|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st červen 13, 2012 8:02 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Kdybych si měl vybrat, jestli budu přetrénovaný nebo "pod"trénovaný, vždycky si řadši vyberu první možnost. Tam aspoň budu na 100% vědět, že jsem do toho dal vše. Asi se mnou hodně lidí nebude souhlasit, ale "I dont give a fuck" . |
Třeba já.
Podle všeho je přetrénování "nemoc", která člověka vyřadí na dost dlouho. Možná něco, jako zranění.
Já radši budu podtrénovanej (samozřejmě snad každej trénuje a zlepšuje se, takže podtrénovanej - ale furt lepší a lepší, jinak je jasný, že se musí na tréningu něco změnit) a zlepšovat se málo, než vědět, že jsem do něčeho dal tolik, že budu muset mít za trest nucenou pauzu, kterou bych psychicky zvládal ještě hůř.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Merrao

|
Zaslal: st červen 13, 2012 8:03 pm Předmět: |
|
|
Frozzi, jenomže přetrénování není jen púnava a nauzea na jeden, pár dní...
Vyloženě vyhoření a přetrénování je takový "kolaps" těla...a opravdu je to záležitost dlouhodobá.
To co ty nejspíš popisuješ je prostě jen přetažení.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st červen 13, 2012 8:04 pm Předmět: |
|
|
| Merrao napsal: | Frozzi, jenomže přetrénování není jen púnava a nauzea na jeden, pár dní...
Vyloženě vyhoření a přetrénování je takový "kolaps" těla...a opravdu je to záležitost dlouhodobá.
To co ty nejspíš popisuješ je prostě jen přetažení. |
Presne tak.
Frozzi myslim, ze kdybys to zazil na vlastni kuzi, tak bys byl hned radeji podtrenovanej :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st červen 13, 2012 8:07 pm Předmět: |
|
|
Jinak si myslím, že pokud někdo z fora může být přetrénovanej, tak je to vlastně jen draper, kterej ve svých nejlepších obdobích cvičí každej den několik týdnů v kuse. A pak samozřejmě profesionální sportovci jako Jan Marcell, nebo vzpěrači - kulich, kteří mají takové tréningy, které jsou na CNS fakt šílený. Třeba CIZO nebo S.SMAN by toho byli taky schopní, ale dopřávají si dost odpočinku, protože samotnej závod je na chvilku dost "zabije".
Pak tu podle mě moc lidí z tréningu stavu přetrénování nedosáhne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st červen 13, 2012 8:13 pm Předmět: |
|
|
edit: ne nic radši. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne st červen 13, 2012 8:17 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st červen 13, 2012 8:16 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Kdybych si měl vybrat, jestli budu přetrénovaný nebo "pod"trénovaný, vždycky si řadši vyberu první možnost. Tam aspoň budu na 100% vědět, že jsem do toho dal vše. Asi se mnou hodně lidí nebude souhlasit, ale "I dont give a fuck" . |
Jo, všichni byli v pubertě a chytrý jako rádio. Naštěstí většina lidí dospěje a dostane aspoň trochu rozum.
P.S. Nedojel na přetrénování jurgen? A to tak že definitivně? Tuším jsem tehdy i po dvou letech četl, že je stále dojebaný a nakonec to komplet zabalil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st červen 13, 2012 8:18 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: |
P.S. Nedojel na přetrénování jurgen? A to tak že definitivně? Tuším jsem tehdy i po dvou letech četl, že je stále dojebaný a nakonec to komplet zabalil. |
Jasně .-) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st červen 13, 2012 8:23 pm Předmět: |
|
|
Být podtrénovanej a mít radost z tréninku je 1000x lepší než být přetrénovanej a mít k čince nechuť. Kdybych si mohl vybrat, tak trénuju 3x týdně s kamarády, zazvedám něco na prsa, ruce, pro radost ještě pár dřepů a zaliju to pivem :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st červen 13, 2012 8:27 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Být podtrénovanej a mít radost z tréninku je 1000x lepší než být přetrénovanej a mít k čince nechuť. Kdybych si mohl vybrat, tak trénuju 3x týdně s kamarády, zazvedám něco na prsa, ruce, pro radost ještě pár dřepů a zaliju to pivem :) |
Ta nechut do treninku, to je to posledni. Na trenink si v takovem stavu uz ani nevzpomenete, daleko horsi jsou ty zdravotni aspekty, ktere jsem popisoval na predchozi strance a to jsem ani nezminil vsechny. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: st červen 13, 2012 8:46 pm Předmět: |
|
|
U mě to byla klasicky silná podrážděnost, nespavost a ztráta motivace.
Na druhou stranu se po tom člověk naučí víc hlídat a nehnát to pak tak do extrémů a smíří se s tím, že jsou na tom určití jedinci líp. :) _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: st červen 13, 2012 8:56 pm Předmět: |
|
|
Frozzi, ty si asi absolutně neuvědomuješ, o čem tenhle stav je  . To je fakt úžasný, mít pocit, žes do toho dal všechno, ale k čemu ti to bude, když budeš potom třeba půl roku v prdeli a pak můžeš začínat od znova. Řekneš si, že ti to za to stálo?
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st červen 13, 2012 9:03 pm Předmět: |
|
|
Třeba mu to docvakne až trochu dospěje. V 16 nebo kolik mu je nemůžeš čekat soudnost v intenzitě cvičení, když se do toho zažere :P Ještě má čas.
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st červen 13, 2012 9:40 pm Předmět: |
|
|
Chobotničko, ty si koukám hodně vedle. Ještě že ty už si tak starý, zkušený a životem ošlehaný. Myslím, že pubertu mám už několik roků za sebou a rozum jsem taky nějaký na cestě našel. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st červen 13, 2012 9:46 pm Předmět: |
|
|
No zase až tak moc zjevně ne, když jsi tohle schopnej vypustit.
S věkem jsem se koukám podle logu seknul, ale je to tolik mlaďasů, že se v tom blbě orientuje  Nicméně věk ještě zdaleka není ukazatelem dospělosti.
marash: Mně to došlo až když už bylo pozdě :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|