prorýsování pomoc

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - prorýsování pomoc  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> prorýsování pomoc
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
FrantaatnarF

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2016 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Taky už to tu chvíli sleduju a mám z toho dobrou srandu :) ... Franta si tu z vás dělá takovým milým a tichým způsoben prd*el a vy mu to žerete

Proč srandu?? Všechno začlo u tuku..Nastínil jsem člověka, který chce budovat kvalitní svalovou hmotu, né se udržovat, nebo hubnout, že by měl přijmout do 1,5g tuku na 1 kg váhy. Někdo tu zmínil Borise, který na tomhle své začátky nikdy nestavěl a žádný tukové diety nejede na 100%. Keto dieta je super, pokud je člověk tlustej, chce se jenom udržovat nebo chce shodit tuk, ale při nabírání těžko.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Janekk

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2016 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

FrantaatnarF napsal:
Grimley napsal:
Taky už to tu chvíli sleduju a mám z toho dobrou srandu :) ... Franta si tu z vás dělá takovým milým a tichým způsoben prd*el a vy mu to žerete

Proč srandu?? Všechno začlo u tuku..Nastínil jsem člověka, který chce budovat kvalitní svalovou hmotu, né se udržovat, nebo hubnout, že by měl přijmout do 1,5g tuku na 1 kg váhy. Někdo tu zmínil Borise, který na tomhle své začátky nikdy nestavěl a žádný tukové diety nejede na 100%. Keto dieta je super, pokud je člověk tlustej, chce se jenom udržovat nebo chce shodit tuk, ale při nabírání těžko.

Souhlasim s tebou jak v tukách tak s crossfitem, známej ho jezdí normálně a několik cviků taky vynechává, jinak dobrá forma a počítám, že celoročně udržitelná
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - prorýsování pomoc Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Rychle na stránku:

Přejdi na: