PROBLÉM S CVIKY NA BŘICHO

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - PROBLÉM S CVIKY NA BŘICHO  Úvodní stránka -> Trénink -> PROBLÉM S CVIKY NA BŘICHO
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Dee17

PříspěvekZaslal: čt květen 03, 2012 8:45 pm    Předmět: PROBLÉM S CVIKY NA BŘICHO Odpovědět s citátem

Zdravím. Je mi 17, měřím 184 cm a vážím 82 kg, cvičím asi půl roku 4x týdně, zatím jsem rád, že vidím změny atp. jenže mám jeden velký problém. Když cvičím všechny cviky na břicho, tak břicho samozřejmě cítím, ale většinou sérii ani neodjedu celou protože mě hodně bolí záda, resp. dolní část zad. Vůbec nevím proč, prý to tahám zády a ne břichem, ale vůbec nevím jak to ovlivnit, snažím se to táhnout břichem, jenže furt a furt mě bolí ty záda. Už si nevím rady a docela mě to se*e.

Měl někdo z vás podobný problém? Co jste s tím dělali? Nebo dokážete mi někdo nějak poradit? Předem díky!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CIZO

PříspěvekZaslal: čt květen 03, 2012 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jaké cviky děláš?

Derek Poundstone
Mablung

PříspěvekZaslal: čt květen 03, 2012 8:59 pm    Předmět: Re: PROBLÉM S CVIKY NA BŘICHO Odpovědět s citátem

Dee17 napsal:
Zdravím. Je mi 17, měřím 184 cm a vážím 82 kg, cvičím asi půl roku 4x týdně, zatím jsem rád, že vidím změny atp. jenže mám jeden velký problém. Když cvičím všechny cviky na břicho, tak břicho samozřejmě cítím, ale většinou sérii ani neodjedu celou protože mě hodně bolí záda, resp. dolní část zad. Vůbec nevím proč, prý to tahám zády a ne břichem, ale vůbec nevím jak to ovlivnit, snažím se to táhnout břichem, jenže furt a furt mě bolí ty záda. Už si nevím rady a docela mě to se*e.

Měl někdo z vás podobný problém? Co jste s tím dělali? Nebo dokážete mi někdo nějak poradit? Předem díky!

To se mi také stávalo. Naštěstí už nestává.
Třeba u zkracovaček mě osobně pomáhá dát lokty co nejblíže k sobě (tj. nemít je roztažené), tlačit zadek a bedra k zemi a od země se odlepovat sbalováním, tj. zkoušet se balit obratel po obratlu.
Dee17

PříspěvekZaslal: čt květen 03, 2012 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Začal jsem cvičit tohle - youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474&feature=related&fb_source=message

Už to odzkoušeli 2 kamarádi a výsledky jsou parádní, proto jsem to taky chtěl zkusit. Břicho samozřejmě cítím, hodně, jak mě bolí, ale většinou to nedojedu právě kvůli těch zad, protože ta bolest se nedá vydržet.
c87

PříspěvekZaslal: čt květen 03, 2012 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to sa stava ked mas silnejsi chrbat ako brucho, urcite mas i lordzou, treba cvicit brucho viac kontrolovane, spodna cast by mala byt po celu dobu pritisknuta k podlozke ... casom sa to zlepsi ak budes precizny

Rychle na stránku:

Přejdi na: