|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
FrantaatnarF
|
Zaslal: út červen 21, 2016 10:59 am Předmět: |
|
|
| bolgi napsal: | | FrantaatnarF: Pises, ze robis druhym rokom crossfit a v zivote si necvicil mrtvolu? To akoby niekto robil triatlon, ale nikdy neplaval. Neber to v zlom, len ma to proste zaujalo, ze to je nejake podivne. |
Proč divný? Každý rok se zúčastním triatlonu, ale nikdy jsem závodně neplaval, nejezdil na kole a neplaval.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
FrantaatnarF
|
Zaslal: út červen 21, 2016 11:02 am Předmět: |
|
|
| KubaK napsal: | | Frybis napsal: | | KubaK napsal: | | Frybis napsal: | Já mám defakto identickou postavu jako ty, KubaK, a chci rýsovat v ketóze, Jirka Borkovec sám napsal, že po týdnu dvou v ketóze jde tuk dolů tempem 100 - 200g denně Jenže žiju na jižní moravě, takže se mi to moc nedaří.. |
do toho se mi právě moc nechce, radši bych 10x navýšil výdej :D ale jako taky po tom pokukuju, kdybys měl nějaký nastřel jidelničku pro začatečníka, rád bych ho viděl, díky :) |
Hele já se snažím o ketózu cca od února. Od té doby sem shodil 11kilo tuku, a svaly zůstaly + se něco málo vytvořilo na rukou a zádech. Nemůžu si to vynachválit, cukry a sacharidy na nule, a vůbec mi to nechybí, ty tréninky dokážu odmakat na doraz i tak. Co se základního jídelníčku týče, tak cca takto
Snídaně - vejce, většinou 4-5, většinou míchaný vajíčka, a jen třeba s cibulkou
Dopoledne - buď nějaká šunka nebo konzerva tuňáka, zelenina
Oběd - jakýkoliv maso si osmažím a k tomu na pánvičce mraženou zeleninu
Odpo - oříšky, sardinky, nebo třeba sýr niva nebo eidam
Večeře - oříšky, zase nějaká ryba v konzervě, nebo chlastám víno a nejím
Cca 120-130g bílkovin, 120-150g tuků. Cukry 0 ale stejně se denně cca na tu dvacítku dostaneš. Je to fruktóza v paprikách, v cibuli a tak dále.
Do posilky na lačno! Jen kreatin, synefrin, kofein, a občas nakopávač. Po posilce cca hodinu až dvě hodiny NIC nejím. Jen dám vitamíny. První jídlo je velká porce masa a zeleniny. ŽÁDNÝ sacharidy. Ty držím na nule non stop.
A rýsuju celkem dobře. Seru na kardio a HIIT, teďka se mi to nějak nechce, takže jedu klasicky split 2+1 a tuky jdou prostě dolů. |
to není nějaký neudržitelný jídelníček, zní to dobře :) ale co pak, až si řekneš ok, stačí. Začneš znovu jíst i sacharidy, nepůjde to zpět? |
Měl bys to zkusit na 3 - 6 měsíců zkusit, ale z dlouhodobého hlediska je to neudržitelné a jestli časem přidáš na sacharidech, nemyslim kvantum, půjde váha nahoru. Keto je z dlouhodobého hlediska úplný nesmysl.
|
|
| nahoru |
|
 |
bolgi
|
Zaslal: út červen 21, 2016 12:34 pm Předmět: |
|
|
| FrantaatnarF napsal: | | bolgi napsal: | | FrantaatnarF: Pises, ze robis druhym rokom crossfit a v zivote si necvicil mrtvolu? To akoby niekto robil triatlon, ale nikdy neplaval. Neber to v zlom, len ma to proste zaujalo, ze to je nejake podivne. |
Proč divný? Každý rok se zúčastním triatlonu, ale nikdy jsem závodně neplaval, nejezdil na kole a neplaval. |
prepac, ale vobec nechapem co si tym chcel povedat. ja som len poznamenal, ze sa cudujem, ze si nikdy necvicil mrtvy tah a pritom pises, ze robis druhym rokom crossfit, kde je mrtvy tah jeden z uplnych zakladov.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Frybis
|
Zaslal: út červen 21, 2016 1:13 pm Předmět: |
|
|
| FrantaatnarF napsal: |
Měl bys to zkusit na 3 - 6 měsíců zkusit, ale z dlouhodobého hlediska je to neudržitelné a jestli časem přidáš na sacharidech, nemyslim kvantum, půjde váha nahoru. Keto je z dlouhodobého hlediska úplný nesmysl. |
Udržitelný to je v pohodě, a z dlouhodobého hlediska je to pro tělo přirozený a zdravý stav. V minulosti takhle lidi žili celej život, a třeba řada zvířat takhle žije taky, jen pro zajímavost, tak o dlouhodobým hledisku se bavit nemusíme.
To Kubak : Jestli umíš trochu anglicky, pročti si stránky www.ketogenic-diet-resource.com . Pro kulturisty je ketóza jako stav celkem shit, protože proteosyntéza je minimální nebo žádná, přestože bílkoviny můžou být anabolický, muselo by jich být tolik, že z dlouhodobého hlediska je to na prd pro trávící systém, pokud to FrantaatnarF myslel takhle, tak měl pravdu. Naopak na prorýsování, zhubnutí, nebo pro zlepšení kondice a udržení je to podle mě top. A především pro zdraví.
Co se týče po ketóze návratu do normálu, dá se to udělat bez nabírání tuku, stačí si hlídat kalorie, v posilovně jet na doraz, přidat kardio, a začít především s CKD, tedy začnou se přidávat sacharidy postupně, prvně po posilce na zvýšení inzulinu, po pár týdnech se přidají třeba i na snídani, prostě postupně. Je jasný že pokud člověk co vylejzá ketózy do sebe začne házet ráno vločky, po posilce gainer, a dvě pevný jídla s hromadou rýže, tak přibere.
|
|
| nahoru |
|
 |
FrantaatnarF
|
Zaslal: út červen 21, 2016 1:24 pm Předmět: |
|
|
| bolgi napsal: | | FrantaatnarF napsal: | | bolgi napsal: | | FrantaatnarF: Pises, ze robis druhym rokom crossfit a v zivote si necvicil mrtvolu? To akoby niekto robil triatlon, ale nikdy neplaval. Neber to v zlom, len ma to proste zaujalo, ze to je nejake podivne. |
Proč divný? Každý rok se zúčastním triatlonu, ale nikdy jsem závodně neplaval, nejezdil na kole a neplaval. |
prepac, ale vobec nechapem co si tym chcel povedat. ja som len poznamenal, ze sa cudujem, ze si nikdy necvicil mrtvy tah a pritom pises, ze robis druhym rokom crossfit, kde je mrtvy tah jeden z uplnych zakladov. |
Já pochopil, jak jsi to myslel, ale naznačuju tím fakt, že je několik cviků, při kterých mrtvolu nepotřebuješ. Vlastně mi to připomíná fakt, který mi říkal několik let zpátky kamarád, měl ve cvičení asi 2 roky náskok, tak mi říkal něco o tréninku. Jestliže nepojedeš mrtvoly s velkou váhou, nebudeš vypadat dobře, přesně tak si to pamatuju. Kámoš mi možná radil dobře, ale přestřelil váhu a techniku a vypadá 3* hůř jak já. I když je mrtvola král mezi cvikama, vše se dá nahradit.
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
|
| nahoru |
|
 |
ShDW
|
Zaslal: út červen 21, 2016 1:42 pm Předmět: |
|
|
| FrantaatnarF napsal: |
Já pochopil, jak jsi to myslel, ale naznačuju tím fakt, že je několik cviků, při kterých mrtvolu nepotřebuješ. Vlastně mi to připomíná fakt, který mi říkal několik let zpátky kamarád, měl ve cvičení asi 2 roky náskok, tak mi říkal něco o tréninku. Jestliže nepojedeš mrtvoly s velkou váhou, nebudeš vypadat dobře, přesně tak si to pamatuju. Kámoš mi možná radil dobře, ale přestřelil váhu a techniku a vypadá 3* hůř jak já. I když je mrtvola král mezi cvikama, vše se dá nahradit. |
A jak teda crossfiťák nahradí mrtvolu? :) Nějak si to neumím představit..
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
FrantaatnarF
|
Zaslal: út červen 21, 2016 3:36 pm Předmět: |
|
|
| sk napsal: | ale na mrtvolu zatahne vic |
Drtivá většina populace bude mít radši postavu atleta a zvedat na bench pouze 100 kilo, než postavu hospodskýho pijáka, kterej zvedne 200 kilo. Je ale pravda, že někteří jedinci si musí zvednout ego tričkem Gucci za 5 tisíc, než hezčím za 800,-
Naposledy upravil FrantaatnarF dne út červen 21, 2016 3:51 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
FrantaatnarF
|
Zaslal: út červen 21, 2016 3:43 pm Předmět: |
|
|
| ShDW napsal: | | FrantaatnarF napsal: |
Já pochopil, jak jsi to myslel, ale naznačuju tím fakt, že je několik cviků, při kterých mrtvolu nepotřebuješ. Vlastně mi to připomíná fakt, který mi říkal několik let zpátky kamarád, měl ve cvičení asi 2 roky náskok, tak mi říkal něco o tréninku. Jestliže nepojedeš mrtvoly s velkou váhou, nebudeš vypadat dobře, přesně tak si to pamatuju. Kámoš mi možná radil dobře, ale přestřelil váhu a techniku a vypadá 3* hůř jak já. I když je mrtvola král mezi cvikama, vše se dá nahradit. |
A jak teda crossfiťák nahradí mrtvolu? :) Nějak si to neumím představit.. |
Chce to zapojit představitost a ono to půjde :)
Ze základních cviků bez osy: pull ups, push upps, squats, sit ups, air squats, burpee apod.
Ze základních cviků s osou je to určitě horší, ale těch variant je dost a dá se to zvládnout i bez cviků jako snatch, clean, thursters atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
FrantaatnarF
|
Zaslal: út červen 21, 2016 3:44 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | Riku napsal: | dobrej troll ten franta |
asi tak, ale krmia ho tu vydatne |
Lva nezajímá, co si o něm ovce myslí
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: út červen 21, 2016 3:56 pm Předmět: |
|
|
| FrantaatnarF napsal: | | sk napsal: | ale na mrtvolu zatahne vic |
Drtivá většina populace bude mít radši postavu atleta a zvedat na bench pouze 100 kilo, než postavu hospodskýho pijáka, kterej zvedne 200 kilo. Je ale pravda, že někteří jedinci si musí zvednout ego tričkem Gucci za 5 tisíc, než hezčím za 800,- |
vetsina mozna, ale ja napr. bych dal jednoznacne prednost postave jakou ma...co ja vim Hafthjor Bjornsson nez nejaky top ,,Physique,, zavodnik
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út červen 21, 2016 4:11 pm Předmět: |
|
|
Taky už to tu chvíli sleduju a mám z toho dobrou srandu :) ... Franta si tu z vás dělá takovým milým a tichým způsoben prd*el a vy mu to žerete _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út červen 21, 2016 8:59 pm Předmět: |
|
|
ale je uz prilis obvious, a obvious troll is obvious _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|