Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 31, 32, 33  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Cmeni

PříspěvekZaslal: pá únor 06, 2015 11:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

6.2. Pátek - Gluten free
Posilka

Mrtvolný tah
1x130 kg
1x135 kg zapomněl jsem naložit kotouč na druhé straně
1x140 kg
1x150 kg
1x150 kg
4x4 120 kg

Shyby nadhmat 20 kg
4/4/4/4

-začalo mě pobolívat rameno, tak jsem radši skončil a šel na strečink, k tomu jsem šel na lačno, takže se mi to ani nechtělo hrotit, protože jsem měl pěknej hlad

jinak včera se mi povedl takový pěkný kousek, sestra mi přinesla navečer takový křupavoučký nadýchaný rohlíky z pekárny...to byla taková vůně, že se nedalo vůbec odolat (normálně jim pečivo jenom ke snídani)
no sežral jsem jich 6 a k tomu kostku másla...nastaly docela výčitky, protože jsem se do sebe dostal tolik lepku, že by to vyvraždilo alespoň tři paleo vesnice ale naštěstí jsem se dneska probudil docela v pořádku, vypadá to, že zuby mám všechny, beďary žádný nevyskákaly a unavenej jsem se necítil, tak snad to bude v pohodě
Cmeni

PříspěvekZaslal: ne únor 08, 2015 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

8.2. Neděle - Shut up and squat
Posilka

-pořád se bojim zatížit rameno, tak jsem si řikal...co budu cvičit? Tak jsem se zkusil vrátit ke dřepum

Dřep
12x20 kg
11x30 kg
10x40 kg
9x50 kg
8x60 kg
7x70 kg
6x80 kg
5x90 kg
4x100 kg
3x110 kg
2x120 kg
1x130 kg
-ze začátku, pauzy jen přihození a odcvičení sparinga, takže pro mě naprosto nechutný kardio ale lítalo to pěkně, 130 docela těžký ale sparing řikal, že 140 bych dal...no uvidíme ale každopádně takováhle piramida mě hodně bavila

Výpady s jč
-nohy uplně na kaši
Biceps scotovka
Kladiva
Triceps kladka
Břicho
Strečink

-trošku homosexuální cviky ale chtěl jsem šetřit rameno a nakonec to nebylo, tak špatný...po dlouhé době mě trenink opravdu bavil
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: ne únor 08, 2015 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tvůj styl tréninku se mi fakt líbí, je to takový minimalistický, ale postavený na pořádných základních cvicích, který tam pořádně narveš Sám mám rád podobnej styl tréninku, jen váháma se na tebe ještě nechytám Každopádně se sem budu chodit inspirovat častěji.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Cmeni

PříspěvekZaslal: ne únor 08, 2015 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Maerlyn0: děkuji, nění to žádná sláva ale snažím se , jinak tvůj log pravidělně sleduji
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: ne únor 08, 2015 10:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koukám, že nejsem sám, kdo si vede váhu v excellu
Cmeni

PříspěvekZaslal: út únor 10, 2015 8:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson: je pravda, že v dnešní době hyper moderních aplikací je to trochu staromodní ale nedám na excel dopustit

co je ale horší, že proces hubnutí se nějak zaseknul

a možná se vykašlu (kecam) opět na dřepy, mam naprosto mega svalovku, nemůžu vůbec chodt [/img]
Cmeni

PříspěvekZaslal: pá únor 13, 2015 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

13.2. Pátek - Minimalismus
Posilka

Mrtvolný tah
1x130 kg
1x140 kg
1x150 kg
1x155 kg
1x155 kg
4x4 125 kg
20x100 kg zámkový úchop
-mnohem lepší než minule, poprvé jsem zkusil zámkový úchop a i když palce mi málem upadly, tak to nebylo vůbec špatný, zkusim cvičit víc

Shyby nadhmat 22.5 kg
4/4/4/4

Kliky na bradlech 10 kg
10/10/10/10/10
-v superseri s břichostrojem

Strečink

Jinak včera jsem musel ve 22:00 sežrat takovou tu dlouhou bagetu na důkaz, že nejsem maniak a neřešim pořád jenom jídlo, co kolik a čeho jíst , ještě jsem k tomu zakusoval máslo a vypil flašku mlíka.
cipinek

PříspěvekZaslal: pá únor 13, 2015 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pokud jsi to sežral na nějaký důkaz, tak maniak jsi, vůbec ti to nechutnalo a hnusilo se ti to, šel jsi to vyblít a udělat si protein a pak na noc tvaroh..., fuj takový blafy, dej si radši guláš vole...
Cmeni

PříspěvekZaslal: pá únor 13, 2015 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek: vim, že to nebylo uplně nejlepší ale jinak to nešlo přítelkyně se uplně zhrozila, když jsem jí řekl, že bych chtěl v březnu zkusit CKD...asi hodinu mi přednášela, že pořádnej chlap se prostě nažere guláše s knedlíkem, naštípe fůru dřeva a neřeší kolik má sníst sacharidů nebo bílkovin. Už jsem to nemohl vydržet, tak jsem se zeptal jestli se uklidní když snim tu dlouhou bagetu (ikdyž už jsem byl po večeři), abych jí tedy ukázal, že nejsem žádná modelka.
No a pak byl klid
cipinek

PříspěvekZaslal: pá únor 13, 2015 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

takovou přítelkyni bych potřeboval, kde jsi k ní přišel, má nějakou podobnou kamarádku v Praze, co je sama, cca. 28-36 let?
sedlv

PříspěvekZaslal: út únor 17, 2015 10:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Čau, jak vypadá Tvůj strečing? Psal jsi myslím někde, že jsi ho jednou nedal po cvičení a hned jsi to poznal na regeneraci, tak mě to zajímá, pro porovnání... Díky .
Cmeni

PříspěvekZaslal: st únor 18, 2015 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek: nooo, možná o jedné 25

sedlv: nejprve začnu plankem, poté nějaké další cviky na střed těla (levá noha a pravá ruka na zemi, pravá noha a levá ruka ve vzduchu atd), záklony ve stoje...

dále už začínám se strečinkem, jako první vždy dávám ručníkem nebo gumou protahování prsních svalů a ramen, občas zápěstí, spojování rukou za zády (jedna z vrchu a druhá ze zdola)...

a ted se dostáváme k těm bolestivějším věcem:
-dotýkání země s nataženýma nohama třeba 3x20s
-moje superkomabinace - sed s nataženýma nohama -> chytnutí špiček nohou dlaněma 10 s -> překulení na záda a "hození" nohou za hlavu 15 s (občas natáhnu nohy do dálky, někdy je pokrčim a snažim se rozkrokem co nejvíce dostat k hlavě) -> návrat do předchozí polohy a chycení chodidel dlaněmi (zevnitř nebo zvenku) 20 s tohle si dam 3x a jsem hrozně spocenej a uhekanej
-poté ruzné věci jako sed s roztaženýma napnutýma nohama a přítahy k pravé špičce 10 s, levé 10 s atd.
-dále třeba přítah kolenou v leže na zádech k hrudníku a dlouhé výdrže - mě to hodně uvolní spodní záda - vždycky po mt
-dřepění - vytáčení boků, dávání rukou před sebe, za záda, na hrudník, pérování atd...
-kobra (http://cdn1.therxreview.com/wp-content/uploads/2013/02/CobraHot1.png) a střecha (http://www.spojujenasjoga.cz/wp-content/uploads/2015/02/pes.jpg)
-jakoby rozštěp (kolenama se dotýkám země)

takhle zhruba to vypadá, někdy něco přidam nebo uberu, dělam to intuitivně, nevim jestli je to podle nějakých příruček, na všechno jsem si víceméně přišel sám, že mi pomáhá, zlepšuje rozsah a regeneraci...
možná je to uplně blbě ale na sobě to mám vyzkoušené a měnit to nechci

18.2. Středa - Turakam Challenge 2
Posilka

Dřep
1x100 kg
1x110 kg
1x120 kg
1x130 kg
1x140 kg belt of giant strength PR
1x140 kg belt of giant strength
5x100 kg
-druhá 140 hodně tažená zádama, nemam na tuhle váhu psychicky, nějakej blok v hlavě, už když jsem šel do klece, tak mi v hlavě běhalo "to nedáš, to nedáš, to nedáš", možná i absence sparinga udělala svoje

Bench + shyby nadhmat + kliky na bradlech
5x75 kg (75 % all time maxima) + 5x + 5x
5x75 kg + 5x + 5x
5x75 kg + 5x + 5x
5x75 kg + 5x + 5x
5x75 kg + 5x + 5x
5x75 kg + 5x + 5x
5x75 kg + 5x + 5x
5x75 kg + 5x + 5x
5x 70 kg + 5x + 5x
5x 70 kg + 5x + 5x
-při osmé serii málem roll of shame, jen tak tak jsem to dotlačil do stojanu, pěkný nervy...chyba je u mě v tom, že na bench mam užší chop a v kombinaci s bradlama mi to hrozně unavuje tricepsy, takže i u těch pěti opakování na bradla jsem se v pozdějších seriích neskutečně trápil
-hrozně napumpovanej

Něco na ramena s jč podle BO
Famers walk 50 kg jč 3x20 m
Strečink
Cmeni

PříspěvekZaslal: so únor 21, 2015 12:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

20.2. Pátek - Drcení palců
Posilka

Mrtvolný tah
1x140 kg ZÚ (HG)
1x150 kg ZÚ (HG)
1X160 kg ZÚ (HG)
1x160 kg ZÚ (HG)
4x4 130 kg střídavej
10x100 kg ZÚ (HG)
-PR na nadhmat ale palce bolely jako svině, jinak ale samozřejmě radost, protože klasikou jsem dal nejvíc 130 kg, víc mi to z mých malých ruk vykluzuje, příště zkusim eleiko osu, je trochu užší, takže 165 by mělo jít

Shyby nadhmat 20 kg
5/5/5/5/5

Military press
5x5 42.5 kg
-v superserii s břicho strojem

Strečink

-od minule pěkná svalovka vršku, takže jsem se nepouštěl do žádných větších akcí
Turakam

PříspěvekZaslal: po únor 23, 2015 3:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Noo, pekne!
Cmeni

PříspěvekZaslal: pá únor 27, 2015 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam: až když jsem si to zkusil odcvičit, tak jsem zjistil, že to je opravdu záhul...no a ještě 30 kg navíc na bench? no dopr. co jseš to za mutanta

Byl jsem na lyžovačce u jižních sousedů, takže trenink až dneska. Lyžování nic moc, hnusný počasí ale jídlo opravdu paráda. Krásné ubytování, žádná wifi, žádné podělaná televize. Pan domácí opravdovej oldschoolovej frajer, nemá ani žádné internetové stránky...

27.2. Pátek - Nalezení ztracených špeků
Posilka

Mrtvolný tah
1x140 kg
1x150 kg
1x160 kg
1x165 kg PR na úchop
4x4 135 kg
10x100 kg
-všechno hook grip...nikdy mě nenapadlo, že budu moct odjet celý trenink mrtvoly nadhmatem, takže opravdu radost

Shyby nadhmat 30 kg
2/2/2/2/2/2

Kliky na bradlech + shyby paralel
10x + 5x
10x + 5x
10x + 5x
20x + 5x

Strečink

-no je to trenink od treninku slabší, cvičim mín a mín jak to ten bláznivej mušketýr dělá, že odjede asi 130 cviků za trenink s takovou intenzitou??
-jídelníček uplně katastrofální, jím co je, bílkoviny tak do 50 g denně, bw pořád okolo 83 kg ale při pohledu do zrcadla přibylo opravdu hodně špeků, takže svaly musely jít někam pryč..ale co se dá dělat, to je život

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 31, 32, 33  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: