Pronajmutí posilovny

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pronajmutí posilovny  Úvodní stránka -> Trénink -> Pronajmutí posilovny
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
salemuh

PříspěvekZaslal: so listopad 06, 2021 10:34 am    Předmět: Pronajmutí posilovny Odpovědět s citátem

Neznáte někdo v Praze posilovnu, kde je možné zaplatit za hodinu nebo dvě a mít tyto prostory pouze pro sebe? Nesnáším lidi a viděl jsem, že toto funguje v Brně, ale v Praze jsem nic nenašel.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: so listopad 06, 2021 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Před hodně a hodně lety to (pokud mě paměť neklamě) takhle fungovalo zde:
https://www.jankaresfitness.com/cs/individual-gym

Ale zdali to tak bylo, ruku do ohně nedám, a už vůbec ne, zdali to tak je teď. Ale aspoň mrkni, je to hodně hezké fitko.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
salemuh

PříspěvekZaslal: ne listopad 07, 2021 8:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mockrát děkuji!
Na první pohled to vypada klasicky, ale píše se tam něco o individuálních místnostech, tak jim zkusím zavolat a uvidíme.
Bral bych,kdyby byl tento koncept individuálních posiloven (třeba i dohromady se společným fitkem) rozšířen,aby měl člověk možnost volby.Ale třeba to je častější, než si myslím.
Nicméně koukám,že je to opět zase předražené. Ach jo,musím počkat až se přestěhuji a koupit stroje domů. Tohle mě nebaví
Ještě jednou oceňuji tip ,děkuji!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: