|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
JanaHn

|
Zaslal: ne květen 04, 2014 8:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po květen 05, 2014 8:01 am Předmět: |
|
|
| Cmeni napsal: |
-přemýšlím, že někdy zkusim nějaké těžší dřepy s menší hloubkou, ikdyž jsem měl takové pidi váhy, tak jsem byl z toho docela vystrašenej
| Mně na to pomohli Box Squaty na vysokou lavici. Velmi brzo sem si zvyknul a když jsem šel pak na maximálku tak na zádech to byla sranda...Jinak gratulace k PR!
A jinak vítej v klubu závisláků na arašídovém másle :o))) v prasečí den doporučuju Peanat butterjelly s jahodovým shakem :o))
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: po květen 05, 2014 2:18 pm Předmět: |
|
|
viz název logu to bys měl cvičit jenom kardio a dřepy jinak nic :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: út květen 06, 2014 9:02 am Předmět: |
|
|
JanaH: To neni k smíchu, to je vážná věc
DAVID.LOPAN: Díky moc za rady ale to posledních sis mohl odpustit-takhle nikdy nezhubnu
Smile04: :D :D teď mě tak napadlo, že někteří cyklisti mají taky takové tyranosauří postavy
6.5. Úterý
Běh
-22 min na lačno
-před tím jsem si dal na rozhýbání nějaké výpady, shyby a kliky na jedné ruce, u kliků neni žádný progres : (, pravačkou jsem schopnej udělat klik z úplného ležení na břiše a levačkou ani ťuk
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: čt květen 08, 2014 1:51 pm Předmět: |
|
|
Včera jsem chtěl zkusit ty maxka na mrtvolu a military press, bohužel to neklaplo.
V úterý jsem šel na jeden konzert a trošku jsem to přehnal s alkoholem. To by ještě nebylo nic tak hrozného, stane se :D Ve středu ráno mi bylo docela blbě ale kamarádky mě vytáhly na oběd do hospody. Dal jsem si polívku, kachnu a pivo. Pořád nic uplně tak tragickýho ale už jsem si řikal, že bych mohl opět najet na zdravou vlnu. Všechno vypadalo velice dobře, jenže jsem ještě musel zajet ke strejdovi a vrátit mu klíče. A tady nastal menší problémek. Strejda mě vytáhnul na pivko. Co si tak pamatuju, tak řikal, že dáme jedno max dvě.
No, vožrali jsme se jak cigáni a když jsme se vrátili z hospody (okolo 3:00), tak mi udělal ještě ham and eggs, protože jsem měl hroznej hlad, když jediné jídlo toho dne byla ta kachna k obědu. Dneska ráno, když jsem se probudil, tak jsem si připadal jako když mě někdo zmlátil. Ale naštěstí se objevil ve dvěřích můj milovaný strejda a ještě než jsem stačil vstát z postele, tak mi vrazil do ruky vychlazenýho Braníka v plechu. Abych neurazil, tak jsem ho samozřejmě musel vypít
Všechno jsem to završil dnešním obědem u babičky. Knedlo, zelo, vepřo. Pivo jsem ale zdvořile odmítnul a dal si radši matonku
No nedá se nic dělat, život je krátkej a musíme si ho pořádně užít. Ničeho nelituju, jdu hodit sprchu a poté směr posilovna. Jsem zvědavej na ty výkony
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: čt květen 08, 2014 2:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: čt květen 08, 2014 7:55 pm Předmět: |
|
|
tak můžu říct, že příprava pěkně pytel
8.5.Čtvrtek
Posilka
-jako bych byl v posilovně první den, slabej jak papír, na nějaký osobáky jsem se musel vykašlat
Mrtvola
5x5 100 kg
-nadhmat
Dřep
10x10 50 kg
-sem myslel, že se poblinkam
Tlaky s jednoručkou?
-dal jsem si jednoručku na rameno a potom mírným švihem v kolenou jsem jí vytlačil nahoru, ani nevim jestli to je nějakej cvik a jestli jsem to cvičil dobře ale přišlo mi to zajímavý :D
-váhy jen do 20 kg
Farmers walk
50 kg jednoručky, 3x20 m
-úchop levý ruky vydržel jen tak tak
Nošení jednoručky
45 kg jednoručku jsem si hodil na rameno a chodil 2 minuty po fitku
-na každé rameno jednou
Shyby
5x5
Břicho
Veslo 5 min
Strečink
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: so květen 10, 2014 2:25 pm Předmět: |
|
|
Takže ode dneška na novo. Pojedu to co jsem jel dopusud, tedy pár zákládních cviků: mrtvola, bench, sbyby, military press, dřep, farmers walk a občas nějaký doplněk, ale na těchto cvicích chci stavět.
Každý trenink pojedu jeden cvik těžce 3x3 a ostatní "lehce" 5x5. Váhy jsem podseknul, abych mohl přidávat po 2.5 kg
A ještě jsem začal cvičit s hodinka. U 5x5 startuju cvičit každou 2. minutu a u 3x3 každých 90s.
10.5. Sobota
Posilovna
Dřep
5x5 70 kg
Bench
10x 50
3x3 72.5
10x 50
Military press
5x5 30
Farmers walk
3x20 m 50 kg jednoručky
dojezd: 2 minuty chůze po fitku s 20 kg koutoučema (mají rukojeti)
-stejně tohle je nejlepší cvik, cítím z toho uplně celý vršek od malíčku až po trapézy
-myslim, že je to dobrej cvik na hluboký sval pažní, tedy alespoň mě to v té oblasti tahá nejvíc (možná to je i bicák, těžko říct, když člověk nikdy nestudoval anatomii)
Orbitrek 15 min
Dneska narozeniny, tak doufám, že to nedopadne jak v úterý/středa
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: so květen 10, 2014 2:51 pm Předmět: |
|
|
Všetko najlepšie k narodeninám. Farmers walk je super cvik, si ešte pamätám ako som niesol 20 kg KB skoro 800 m, prehadzoval si ho z ruky do ruky, cítil som všetko, prsty, zápästia, predlaktia, paže, ramená, brucho, chrbát, nohy...
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: út květen 13, 2014 10:57 pm Předmět: |
|
|
Díky moc za přání, vše proběhlo v poklidu co týče alkoholu (pivo a tři panáky slivovice) ale trošku jsem to přehnal s jídlem
K těm Farmers walk, naprosto souhlasim, super cvik, ale co chodím do posilky, tak jsem to ještě neviděl nikoho cvičit, celkem škoda.
Jinak co se týče treninku, tak teď dělám jen domácí šolíchání. Kliky na jedný ruce, shyby, kliky se zátěží, břicho atd. protože mě od té doby co jsem cvičil 10x10 50 kg dřep dost bolej kolena a to jsem s nima nikdy neměl problém
Dneska už je to sice dobrý ale chci jim dát ještě chvilku odpočinout. Je to alespoň pro mě znamení, že se nemám pouštět do zbytečně moc opakování, kde akorát ojebávám techniku a ničim si tělo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: pá květen 16, 2014 8:02 pm Předmět: |
|
|
16.5. Pátek
Posilovna
Dřep
10x60
3x3x85
10x85
-poslední opáčko dole vždycky stopka cca 5 vteřin
-jak v tom člověk tak sedí, tak se mu dějou v těle takové pochody, že jsem si potom musel dojít rychle na záchod
Military press
3x3x40
-no řikam si kurňa ňáké lehké, přiložim na každou stranu pět kg, bral jsem to ze země, takže jsem se docela obával jestli to zvládnu přemístit, protože přemístění jsem nikdy necvičil a ani nevim jak se to správně dělá
3x50 PR
-docela těžké ale šlo to, tak jsem tam ještě přihodil
1x60 PR
-měl jsem fakt strach, že to nedokážu přemístit, ale nebylo to tak hrozné, potom jsem se dal do tlačení  ...jelo to nahoru celkem pomalu ale pěkně do propnutejch
Mrtvola
5x100
-no řikam si, že to maxko bych mohl zkusit
4x120
-docela těžký, ajaj tak to jsem neměl zkoušet
1x130
-těžký
1x140
-ty brďo, vždyť tři tejdny zpátky jsem to dal 4x a teď jsem si myslel, že se probořim do sklepa
1x150
-někdo zapnul gravitaci na max, ale přece to teď nevzdam
1x160 PR
-těěěěěěěěěžký jako svině, silou vůle jsem to vytáhnul
-je to takovej osobák neosobák, 4 roky zpátky jsem dal 4x150 (při váze 73 kg), takže si jsem jistej, že těch 160 bych v té době dal a možná i víc, ale 160 kg jsem v rukách nikdy neměl, takže to osobák je
-asi kdybych předtím nejel ty dřepy, tak možná, ale opravdu možná dám víc....nohy mě dost bolej, zítra asi nebudu moc chodit-ale pěkně jsem je osprchoval studenou vodou, tak snad to nebude tak hrozný
Shyby
7/7/7/7
Drcení špeků 20 minut na orbitreku
Strečink
Takže malá rekapitulace
zlepšení za cca 2.5 měsíce
bench 70 kg -> 95 kg
MT 110 kg -> 160 kg
dřep 70 kg -> 110 kg
mé cíle pořád zůstávají stejné:
One Hand Pull-up (shyb na jedné ruce)
Muscle-up (absolutní shyb)
Single Leg Squat (dřep na jedné noze)
dřep 150 kg
bench 100 kg
mrtvola 200 kg
ale přidám k nim ještě jeden, chci dát na Military press 80 kg, včetně přemístění ze země, což bude moje cca BW
Teď tam jdu šoupnout dvakrát plzeňskej gainer chmelohydrát na podpoření regenerace  (snad se to nezvrtne)
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: ne květen 18, 2014 8:32 pm Předmět: |
|
|
-dneska jsem pomáhal kamrádovi malovat byt a když jsem přišel domu, tak jsem vytuhnul na gauči a vzbudil se až někdy v 19:00, tak bohužel posilka neklapla
-a pěkně mě tahaj po pátku vnitřní stehna
18.5. Neděle
Venku/Doma
Shyby nadhmat ruce uplně u sebe
5x5
-start každou minutu
-zajímavý cvik, neviděl jsem ještě nikoho takhle jet ale přijde mi to dobrý
Kliky na jedné ruce
5x5 nakažou ruku
-start každou minutu a půl
-hloubka, technika, levá ruka všechno spokojenost
Shyby dotek hrazdou na trapézy
5/5/5/5/4
-start každou minutu
-ten poslední už prostě nešel
-docela náročný na ramena, párkrát se ozvalo křup křup
Kliky ve stojce
5/5/5/5
-poslední serii už jsem nedal, uplně vyšťavenej asi z těch kliků
-tohle bylo fakt děsný, boleli mě z toho bedra, hloubka směšná...jak řikala moje sestra v Čáslavi NA STRONGMANECH: " Tohle je trápení lidí"
Sprinty do kopce
8x60 m
-nebyl to nějaký krpál ale dalo to zabrat jako svině, sprint možná byl ten první a poslední  , to mezitím bych pojmenoval spíš ostrý běh, fakt maso, asi jsem měl dát kratší úsek, dalo mi to hrozně zabrat
-cesta na stanoviště 15 min rychlá chůze, cesta zpět 20 min rychlá chůze (jinou cestou)
Na to, že to měla být jen taková laciná náhražka posilky, tak mam z toho treninku dobrý pocit.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|