|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Geone
|
Zaslal: so září 03, 2016 5:17 pm Předmět: Prosím o pomoc |
|
|
Ahoj,
žádám Vás o pomoc. Chci zhubnout a potřebuju určitě poradit. Už jsem několikrát zkoušel různé diety, ale nikdy to nedopadlo.
23 let
180cm
112kg - špeky
Sedavá práce
Endomorf
Teď k tomu, co dělám:
Fullbody 3x týdně
Hiit 2x týdně před snídaní
Plavání 1x týdně
Spánek 7hodin+
5-6 jídel za den 180-200g bílkovin, 50g sacharidů, 100g tuků
Bílkoviny-Kuřecí,krůtí,vejce,tvaroh - nejčastěji
- pro pestrost vepřové,hovězí,čočka
Sacharidy-Dávám jen 2ks ovoce ráno - jedu to takhle týden a zatím mi to vyhovuje
Tuky - žloutky, ořechy, avokádo, olivový olej,semínka
Vypiju 4l+ vody + dávám i zelený sypaný čaj
Zelenina 3x za den - hlavně zelí
Suplementy - protein po tréninku
-vitamíny,minerály,rybí tuk, antioxidanty
Moc prosím o rady, co z toho je blbost a mám změnit nebo přidat.
Díky!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Berserk_Grom

|
Zaslal: so září 03, 2016 5:20 pm Předmět: |
|
|
mas to dobre nastavene, rob to 2 mesiace a potom sem napis pokrok, alebo ked sa zastavis.
|
|
| nahoru |
|
 |
JogyNo
|
Zaslal: ne září 04, 2016 6:41 am Předmět: |
|
|
Daj si primeranú porciu sachr. aj po tréningu, lebo sa z toho za chvíľku pototo... Inak by to mohlo zafungovať, bude to však chcieť dlhodobo vydržať a priebežne upravovať podľa odozvy tela.. Hlavne to zo začiatku neprepáliť a skončiť skôr, ako začneš... _________________ Soak your nuts!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne září 04, 2016 11:00 am Předmět: Re: Prosím o pomoc |
|
|
| Geone napsal: | Ahoj,
žádám Vás o pomoc. Chci zhubnout a potřebuju určitě poradit. Už jsem několikrát zkoušel různé diety, ale nikdy to nedopadlo.
23 let
180cm
112kg - špeky
Sedavá práce
Endomorf
Teď k tomu, co dělám:
Fullbody 3x týdně
Hiit 2x týdně před snídaní
Plavání 1x týdně
Spánek 7hodin+
5-6 jídel za den 180-200g bílkovin, 50g sacharidů, 100g tuků
Bílkoviny-Kuřecí,krůtí,vejce,tvaroh - nejčastěji
- pro pestrost vepřové,hovězí,čočka
Sacharidy-Dávám jen 2ks ovoce ráno - jedu to takhle týden a zatím mi to vyhovuje
Tuky - žloutky, ořechy, avokádo, olivový olej,semínka
Vypiju 4l+ vody + dávám i zelený sypaný čaj
Zelenina 3x za den - hlavně zelí
Suplementy - protein po tréninku
-vitamíny,minerály,rybí tuk, antioxidanty
Moc prosím o rady, co z toho je blbost a mám změnit nebo přidat.
Díky! |
Většina lidí, co se označuje za endomorfy, jen moc jí a nehýbe se. Tím, že se označíš za endomorfa, si jen omlouváš svůj stav.
Suplementy vynech. Jen u nich vyhazuješ peníze.
Jídelníček podle mě v pohodě.
Naučil jsi se techniku cviků s trenérem?
Jak dlouho strávíš FB tréninkem? Dáváš po něm kardio?
Zařaď víc sportu, zábavného sportu, u které strávíš pár hodin. Poohlédni se po kamarádech, jestli nehrají fotbal či tenis. Pokud chceš nabrat sebevědomí, přihlaš se třeba na bojový sport. Co mi říkal kamarád, polovina lidí, co s ním chodila na kickbox, tak chodila jen pro nabrání kondičky a zhubnutí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Geone
|
Zaslal: ne září 04, 2016 12:45 pm Předmět: |
|
|
Díky!
Po tréninku teda něco zařadím. Jen bych teda měl ještě podotknout, že do sebe dostanu kolem 1600kcal. Nějak s tím problém nemám, jen nevím, jestli je to špatný nebo ne.
Celý život jsem tustej. Hrál jsem i 5 let fotbal a stejně byl tlustej. Mám širokou pánev, úzké zápěstí a kotníky. Podsaditá postava.
Co se týče cvičení, tak už nějakou dobu cvičím a technicky správně. Cvičil jsem už dříve.
Nyní se správnou technikou mám na jedno opakování
140kg Mrtvý tah
100kg Hluboký dřep
80kg Benchpress
Možná bych mohl natočit pro posouzení techniky.
FB mi trvá asi 60 min a pak dávám 10-15 min kolo
Na Hiit si dávám doma rychlé dřepy s údery s činkama v ruce (3kg)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne září 04, 2016 1:22 pm Předmět: |
|
|
| Geone napsal: | Díky!
Po tréninku teda něco zařadím. Jen bych teda měl ještě podotknout, že do sebe dostanu kolem 1600kcal. Nějak s tím problém nemám, jen nevím, jestli je to špatný nebo ne.
Celý život jsem tustej. Hrál jsem i 5 let fotbal a stejně byl tlustej. Mám širokou pánev, úzké zápěstí a kotníky. Podsaditá postava.
Co se týče cvičení, tak už nějakou dobu cvičím a technicky správně. Cvičil jsem už dříve.
Nyní se správnou technikou mám na jedno opakování
140kg Mrtvý tah
100kg Hluboký dřep
80kg Benchpress
Možná bych mohl natočit pro posouzení techniky.
FB mi trvá asi 60 min a pak dávám 10-15 min kolo
Na Hiit si dávám doma rychlé dřepy s údery s činkama v ruce (3kg) |
U každého je potřeba kalorií kapku jiná, Ale s tvou váhou bys podle mě měl mít příjem kolem 2 200 - 2 500 kcal. Nemálo lidí začalo hubnout, když začali více jíst (v tom radit nemohu, já nejsem líný se najíst )
Po tréninku dej 60 min kolo či jiné kardio. Nos si do posilovny tablet a pouštěj si tam filmy (či se uč třeba cizí jazyk)
Začni hrát znovu fotbal. Podle mé zkušenosti, člověk na fotbale spálí hodně kalorií a mě osobně to docela pomáhalo (do plastiky křížového vazu, teď už do ničeho kopat nechci).
Co děláš o víkendech? Víkendy mohou mít velký dopad na váhu. Je obrovský rozdíl, jestli víkend proválíš na gauči a nebo jestli někam vyrazíš.
|
|
| nahoru |
|
 |
Geone
|
Zaslal: ne září 04, 2016 2:24 pm Předmět: |
|
|
No mě zatím nevadí mít takový kalorický příjem. Pocit hladu nemám a cítím se dobře. Jen jestli to spíš neškodí mě zajímá.
Vstávám v 6 a v práci jsem do 18. Pak makám do gymu a doma jsem už mrtvej. V netréninkové dny vstávám dřív na ten hiit a po práci jedu nakoupit a domu. Doma navařím krabičky a už je zas hned 21, kdy se mi už nic dělat fakt nechce. Tím chci říct, že po-pá tam nevtěsním nějakej sport mimo posilovnu a ranní kardio. O víkendu jeden den jdu vždy plavat a druhý den do gymu. Nechodím tam po/st/pá, ale vždy obden. Tzn. 7 dní v týdnu mám cílenej fyzickej pohyb. A jinak o víkendu doháním věci, které nestíhám přes týden. Čas, kdy si sednu doma k telce nebo pc moc nemám.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|