Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 31, 32, 33  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Darkkiller

PříspěvekZaslal: st prosinec 02, 2015 10:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

"Prosimte berem vsichni"

Nechtěl jsem to sem psát, ale taky se svěřím - je to asi 3 dny zpátky, kdy se mi zdálo jak jsem s Carabasem v Eaglu a prevracime spolu gumy .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Cmeni

PříspěvekZaslal: čt prosinec 10, 2015 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dk: je vidět, že máš věštecké schopnosti

tenhle týden jsem půst vynechal ze zdravotních důvodů a také tělo již bylo značně unaveno z velice těžkých treninků na hranici lidského selhání, takže byl takový deload, aby si odpočinuly zejména šlachy a klouby, rvát půl metráku na dřep vás prostě časem odrovná

stravu jsem samozřejmě držel celý deload na 100 %

10.12. Čtvrtek - Nefunkční softcore trenink 22
Posilka

Dřep
8x5 60 kg
-start každých 2:00

Bench
5x5 60 kg
-pomalé negativky, stopky

Shyby nadhmat
5x5 20 kg

Military press
0x62.5 kg
0x62.5 kg

Kliky na bradlech
10/12/14/16

Bicák
Strečink

Myslím, že jsem konečně našel variantu dřepu ze které nic nebolí, netahá a vypadá esteticky. Je to takový hybrid vzpěračského a lifterského. Osa je vysoko, postoj trochu širší, špičky vytočené ven, kolena nejdou před špičky, trup je něco mezi ani vzpřímený ani tak předkloněný, dolní záda vcelku rovná možná trochu prohnutá, vrchní se trošku kulatí (nějaké opáčko to uletí, někdy v pohodě), buttwink. Zvýšil jsem objem práce a budu přidávat jen po 2.5 kg, abych si tuhle techniku dostal co nejvíce pod kůži. Jo a asi poprvé v životě jsem opravdu cítil kvadricepsy! I proto považuji tuhle techniku za správný směr a na ladění toho ještě bude hodně...
Militárko jen for fun, viděl jsem na zemi se válet osu s dvacka, tak řikam, že jí zkusim ale když už to budu zkoušet, tak by to chtělo pokus o PR! . Myslim, že takovej mravenec si ho musel dvakrát vyhonit a bouchnout šampáňo.
Nevim čim to je ale tlaková síla mi jde bez cvičení vždycky hrozně rychle dolu, u tahových cviků tu sílu udržim mnohem dýl.
Cmeni

PříspěvekZaslal: ne prosinec 13, 2015 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V pátek jsem monstrozně zapařil jako už dlouho ne (teda minulou sobotu jsem se taky pěkně zlískal ale ve dvanáct už jsem ležel v posteli a druhý den po obědě už jsem byl docela v pohodě). Jenže v pátek jsem přišel v půl páté ráno a potom byl celý den v práci, takže uplnej masaker! Dneska hrozně polamanej a masivní svalovka nohou ještě ze čtvrtka. No řekl jsem si, že do Vánoc nepiju alkohol (kromě piva).

13.12. Neděle - Nefunkční softcore trenink 23
Posilka

Military press
5x35 kg
5x40 kg
5x45 kg
5x40 kg

Shyby podhmat
4x4 30 kg

Kliky na bradlech
12/12/12/12/20

OHS
-jen s tou tyčí, nohy hrozně bolely a tady skončil seriozní trenink z několika důvodů...žádná síla, něměl jsem jak měřit pauzy, kecání s ostaními účastníky posilovny atd.

píšu přesně co jsem zvedal žádnou serii nevynechávám

Mrtvolný tah
1x155 kg
-těžký

Bench
2x90 kg
1x100 kg
-těžký jako svině

Loglift
0x72 kg
-jenom přemístění

Sumo dl
1x140 kg
-první pokus v životě :D

Nakládání a vykládání kotoučů na mrtvolu
do 300 kg

Dřep
1x60 kg
1x100 kg
-fíha

Total 355 kg
což je moje nové PR

25. je u nás sranda trojboj, přemýšlím, že bych si šel vylepšit total
Cmeni

PříspěvekZaslal: st prosinec 16, 2015 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

16.12. Neděle - Nefunkční softcore trenink 24
Posilka

Dřep + Shyby nadhmat
5x70 kg + 5x20 kg
5x70 kg + 5x20 kg
5x70 kg + 5x20 kg
5x70 kg + 5x20 kg
5x70 kg + 5x20 kg
5x70 kg + 5x20 kg
5x70 kg + 5x20 kg
5x70 kg + 5x20 kg
5x70 kg + 5x20 kg
10x70 kg + 7x20 kg

Bench + dřep
5x70 kg + 5x60 kg
5x70 kg + 5x60 kg
5x70 kg + 5x60 kg
5x70 kg + 5x60 kg
5x70 kg + 5x60 kg

Nejmbombastičtější nefunkční softcore trenink . Naprosto super, bomba, pecka, kurva, piča jebat, smrkat, flusat, prostě paráda.
Byl jsem utahanej z práce ale psychicky jsem byl nabuzenej a prostě jsem chtěl cítit v dlaních železo (celý den, jsem cítil jen dřevo a beton ). Trochu jsem zapodváděl, koupil jsem si v posilovně nějakej nakopávač, myslim, že hellgell, bylo to hrozně hnusný, málem jsem se poblil ale do puče...čo to so mnou zarobilo...totálně se mi klepali ruce, brnělo tělo, všechno jsem dělal hrozně trhaně, dynamicky, měl jsem chut se všim házet, flusat a nadávat. Dřepy + shyby byla naprosto dokonalá kombinace, jediný co mě limitovalo byl dech, ke konci už jsem neměl víceméně pauzu jelikož než jsem došel od dřepů ke hrazdě zapnul pásek s kotoučem, otřel si čelo a napil se, tak už jsem musel zase zpátky na dřepy, fakt pekelných 18 minut (vim, že váhy o hovně ale mně to stačilo). Největší voser bylo zapínání a sundavání pásku, vim, že jsem si ho asi mohl nechávat ale nechtěl jsem, aby někdo viděl, že ho mam dřepech, vypadalo by to trapně
I cesta autem domu byla masaker, tyhle látky by se měly zakázat, připadal jsem si jak po pěti dávkách pervitinu i ted když to píšu, tak se celej klepu

musim se jít ještě projít ven, asi pujdu do nějaké hospody plné neonacistů...rozkopnu dveře a zařvu: "pojdte si pro negra plešouni smrdlavý!!!"
ryvaru

PříspěvekZaslal: st prosinec 16, 2015 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni napsal:
musim se jít ještě projít ven, asi pujdu do nějaké hospody plné neonacistů...rozkopnu dveře a zařvu: "pojdte si pro negra plešouni smrdlavý!!!"

jinak ty shyby pěkný když jsi napsal poprvý pětky s 20kg, tak jsem si říkal, že jsi se určitě spletl... pak jsi to začal psát pravidelně, tak jsem pochopil, že si se nespletl a máš jenom silný záda
Cmeni

PříspěvekZaslal: st prosinec 16, 2015 10:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ryvaru: no silný nevim ale váhy seděj

jinak nečekej nějaký striktní provedení, využíval jsem elasticitu svalu, takže žádné stopky dole ani nahoře, poslední serky jsem už dole i nějaké opáčka nepropínal a v poslední serii jsem dvě opáčka nedal bradou nad hrazdu, takže někdo by mohl namítnout, že jsem to šidil, což je pravda ale tenhle trenink nebyl tolik o striktních opakováních
seeya

PříspěvekZaslal: st prosinec 16, 2015 10:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni napsal:

haha len pozor aby si nakoniec nepisal z cely predbezneho zadrzania ze ta zatkli za slovo neger :DD
Cmeni

PříspěvekZaslal: čt prosinec 17, 2015 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

seeya: jojo pravda, dofám, že to tu nesleduje nějakej impotent z hatefree culter, nerad bych bručel na Vánoce

jinak dneska jsem fakt smutnej, nějak se moc celkově nedařilo a jako bonus jsem si při večerní procházce se psem rozbil display na telefonu
jediný co mě potěšilo, že se mě prodavačka v kauflandu ptala jestli bylo osmnáct

a ještě jsem se zapomněl přiznat, že jsem včera měl čtyři panáky slivovice a dneska dva panáky rumu, takže jsem nedodržel předsevzetí, že do Vánoc nebudu pít
ryvaru

PříspěvekZaslal: čt prosinec 17, 2015 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni napsal:
jediný co mě potěšilo, že se mě prodavačka v kauflandu ptala jestli bylo osmnáct

to mně dneska taky potěšila... ale tím, že se ani nezeptala nevím jak bych jí vysvětloval, že to není pro mně, ale pro tátu
Cmeni

PříspěvekZaslal: pá prosinec 18, 2015 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ryvaru: jo to byly dobrý časy, nervy jako svině, spocenej až na zadku, občas to vyšlo, občas ne

18.12. Pátek - Nefunkční softcore trenink 25
Posilka

Military press
5x10 30 kg
-start kadých 2:00

Pushpress nácvik

Dřepy

5x10 30 kg
-start každých 1:00

Mrtvolný tah
3x3 155 kg

Kliky na bradlech
4x6 25 kg
-start každých 2:30

Tlaky na ramena jč ve stoje
do 5x17.5 kg

Tric ve stoj s jč obouruč za hlavou
do 5x25 kg

Břicho

Myslim, že moje slabost na tlakových disciplínách ve stoje je zejména díky tomu, že není čím bych to zvedal, takže jsem se rozhodl jít cestou hypertrofie...až naberu pár deka svalů, zejména na ramenech, tak si myslím, že by se to mohlo trochu pohnout...uvidíme.

Mrtvolu jsem posral prostě nějakej smradoch si to po sobě, jako už obvykle u nás, neuklidil a jak jsem šel okolo, tak mi to nedalo dal jsem si tři serky s těmi 155 kg co tam byly naloženy Alespon, že jsem si dal před tim pár těch regeneračních dřepů, takže se nedá říct, že bych byl uplně nerozcvičenej ale stejně to byla píčovina. Bylo to dost těžký.

Strečink jsem vynechal, protože v protahovacim koutku byly nějaký mladý samičky, tak jsem nechtěl aby měly mokré kalhotky.
Cmeni

PříspěvekZaslal: ne prosinec 20, 2015 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

20.12. Neděle - Nefunkční softcore trenink 26
Posilka

Dřep
4x4 100 kg
-starty každých 3:00

Shyby podhmat
4x4 32.5 kg
8x20 kg
-na starty jsem zapomněl

Bench
4x8 60 kg
-starty každých 2:00

Bicák

Military press
4x6 40 kg

Přítahy vč v předklonu
4x8 60 kg

Strečink

Ty kokos dřepáky těžký jako svině, fakt jsem hrozně marnej, když člověk kouká že i třeba ta socka šedesátikilová carabas jede serie se 150 kg jen tak pro prdel pim pam na jedné noze, tak je mi blbě.
Ale ted mě treninky fakt bavěj, sice se mi dneska moc nechtělo ale v posilovně to ze mě uplně spadlo a eňo ňůňo, fak paráda. Hrozný špeky, malý váhy ale baví mě to!!! Přes Vánoce dam nějakej pořádnej velkovýkrm, abych příbral ještě alespon tak 5 kg loje, zvednul si maximálky o 0.9 % a v lednu navštívil Eagle a všechno tam rozkopu, zničim a všechny zesměšnim!
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne prosinec 20, 2015 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak dej vědět, až přijedeš - stavím se taky, abych ti trochu srazil hřebínek - jseš moc namachrovanej
Cmeni

PříspěvekZaslal: ne prosinec 20, 2015 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Viděl bych to na polovinu ledna. Doufam, že se dostavěj ještě nějaký bazeranti at nejsi sám koho zesměšnim, protože přijdu v životní formě. Vysekanej na prach. Metrák v čistý hmotě. A ještě vam ukážu lékařské testy, že jsem zdravější než 80 % populace!!!
Cmeni

PříspěvekZaslal: ne prosinec 20, 2015 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jsem ted opravdu super motivated, proto se ted zaměřuji i na kvalitní a vyváženou potravu bohatou na bílkoviny, kvalitní tuky, komplexní sacharidy, kolagen, všechny druhy vitamínů, zejména skupiny B, všechny důležité minerály atd.

Cmeni

PříspěvekZaslal: út prosinec 22, 2015 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

22.12. Úterý - Nefunkční softcore trenink 27
Posilka

Dřep + shyby nadhmat
4x80 kg + 5x20 kg
4x80 kg + 5x20 kg
4x80 kg + 5x20 kg
4x80 kg + 5x20 kg
4x80 kg + 5x20 kg
4x80 kg + 5x20 kg
4x80 kg + 5x20 kg
4x80 kg + 4x20 kg jsem sračka
4x80 kg + 4x20 kg
4x80 kg + 4x20 kg
4x80 kg + 4x20 kg
4x80 kg + 4x20 kg
4x80 kg + 4x20 kg
4x80 kg + 4x20 kg
4x80 kg + 4x20 kg
4x80 kg + 4x20 kg
4x80 kg + 4x20 kg
4x80 kg + 4x20 kg
4x80 kg + 4x20 kg
4x80 kg + 4x20 kg

Strečink

Nevim jestli to bylo tím, že jsem neměl nakopávač ale minule jsem se cítil mnohem silnější. Asi jsem byl taky ještě unavenej z neděle. Ty dřepy šly docela v pohodě ale shyby vůbec ne, skoro žádný opáčko jsem dole nepropínal, jako bych přibrl 10 kg, nedokážu si to vysvětlit.
Chtěl jsem dát ještě něco ale kamarád koupil lístky na SW, takže čus běžim.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 31, 32, 33  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: