Pushpress
3x55 kg
3x55 kg
3x55 kg
3x60 kg
3x55 kg
3x50 kg military press
-start každých 2:00
Kliky na bradlech
4x6 15 kg
Shyby nadhmat bradavky rozdrtit o hrazdu
2/2/2/2/2
-start každých 1:30
Mrtvolný tah
3x140 kg
2x150 kg
1x160 kg
-zámečnický úchop
Shyby podhmat
3x20 kg
2x30 kg
3x40 kg
1x50 kg
Břicho
Strečink
Z pátku trochu svalovka na nohy ale cítím, že se všechno zlepšuje. Mrtvolu jsem vůbec nechtěl jet ale pořád jsem o ní prostě musel přemýšlet. Nechal jsem se trochu unést a zkusil maximálku. Sice vydřená jako svině ale co je důležité: ABSOLUTNĚ NIC MĚ Z TOHO NEBOLELO A NEBOLÍ Je tam ještě hodně práce ale nějak cítím, že je to na dobré cestě...doufám
_________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
Díky Mraveneče, snažim se jezdit intuitivně a čerpat inspiraci z místních logů. Dnešní mrtvolou jsem se inspiroval dost u tebe, přijít k čince, dát pár opakování a jít do pryč
mrtvý tah
2 x 100kg
2 x 120kg
2 x 140kg
tady video dnešní mrtvoly, ještě to neni ono ale doufám, že od minule zlepšení...pocitově určitě
hele co to mas za blby boty? (jsou bezecky?)
taháš hezky a bez opasku!..ta 160 byla skvělá
hlavne at trenink bavi, tak paráda
a ty lejtka mas z behu nebo ceho? chci taky naky mit
blbý boty? kuva co je na nich blbýho jsem si je koupil, když jsem ještě hrál házenou. Jenže než jsem je stihnul použít, tak jsem s házenou skončil
moje lejtka??? bud sis pouštěl jiný video nebo si ze mě vystřeluješ?
90 % holek je má větší než já ale je mi to jedno, větší nepotřebuju. Nosej mě krásně a nachodili jsme spolu už hodně
Jinak jsem si ještě zapomněl postěžovat . Taky tak nesnášíte lidi co v posilovně seděj? Odcvičej třeba nějakou kladku v sedě a potom tam 2 minuty seděj a čekaj na další serii. To vůbec nepochopim, já o pauzách pomalu chodim po posilovně a snažim se dýchat, ne někde shrbeně sedět a deformovat si tělo. Vždyt pak přijdou ty lidi domu a zase seděj. To nemůžou tu hodinu a půl vydržet bez sezení?
A to samé platí pro mhd. Když jsem chodil do školy, tak jsem cestoval hodinu tam a hodinu zpět. Celou tu dobu jsem stál a nenapadlo mě si sednout. 90 % co jelo jednu zastávku metrem hned hledali místo, aby si sedli...
Nevim možná je to stání jedovatý, nerozumim tomu ale přijde mi teda lepší než sezení
na mt je lepší nizka pata, proto sem ti to psal.. boty sou jinak hezký... to bylo jen kuli patě...
lejtka porovnavam svoje s tvejma.. ty tam mas videt nakej sval a ja to mam hovno a to je cvicim aji doma
hej taky sedim ve fitku na mici nebo na bedne mezi seriema 2 minuty... tez sem jedinej... nikomu neprekazim ale tez sedim, driv se stal a chodil a protahoval se
..kdyz jedu s kamaradem tak nesedim... to se protahuju jen...
..to jsem jen chtel zareagovat, nebudu zasejrat.. budu sledovat
Neblbni já jsem rad když mi tu někdo píše. Je to přece forum, jakoukoli diskuzi vitam i kdyby jsi mi napsal, ze kun*a prasiva
K tomu sezení. Mne samozřejmě ty lidi nijak nevadej. To spis já prekazim, když se porad nekde motam ale nic to nemění na tom, ze tomu nerozumím. Já se proste jdu do fitka hejbat, tak tam nerad sedím, protože prosedim denně x hodin a sezení si myslím, ze není moc dobry.
Samozřejmě po nějake tezsi serii drepu, mrtvoly atd. se to da pochopit ale, abych musel sedět 15 minut na peckdeku nebo jak se ta picovina jmenuje, to mi prijde srandovni. **
Jo a k tem lejtkum. Myslím, ze to bude asi geneticky. Jediný čim tomu možná pomaham je, ze hodně chodim a stojím. Každej den chodím se psem na dlouhé procházky, rad chodim po horách, když muzu nepouzivam auto atd.
Na mrtvolu je super jít bosky, pokud nejsi nějak výrazně zkrácenej, což by ti mohlo pak dělat potíže.
Jinak lýtka jsou prostě genetika. Nikdy jsem je necvičil, ale přesto jsem je měl větší, než spousta lidí, co je dře (asi jako jedinou větší věc oproti někomu )
Shyby nadhmat bezpalcově
4x4 20 kg
Kliky na bradlech
5x10 kg
5x20 kg
5x30 kg
3x40 kg
OHS
5x30 kg
5x40 kg
5x40 kg
5x30 kg
Strečink
-jelikož se na dřepech blížim biomechanickým limitům lidského těla, tak jsem prodloužil pauzy o 30 s. Je to opravdu hodně znát. 80 kg chci dát ještě takhle a vejš už dám 3 minuty, protože to jsou hmotnosti na reprezentační úrovni
-extrémně mi vyhovuje tohle cvičení podle času, fakt naprostá paráda, škoda, že jsem to u vlka neokoukal dřív
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru