Příprava na jaro!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Příprava na jaro!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Příprava na jaro!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po květen 26, 2014 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
jnerez napsal:
Oddo napsal:
Díval jsem se na fotky ze závodů, těžko hodnotit z dotek, ale dolní polovina těla mi přišla dietou netknutá

Když jede někdo na čisto, tak nemůžeš čekat rozdělený kvádry a proužky na prdeli.

ty jsi debil jako zvon

ale chápu, že ze Tvé perspektivy to tak může vypadat, každý, kdo má lepší formu než Ty, sype, já vím

gratulace Dominiku, nakonec jsi možná měl prubnout ty fyziky :)

Já to říkal freimene...t to stáhne - i tak klobouk dolů, že ty prkna absolvoval. Není to sranda a vypadá to tam jinak než z hlediště, kde je všechno piece of cake.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Oddo

PříspěvekZaslal: po květen 26, 2014 4:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
vždycky mysli na to, že se může stát, že adresáta své zprávy potkáš (opět) osobně :)

Frei ty starý mafiáne
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Freimen

PříspěvekZaslal: po květen 26, 2014 4:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jnerez napsal:

Teď si mě rozesmál. Jaké výlevy o formě? Jestli myslíš o panu Kurčíkovi, tak já sem se k jeho formě vůbec nikde a nikdy nevyjadřoval, tak nechápu, co to plácáš .
Jinak nemám problém se s kýmkoliv sejít.

je mi jasné, že jako mimozemšťan to nechápeš...měl jsem na mysli tyhle Tvé nesmyslné výlevy zde v logu Dominika, proto jsem sem vůbec psal

citace:
Když jede někdo na čisto, tak nemůžeš čekat rozdělený kvádry a proužky na prdeli.

Jestli máš formu není o tom, jestli jedeš na čisto, to je věc diety/genetiky/intenzity tréninku. Ale pro lidi jako Ty je to vhodná a častá výmluva
Č174

PříspěvekZaslal: po květen 26, 2014 5:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
Č174

PříspěvekZaslal: po květen 26, 2014 5:56 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Teďka koukám, že jsem byl po semifinále na druhém místě. Hlavně, že mi pan Vacek po semi říkal, že budu rád za finále a že si už můžu dát cokoliv.. Ale to nám všem vlastně říkal už před semi.. Když sem se ho ptal na olej den před závodama, tak o tom prej nikdy neslyšel a nevěděl na co se ptám..

Naposledy upravil Č174 dne po květen 26, 2014 6:40 pm, celkově upraveno 8 krát
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po květen 26, 2014 6:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Příště to bude lepší...zaujal mě ten rozdíl. Na podiu jedny z největších nohou a v riflích taková párátečka:o)
Č174

PříspěvekZaslal: po květen 26, 2014 8:30 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Deadlift: Myslím si, že tam byly určitě větší nohy. Hlavně lépe zpracovaný ale děkuju :))

Freimen

PříspěvekZaslal: po červen 09, 2014 8:47 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Já normálně nemám slov z toho, co Ty jsi za křiváka...

Za 12 let jsem v tomto sportu zažil mnohé a potkal různé lidi, ale pozitivní dojmy převažují, proto mě dokáže stále překvapit, že se divím, že se někdo zachová jako nevděčný a prolhaný hulvát. Jedním z takových je Dominik Čížek , který coby člen Extrifit Clubu jezdil celý poslední půlrok na bezplatné celodenní metodické semináře Extrifit.cz o přípravě, měl slevy na suplementy, tyto suplementy užíval (mám tu faktury před sebou), nechal si od nás celou dobu zadarmo radit s přípravou a dietou a co nejhorší, nechal se propagovat na stránkách i FB Extrifitu s několika tisíci shlédnutí, načež jakmile se stal "mikroskopicky" známým, den po závodech vystoupí z Extrifit Clubu a svých shozených 20 kg v rozmezí 12/2013 - 5/2014 vydává najednou za výsledek jiné, konkurenční značky... Místo jakéhokoliv poděkování a slušného, férového odchodu ses pěkně odvděčil za celý servis firmy Extrifit svými lživými fotkami, které šíříš tady i na FB. Můžu Ti Dominiku za sebe říci, že jsi tímto jednáním udělal ohromnou, ale opravdu ohromnou chybu.

člověk

PříspěvekZaslal: po červen 09, 2014 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no... tohle teda nebylo pěkné

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)
Lunreal

PříspěvekZaslal: po červen 09, 2014 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevdecny hovada jsou na kazdym kroku, ale zrovna do tebe bych to nerekl. Skoda. Vsak ono se ti to vrati ;)
Turakam

PříspěvekZaslal: po červen 09, 2014 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslím, že podobný závodník v klube vskutku chýbať nebude aj vzhľdam na to "súťažné predstavenie", len pekne urobil miesto tým, u ktorých to bude mať aj zmyseľ, na druhej strane podobné rozhorčenie úplne chápem, holt, nad "obracačmi kabátov" mi vždy stál rozum...
Arnoldisnumerouno

PříspěvekZaslal: po červen 09, 2014 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak tohle je "pěkný" no..
kubaz

PříspěvekZaslal: po červen 09, 2014 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

aneb pres mrtvoly na ceste k profesionalnimu bodybuildingu
cipinek

PříspěvekZaslal: po červen 09, 2014 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nechci se do toho nijak plést, ale tady je to zase plné moralistů , vždyť se tak moc nestalo, klesnou prodeje Extrifitu a zvýší se prodeje PROM-INU?, Ronnie podívej se za 1-2 měsíce do statistiky, tobě je to ale stejně jedno, to ty jenom střílíš a je jedno co, ne?
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po červen 09, 2014 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
nechci se do toho nijak plést, ale tady je to zase plné moralistů , vždyť se tak moc nestalo, klesnou prodeje Extrifitu a zvýší se prodeje PROM-INU?, Ronnie podívej se za 1-2 měsíce do statistiky, tobě je to ale stejně jedno, to ty jenom střílíš a je jedno co, ne?

Ale tady jde o princip

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Příprava na jaro! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: