|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: út březen 04, 2014 9:08 pm Předmět: |
|
|
| novalegenda napsal: | | no tak nejsem kůň a bojím se, že v tom jsou nějaké nečistoty a málo peněz je málo peněz, jsem student a nemůžu moc rozhazovat, rodiče si myslí že to jsou steroidy nebo něco chemickýho, takže s těma se o tom bavit nehodlam už vůbec |
to je chyba, zober danú pixlu, prirpav si články na internete, vyjadrenia lekárov a informuj ich, podlož svoje argumenty faktami, nie je dôvod, aby boli večne zadubení, snaž sa nájsť cestu k vysvetleniu + ten alavis berú pomyl všetci športovci, tak sa neboj a chod do neho _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mablung
|
Zaslal: út březen 04, 2014 9:51 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Mablung napsal: | | novalegenda napsal: | | no tak akutní to neni, tak ještě k tomu vysolit 550,- se mi teda moc nechce |
Tak si počkej. Pozdějš s radostí vysolíš pár tisíc |
Jakto? Já byl na operaci s meniskem a stálo mě to stovku za ubytování na pokoji v nemocnici. Jak se operace lokte liší od operace kolene? To by snad všechno měla pokrýt pojišťovna ne?
Edit: Navíc s takovejma problémama snad můžeš zadarmo chodit k doktorovi a nemusíš platit 550 na hodinu fyzioterapeutovi . . . |
Ono jde o to, že operace by měla být to úplně poslední. Jakmile jdeš pod kudlu, ten kloub už nikdy nebude takový jako předtím.
Pokud to chlapec nebude řešit, může se to také hezky rozvinout. Pokud bude hloupý, půjde hned na operaci. Pokud to bude chtít řešit bez ní, placení je pravděpodobné. Vynikající jsou třeba rázové vlny. Já vypláznul za hodinu rázových vln a rehabilitace myslím že patnáct stovek. Asi tak. I pokud by nemusel mít nějaký speciální režim, mohl by mu lékař fyzioterapeuta předepsat. Je otázkou jestli by na pojišťovnu sehnal toho správného a jestli by mu stačil počet sezení. A jestli by mu ho doktor vůbec předepsal.
|
|
| nahoru |
|
 |
novalegenda
|
Zaslal: st březen 05, 2014 4:25 pm Předmět: |
|
|
takže jsem objednal chondroitin, msm a glukosamin na další měsíc (už jsem to měsíc bral) + hydrolyzát kolagenu 1 kg + vitamin C s kterym se to prej líp vstřebává (ta komponentní výživa) a ještě multivitamin.. takže teď už jen doufat, že to bude ok.. dohromady to vyjde asi na 1200,- což mě docela sere no, ale posral jsem si to sám a chybama se člověk učí.. DÍK za všechny rady
+ ted vysazuju posilku na týden až dva, protože jsem si uvědomil, že zdraví je přednější než progress
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st březen 05, 2014 5:11 pm Předmět: |
|
|
| novalegenda napsal: | takže jsem objednal chondroitin, msm a glukosamin na další měsíc (už jsem to měsíc bral) + hydrolyzát kolagenu 1 kg + vitamin C s kterym se to prej líp vstřebává (ta komponentní výživa) a ještě multivitamin.. takže teď už jen doufat, že to bude ok.. dohromady to vyjde asi na 1200,- což mě docela sere no, ale posral jsem si to sám a chybama se člověk učí.. DÍK za všechny rady
+ ted vysazuju posilku na týden až dva, protože jsem si uvědomil, že zdraví je přednější než progress |
Když si dáš týden, dva klid, určitě to pomůže. Ale já ti doporučím měsíc. Pak znovu začít cvičit. Pokud se ti ta bolest znovu objeví, máš to chronické a jediný kdo by ti mohl pomoci je fyzioterapeut. Toho si buď můžeš platit a nebo přesvědčit nějakého doktora ať ti ho předepíše. Mě ho třeba obvoďačka předepsat nechtěla, ale ortoped mi ho předepsal.
|
|
| nahoru |
|
 |
novalegenda
|
Zaslal: st březen 05, 2014 5:51 pm Předmět: |
|
|
ty jo měsíc to asi nevydržím a půjde hodně dolu i síla a objem předpokládám ?
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st březen 05, 2014 7:07 pm Předmět: |
|
|
| novalegenda napsal: | | ty jo měsíc to asi nevydržím a půjde hodně dolu i síla a objem předpokládám ? |
Půjde, ale za další měsíc co začneš, to budeš mít zpátky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: st březen 05, 2014 7:11 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | novalegenda napsal: | takže jsem objednal chondroitin, msm a glukosamin na další měsíc (už jsem to měsíc bral) + hydrolyzát kolagenu 1 kg + vitamin C s kterym se to prej líp vstřebává (ta komponentní výživa) a ještě multivitamin.. takže teď už jen doufat, že to bude ok.. dohromady to vyjde asi na 1200,- což mě docela sere no, ale posral jsem si to sám a chybama se člověk učí.. DÍK za všechny rady
+ ted vysazuju posilku na týden až dva, protože jsem si uvědomil, že zdraví je přednější než progress |
Když si dáš týden, dva klid, určitě to pomůže. Ale já ti doporučím měsíc. Pak znovu začít cvičit. Pokud se ti ta bolest znovu objeví, máš to chronické a jediný kdo by ti mohl pomoci je fyzioterapeut. Toho si buď můžeš platit a nebo přesvědčit nějakého doktora ať ti ho předepíše. Mě ho třeba obvoďačka předepsat nechtěla, ale ortoped mi ho předepsal. |
Hm.. přesně tím jsem už prošel taky.. přestal jsem cvičit, měsíc chodil k fyzioterapeutovi na rehabilitace, pak měsíc stále necvičil, jen to co mi řekl terapeut, potom zase měsíc rehabilitací, další měsíc bez cvičení a bolest je ještě větší než když jsem začal chodit na rehabilitace To si pak člověk říká že je totálně v prdeli a má chuť se na veškerej sport a posilovnu vysrat
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: st březen 05, 2014 7:17 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | novalegenda napsal: | takže jsem objednal chondroitin, msm a glukosamin na další měsíc (už jsem to měsíc bral) + hydrolyzát kolagenu 1 kg + vitamin C s kterym se to prej líp vstřebává (ta komponentní výživa) a ještě multivitamin.. takže teď už jen doufat, že to bude ok.. dohromady to vyjde asi na 1200,- což mě docela sere no, ale posral jsem si to sám a chybama se člověk učí.. DÍK za všechny rady
Když si dáš týden, dva klid, určitě to pomůže. Ale já ti doporučím měsíc. Pak znovu začít cvičit. Pokud se ti ta bolest znovu objeví, máš to chronické a jediný kdo by ti mohl pomoci je fyzioterapeut. Toho si buď můžeš platit a nebo přesvědčit nějakého doktora ať ti ho předepíše. Mě ho třeba obvoďačka předepsat nechtěla, ale ortoped mi ho předepsal. |
To je blbá rada na některý věci klid absolutně nepomáhá takže akorát bude mít měsíc v prdeli kdy s tim nebude nic v rámci léčby dělat a stane se kulový. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
novalegenda
|
Zaslal: st březen 05, 2014 8:42 pm Předmět: |
|
|
tak mám dělat nějaký strečink?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st březen 05, 2014 8:59 pm Předmět: |
|
|
mesiac voľno, to je teda rada jak od lekára... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st březen 05, 2014 10:21 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | Mablung napsal: | | novalegenda napsal: | takže jsem objednal chondroitin, msm a glukosamin na další měsíc (už jsem to měsíc bral) + hydrolyzát kolagenu 1 kg + vitamin C s kterym se to prej líp vstřebává (ta komponentní výživa) a ještě multivitamin.. takže teď už jen doufat, že to bude ok.. dohromady to vyjde asi na 1200,- což mě docela sere no, ale posral jsem si to sám a chybama se člověk učí.. DÍK za všechny rady
To je blbá rada na některý věci klid absolutně nepomáhá takže akorát bude mít měsíc v prdeli kdy s tim nebude nic v rámci léčby dělat a stane se kulový. |
Na některé věci nepomáhá. Na některé jo. Já mám třeba podobnou bolest jako on a skoro měsíc bez cvičení a badmintonu mi výrazně pomohl. Předtím jsem loket bandážoval abych badminton vůbec mohl hrát. Teď ho bandážuju jen preventivně abych si ho nerozjebal.
|
|
| nahoru |
|
 |
novalegenda
|
Zaslal: čt březen 06, 2014 6:47 am Předmět: |
|
|
ok, dam tomu klid a uvidíme, stravu musím dodržovat?
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: čt březen 06, 2014 6:53 am Předmět: |
|
|
| novalegenda napsal: | | ok, dam tomu klid a uvidíme, stravu musím dodržovat? |
Měl bys...
Někdo když přestane dodržovat, tak zhubne, někdo naopak přibere. Ale většinou bývá že když není pohyb, tak o to je ta strava striktnější. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
novalegenda
|
Zaslal: pá březen 07, 2014 2:22 pm Předmět: |
|
|
přišlo mi to a poslední věc s kterou mám problémy je jak to mám dávkovat .. vitamin C tam mam napsáno 1x 30 až 60 min před jídlem, komponentní výživu 2x před jídlem a multivitamin 1x po jídle (snídani).. je to správně? problém mám s kolagenem, nevím jestli to mám brát současně s jídlem nebo jak
Vaše odpověď
|
|
| nahoru |
|
 |
novalegenda
|
Zaslal: út březen 11, 2014 3:07 pm Předmět: |
|
|
zdar, tak to tak nějak beru a bylo to docela v poho, v neděli jsem si dal dvě piva a zdá se mi, že se mi to trochu zhoršilo zpátky :/ může to být tim chlastem?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|