Zaslal: po leden 07, 2013 4:07 pm Předmět: Prosim o radu
cavte sorry ze zakladam nove vlakno
potrebujem poradit vtom ze meram 175cm a vazim cca 100kg nejsom vyslovne nejaky tucko nemam vsetko na bruchu a brucho jak kebysom zjedol fitnes loptu ale mam tuk vsade ale vyhoda je ta ze mam aj dost silne ruky a nohy cize zdvihnem v posilke na bench press viac ako ty co uz tam chvilu chodia niektory co maju aj menej kil ako ja sa cuduju z z tolkymi kilami dokazem robit horolezectvo,dokazem spravit naraz aj 30 zdvihov na hradzi na svoje kila musim uznat ze mam slusnu kondicku v behu ludia o mne hovoria ze som vyslovne velka korba
ale ja by som rad ten tuk premenil na svaly preto chcem pomoct z radu ci schudnut zo sto kilo a normalnu vahu a zacal posilovat alebo nechudnut a zacat makat lebo mam doma taku amatersku posilku a chodim do fitka jedny mi poradili ist na objem ze casom sa to okrem brucha spravi a druhy hovoria ze ak cchem vyslovne byt vyrysovany tak schudnut
preto by som rad pocul aj vas nazor
dakujem
Marcadasi, zlepši kvalitu jídla, popřípadě jez méně. Hubnutí není až tolik otázka cvičení, jako spíš stravy. Tuk na svaly přeměnit nejde, stejně jako nejde oko přeměnit na ucho.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru