|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
phox
|
Zaslal: st březen 24, 2021 6:01 pm Předmět: progresivní přetížení |
|
|
zdravím chtěl bych poprosit o radu ohledně pokročilého progresivního přetížení (PP).chápu celý princip PP. a mam tento problém jsem v bodu kdy už váha moc neleze nahoru tak přidávám intenzifikační techniky a po cca 4-8 týdnech dam Deload a začnu znova ale o trochu víc jak minulé kolečko jenomže je problém že se to vždy dostane do kolejí kdy se to hodně podobá a nejde přidávat intenzifikace a váhu do nekonečna a během několika týdnu se to nikam nahoru nepohne jsem natural.nejde do nekonečna přidávat opakovaní nebo serie nebo intenzifikace nebo váha.
příklad:6 týden dam 3x6x100kg na bench pak následuje Deload
12 týden dam 4x6x100kg na bench pak následuje Deload
18 týden dam zase 4x6x100kg a ktomu intenzifikaci Deload
24 týden když by byla váha pořad stejná tak už není moc prostor pro další progres musím taky odcvičit jiné partie protože PP musím dodržet i u ostatních cviku a to se pak už moc nepohybuju kolem hodiny cvičení.jde mi o dlouhodobé cvičení abych pořad dodržel progres na několik let.děkuji za radu zkušených v tomto tématu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: st březen 24, 2021 6:05 pm Předmět: |
|
|
1. Pridaj vahu
2. Pridaj opakovania
3. Skrat pauzy
4. Pridaj stopky
5. Daj iny cvik _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
phox
|
Zaslal: st březen 24, 2021 6:09 pm Předmět: |
|
|
ano to všechno udělam a pak nastane situace kdy nejde přidat váha,nejde zkratit pauza,uz jedu kolem 10 opakovaní a jako by se zaseknu v progresu a začnu se motat v kruhu kdy začnu opakovat to co jsem už dělal.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st březen 24, 2021 8:32 pm Předmět: |
|
|
Ok tak inak.
Aký je cieľ? Sila? Forma? _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
phox
|
Zaslal: st březen 24, 2021 8:37 pm Předmět: |
|
|
určitě forma (budovaní svalu)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st březen 24, 2021 8:43 pm Předmět: |
|
|
Pak ještě změna treningu
Co zkusit misto 3 serie po deseti s metrakem
Deset serii po 3 s metrakem, pak 10*3*105, 10*3*110,10*3*115
A pak se vrat a zkus, jestli neudelas 3 serie po 12 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st březen 24, 2021 8:45 pm Předmět: |
|
|
Dalsi moznost je vlnit
Jeden trening dal 3*10*100, ve stredu 5*5*120, a v patek 3*15*90 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
phox
|
Zaslal: st březen 24, 2021 9:03 pm Předmět: |
|
|
nojo ale kdyz dam cca 8x100 tak rozhodne nedam 5x120 to je ten problem nemuzu moc pracovat se silou jsem porad na hranici toho co davam a sila se uz nezveda
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st březen 24, 2021 9:52 pm Předmět: |
|
|
| phox napsal: | | nojo ale kdyz dam cca 8x100 tak rozhodne nedam 5x120 to je ten problem nemuzu moc pracovat se silou jsem porad na hranici toho co davam a sila se uz nezveda |
To byl příklad
Pokud by jsi dal 3*10*100 tak 5*5*120 tam bude
Zacni tim ze das treba Prvni tyden 3*10*90, 5*5*100, 3*15*70
Druhy 3*10*90, 5*5*105, 3*15*70
Treti 3*10*90, 5*5*110, 3*15*70
A čtvrtý zkus mas s metrakem
(Ano, cvicis 3x tydne ale jenom jeden tezky trening, zbytek lehke) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st březen 24, 2021 9:53 pm Předmět: |
|
|
| phox napsal: | | nojo ale kdyz dam cca 8x100 tak rozhodne nedam 5x120 to je ten problem nemuzu moc pracovat se silou jsem porad na hranici toho co davam a sila se uz nezveda |
Sila neroste linearne
Pokud chces postup, musis ubrat a znovu planovat
Podivej se na vetsinu silovych programů: zacinas s x% z maxima a postupne pridavas,.pricemz prvni treningy jsou opravdu lehke a oodsekle _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st březen 24, 2021 9:57 pm Předmět: |
|
|
Za dalsi, pokud chces dobry bench, potrebujes silne ramena a tricepsy ( ale pokud je budes trenovat moc, seberou ti regenerovani co potrebuji prsa).
A u benche potrebujes i silna zada! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt březen 25, 2021 7:15 am Předmět: |
|
|
Ak mu ide o formu, tak hlavne ani benčovať nemusí, ponechaj jeden sil. cvik na tréning, pritlač na strave, zaraď raz-dvakrát do týždňa kardio a forma bude napredovať, svaly zaťaž, prepumpuj, preciťuj, pohraj sa s technikami a výberom cvikov na blok (3-4) týždne. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt březen 25, 2021 7:35 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Ak mu ide o formu, tak hlavne ani benčovať nemusí, ponechaj jeden sil. cvik na tréning, pritlač na strave, zaraď raz-dvakrát do týždňa kardio a forma bude napredovať, svaly zaťaž, prepumpuj, preciťuj, pohraj sa s technikami a výberom cvikov na blok (3-4) týždne. |
Mas uplnou pravdu, pomyliki me, ze pirad plete, ze se silove neposouva
Mas pravdu, fornu dela jidlo a pumpování, ne naloz na ose _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt březen 25, 2021 7:55 am Předmět: |
|
|
Turakam mi zobral slová z úst a preto som sa spýtal na ciele. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt březen 25, 2021 8:13 am Předmět: |
|
|
Ešte jedna vec. Ako píše Ustinov, ty nemôžeš začať so 100kou a ísť stále so 100kou a čakať, že budeš pridávať donekonečna série a opakovania.
Podsekni, začni trebárs s 90 kilami (to už si vypočítaš ako ti radil Ustinov percentuálne z maximálneho výkonu) a postupne pridávaj, až sa dostaneš na opakovania kľudne aj so 110 kilami. Potom deload, maxko, vypočítaš novú hmotnosť percent z maxka a ideš znova.
Ale vzhľadom na to, že ti ide len o formu toto ti asi nebude treba _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|