Problémy s lokty

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Problémy s lokty  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Problémy s lokty
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Riku

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2014 3:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě po pivu taky občas bolely klouby..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
novalegenda

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2014 3:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak právě nevím jestli v pátek na akci mám vůbec něco pít
Mablung

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2014 5:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

novalegenda napsal:
tak právě nevím jestli v pátek na akci mám vůbec něco pít

Moc se pozoruješ. Přesně takhle si pořizují své nemoci hypochondři. Prostě tomu nech klid a pak to zhodnoť
novalegenda

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2014 5:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jojo s tim sebepozorováním mam docela problémy, ok, dam si do nosu a budu se snažit to nějak moc nepozorovat :D
Pepa

PříspěvekZaslal: st březen 12, 2014 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S loktama bych mohl vyprávět, bolí mě už tak rok a půl, nejdříve mě boleli z franzouzáků v leže (nemyslim jazykem) takže jsem je vyřadil, a teď už nemůžu dělat pořádně ani úzký bench, činku za hlavou a nevim co ještě.
Už to bude chronické, mě to prozměnu bolí jakoby zevnitřku ruky, tzn. strana k tělu.
Koukal jsem na videolog se Šádkem na tu rázovku a asi do toho pujdu.
Tablety nba klouby beru docela často a na tohle to nepomáhá, předpokládám že půjde o úpon svalu, tak jsem zvědav.
Už mě to fakt štve.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Mablung

PříspěvekZaslal: st březen 12, 2014 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pepa napsal:
S loktama bych mohl vyprávět, bolí mě už tak rok a půl, nejdříve mě boleli z franzouzáků v leže (nemyslim jazykem) takže jsem je vyřadil, a teď už nemůžu dělat pořádně ani úzký bench, činku za hlavou a nevim co ještě.
Už to bude chronické, mě to prozměnu bolí jakoby zevnitřku ruky, tzn. strana k tělu.
Tablety nba klouby beru docela často a na tohle to nepomáhá, předpokládám že půjde o úpon svalu, tak jsem zvědav.
Už mě to fakt štve.

Co vím, rázovka rozežene zánět (mě docela pomohla), ale příčinu nevyléčí. Musíš k fyzioterapeutovi a doufat že ti pomůžou jeho rady a cvičení.
Oddo

PříspěvekZaslal: st březen 12, 2014 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pepa napsal:
Už mě to fakt štve.

Jestli je to na obou pažích stejně tak děláš něco špatně. Typoval bych to na příliš velký elbow flare (google it :))
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
wondra

PříspěvekZaslal: st březen 12, 2014 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky mám chronické oštěpařský loket, už rok a půl. Teď jsem ale ve stadiu kdy bolí jen po určitém zatížení. To samozřejmě nedělám a tak to držím na uzdě. Ale často mi po probuzení nebo při dlouhém tlačení na pokrčený loket trnou ruce.

Jo hold nervy jsou blízko úponům...Přitom nervy jsem měl zkontrolované a v pořádku.

Moje zkušenost praví, že je potřeba si oběhat ty nervy, fyzio, krční páteř. Až se vyloučí všechny odstranitelné přičiny a nepomůže to, tak bych teprve zařadil tu rázovku. Já ale na ní nebyl. Dneska je hlavně problém sehnat kvalitní lékaře, většina ortopedů jsou spíše otroprdi...
Pepa

PříspěvekZaslal: čt březen 13, 2014 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem to hledal ale uplně moudrej z toho nejsem nicméně předpokládám a sám i předpokládám že to mám z až příliž velkého rozzahu při cvičení.
Já se vždycky snažim dělat všechno uplně najvíc nejmaximálnějš co se rozsahu týče a vzhledem k tomu že jsem docela ohebnej...
Teď už to třeba tolik nedělam, ale teď už je jaksi pozdě.
Číča

PříspěvekZaslal: po březen 17, 2014 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

POkud tě bolí oba lokte,tak to nejspíš nebude nic vážného. Tím spíš,pokud jsi teď napálil beara. Dle tvého popisu jsem měl něco podobného a byly to přetížené šlachy (z toho taky může být zánět..). Prostě jsem nejezdil takové váhy a trénink začínal několika sériema na triceps na laně a biceps podobným způsobem. Hlavně lehká váha,hodně opakování a pořádně prohřát...no a nějak to prostě zmizelo. Nezapomeň,že teď sice nenakládáš primárně na ruce,ale pokud jedeš přes 10 sérií benchů a přítahů v předklonu,záhul dostávají slachy i tak.
http://forum.ronnie.cz/post1122639.html#1122639
novalegenda

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2014 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dík za rady, můžete dodat info o té "rázovce"??

jinak 14 dní uběhlo, docela se to zlepšilo, ale problémy mám stále a myslím si, že trénink by to zhoršil, jak mám pokračovat? počkat ještě pár týdnů?
Mablung

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2014 5:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

novalegenda napsal:
dík za rady, můžete dodat info o té "rázovce"??

jinak 14 dní uběhlo, docela se to zlepšilo, ale problémy mám stále a myslím si, že trénink by to zhoršil, jak mám pokračovat? počkat ještě pár týdnů?

Pokud se to moc nezlepšuje, doporučuji odbornou pomoc - fyzioterapeuta.

Rázovka není vůbec špatná. Může ti docela slušně pomoci. Její problém je v tom, že je drahá a neléčí příčinu.
novalegenda

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2014 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no to je hezký,jinže já na to nemam peníze

dokonce začínám uvažovat o tom, že s posilováním seknu, protože s tímhle se trápit v budoucnu se mi fakt nechce
Mablung

PříspěvekZaslal: st březen 19, 2014 7:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

novalegenda napsal:
no to je hezký,jinže já na to nemam peníze

dokonce začínám uvažovat o tom, že s posilováním seknu, protože s tímhle se trápit v budoucnu se mi fakt nechce

Mám dojem že jsme ti už psali, že obvoďák či ortoped ti mohou fyzioterapeuta předepsat. Tj. prubni tyhle možnosti a pokud se něco nepodělá, měl bys ho mít zadara. Občas to dělají neradi, ale za zkoušku to stojí.
novalegenda

PříspěvekZaslal: st březen 19, 2014 3:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak já mam dětskýho lékaře a je jasný, že ten na mě bude automaticky pohlížet s despektem a myslet si, že o tom nic nevim, pochybuju, že by ho fyziterapeut vůbec napad.. řekne mi nech to v klidu, neposiluj a ono to přestane

ale ještě tak dva týdny počkám a pak budu o tom uvažovat, protože jsem o tom přemýšlel a vzdát se posilování by pro mě bylo docela rána

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Problémy s lokty Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: