|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
patrikdundych

|
Zaslal: ne květen 19, 2013 10:30 am Předmět: |
|
|
| Lada78 napsal: | | juradosty napsal: | | nemate nekdo zkusenost s NOS Fusion od Reflexu?:-) |
Velmi dobry predtreninkac, neni v nem kreatin. Neni to zadna hyperpumpa, ale na fokus a energii slape skvele... |
Neni to hyperpumpa??? A 3g l-citrulinu v dávce ti přijde málo?? Pumpa to bude super ale na každýho to působí trošku jinak
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
neis
|
Zaslal: po květen 27, 2013 12:41 pm Předmět: |
|
|
Pánové zkouseli jste nekdo l-arginin? Na me nikdy nic nefungovalo ( ale zase takovy tester jsem nebyl) asi proto ze jsem docela imuni na placebo,ale tato aminokyselina na me jednoznacne zabira. Citim mnohem vice energie a pumpa je behem treninku naprosto maximalni a nedokazi si predstavit, ze by melo mit neco vetsi ucinek, to by me asi rozervalo:-) Na druhou stranu jsem se vratil do fitka po 3 letech, tak je to celkove pro telo sok. Mate nekdo podobne zkusenosti, nebo jsem vyjimka??
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: út květen 28, 2013 2:00 am Předmět: |
|
|
| neis napsal: | | Pánové zkouseli jste nekdo l-arginin? Na me nikdy nic nefungovalo ( ale zase takovy tester jsem nebyl) asi proto ze jsem docela imuni na placebo,ale tato aminokyselina na me jednoznacne zabira. Citim mnohem vice energie a pumpa je behem treninku naprosto maximalni a nedokazi si predstavit, ze by melo mit neco vetsi ucinek, to by me asi rozervalo:-) Na druhou stranu jsem se vratil do fitka po 3 letech, tak je to celkove pro telo sok. Mate nekdo podobne zkusenosti, nebo jsem vyjimka?? |
Mě se nejvíc líbilo tohle... velice zajímavé ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23075933
|
|
| nahoru |
|
 |
Fexory
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: čt květen 30, 2013 12:01 pm Předmět: |
|
|
| Fexory napsal: | Včera se mi povedlo nakoupit neurocore s dmaa na půl roku, za hardcore cenu 350Kč/kus. Šťastný to den |
není v tom prací prášek?
|
|
| nahoru |
|
 |
Fexory
|
|
| nahoru |
|
 |
RaptorMira

|
Zaslal: čt květen 30, 2013 12:25 pm Předmět: |
|
|
Prací prášek šlape podobně. Zkus to
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: čt květen 30, 2013 3:05 pm Předmět: |
|
|
Kde jsi ho sehnal?? Kdyztak pm
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: čt květen 30, 2013 3:13 pm Předmět: |
|
|
Kde jsi ho sehnal?? Kdyztak pm
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|