"přebytečná kůže"

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - "přebytečná kůže"  Úvodní stránka -> Trénink -> "přebytečná kůže"
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Prasopes.

PříspěvekZaslal: út duben 10, 2012 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

"hrosi kuze" muze byt i diky tomu, ze tam stale tuk porad je...povyslou kuzi poznas tak, ze ti tam planda cca par milimetru tenkej platek a ten opravdu visi ...

pokud ti nic nevisi a muzes to ovladat, mas pevne bricho je to proste vetsi tukovou vrstvou na brise a nebo mensima svalama, ktery proste nemuzou vylezt vic, protoze sou proste male.
LuxyS

PříspěvekZaslal: út duben 10, 2012 10:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prasopes. napsal:

pokud ti nic nevisi a muzes to ovladat, mas pevne bricho je to proste vetsi tukovou vrstvou na brise a nebo mensima svalama, ktery proste nemuzou vylezt vic, protoze sou proste male.

Naštěstí mi tam nic nevisí jinak díky moc za info
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
JrElda

PříspěvekZaslal: so červen 29, 2013 12:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Da se neco udelat s popraskanou kůží? Driv jsem furt hubnul,tloustnul a dokola ,protoze jsem nikdy nevydrzel dlouho v kuse cvicit. Ted uz vse dlouho a striktne dodrzuju ,hubnu ale zacinam videt v pase a u bicepsu prasklinky na kůži a nevim jestli se toho jde zbavit ,jestli to nekdy zmizne. A doporuceni dobudoucna nejake,aby se mi to jeste vic nepopraskalo. Diky za zkusenosti.
jari

PříspěvekZaslal: so červen 29, 2013 12:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JrElda napsal:
Da se neco udelat s popraskanou kůží? Driv jsem furt hubnul,tloustnul a dokola ,protoze jsem nikdy nevydrzel dlouho v kuse cvicit. Ted uz vse dlouho a striktne dodrzuju ,hubnu ale zacinam videt v pase a u bicepsu prasklinky na kůži a nevim jestli se toho jde zbavit ,jestli to nekdy zmizne. A doporuceni dobudoucna nejake,aby se mi to jeste vic nepopraskalo. Diky za zkusenosti.

Prasklinky nikdy nezmizí ale časem vyblednou. Do budoucna mazat například krémem co používaj ženský při těhotenství kvůli striím, nevzpomenu si jak se to jmenuje ale v lékárně budou vědět. A zásobovat tělo vítamínama.
AHOLA

PříspěvekZaslal: so červen 29, 2013 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja mam tiez prebytocnu kozu, ale nie na bruchu....ale tam, ved viete kde Uplne na konceku....a nie je to normalne, to uz viem - tajne som som pri pisoaroch sledoval svojich kamosov Mordechaia, Moseho a Ariela a ani jeden to tam nema....co s tym?
CrazyLom

PříspěvekZaslal: so červen 29, 2013 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
Ja mam tiez prebytocnu kozu, ale nie na bruchu....ale tam, ved viete kde Uplne na konceku....a nie je to normalne, to uz viem - tajne som som pri pisoaroch sledoval svojich kamosov Mordechaia, Moseho a Ariela a ani jeden to tam nema....co s tym?

tak žejo, co je navíc, dá se odstranit, zeptej se kamarádů Izáka, Jeremiáše a Egona jak na to
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Peca

PříspěvekZaslal: so červen 29, 2013 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jari napsal:

Prasklinky nikdy nezmizí ale časem vyblednou. Do budoucna mazat například krémem co používaj ženský při těhotenství kvůli striím, nevzpomenu si jak se to jmenuje ale v lékárně budou vědět. A zásobovat tělo vítamínama.

presne tak,pomaha trochu i opaleni kdy to nejde tolik videt,masticky pomahaji,ale ne moc..ja na strie trpim fakt hodne,nejvic mi vadi jak se tahnou od bicaku na predlokti a budi to dojem ze mam za sebou deset let na heraku kua drat,jednu dobu jsem vypadal jako kdyby me napadl jack rozparovac navic ta kuze je pak citlivejsi jak je potrhana a kdyz jsem mel pred casem jednoho klistaka po deseti letech,tak se zakousl presne do te strije s tenci kuzi,asi se mu nechtelo prokousavat normalne,hajzl jeden

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - "přebytečná kůže" Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: