Prosím o radu zkušenějších.



 
odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Prosím o radu zkušenějších.  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Prosím o radu zkušenějších.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
restorr


PříspěvekZaslal: so duben 28, 2012 2:37 pm    Předmět: Prosím o radu zkušenějších. Odpovědět s citátem

Takže Vás všechny zdravím, chci se na plno začít zase věnovat cvičení, už jsem cvičil vždy bez doplňků stravy a všeho okolo toho to bych teď chtěl změnit,ale o tom později.
Měl jsem problémy po nehodě se zápěstím a nemohl jsem posilovat. Teď mám zase od doktora zelenou, takže můžu naplno zabrat před nehodou jsem cvičil skoro rok, vím není to dlouhá doba, ale teď jsem už přes rok necvičil. A chci se do toho zpět vrátit...

Je mi 21let
Měřím 190cm
Vážím 105kg

Nevím kolik při mé výšce bych měl vážit,možná nějakou nadváhu mám, ale obézní si nepřipadám,vždy jsem měl široké ramena, máme to v rodině a myslím si ,že to je dobrý základ, jen s ním dobře naložit :) Vždy jsem cvičil doma Mám lavici na benchpress,jednoručky,silně lomenou tyč a kladku.
Nejvíc se chci věnovat břichu,prsům,trapézům,bokům a celkově záda,na druhé místo bych zařadil biceps,triceps,předloktí a na třetí nohy,ne až tak jak předchozí partie, ale věnovat se jim budu. Navrhnul by mi někdo nějaký cvičební plán, který funguje na tyhle partie ? Nebo aspoň cviky k mému vybavení ? Vždy jsem si to dělal sám, ale nevím jestli jsem nedělal někdy chyby.

Potom bych chtěl doporučit nějaké doplňky stravy ani ne abych shodil nějaké kila dolů ale spíše na přibrání svalové hmoty a odbourání přebytečného tuku, vím, že tohle je moc široký pojem,ale na internetu je toho tolik, že jsem s toho vedle. Proto žádám zkušenější co ví co kupovat hlavně od jaké značky ať nekoupím nějakej šmejd. Protože ne vždy znamená čím vyšší cena,tím lepší kvalita. Přemýšlel jsem i o kreatinu, ale co jsem si zjisťoval tak to chápu tak,že po kreatinu člověk naroste rychleji, ale jak je to když kreatin potom vysadím ? Nebo zmírním s cvičením ?

Dále půlka úspěchu .. Stravovaní a celkově výživa. Můj největší nepřítel. Nerad se přejídám, to je učitě dobře, ale nevím jestli budu moct jíst 5x denně obzvlášť v práci nestačilo by to 3x ? Další důležitá otázka je, chodím do práce na turnusy 5dní volno a 5 dní v práci, nejsem na cestách, Každý den jedu z práce domů ale až večer, není problém v tom, že bych cvičil někdy odpoledne a někdy až večer ? Další věc turnusy se mi střídají jednou ranní jednou noční, otázka jak s výživou když jednou jsem vzůhu přes den a pak jsem vzhůru přes noc. Na noční nejíst vůbec ? Když je tělo zvyklé spát ?Nebo dodržovat jako kdyby byl den. Zkrátka každodenně nejsem schopný to všechno dodržet tak jak se úplně doporučuje, No tak jestli se někdo do louskal až na konec tak budu rád za všechny rady.

Děkuji
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov


PříspěvekZaslal: so duben 28, 2012 6:38 pm    Předmět: Re: Prosím o radu zkušenějších. Odpovědět s citátem

venuj trochu sveho casu a precti si clanky v sekci pro zacatecniky a pak se ptej adresne
_________________
Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní


PříspěvekZaslal: so duben 28, 2012 6:41 pm    Předmět: Re: Prosím o radu zkušenějších. Odpovědět s citátem

já chtěl něco psát, ale... souhlas s Petrem

nebo si dej schůzku s trenérem a ušetříš čas
nahoru
restorr


PříspěvekZaslal: ne duben 29, 2012 1:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já to nechtěl nalajnovat všechno dopuntíku, jasně že budu číst atd, jen jsem chtěl začít od pondělí, tak aspoň nějaké ty doplňky stravy doporučit jakou značku... Slibuju , že se polepším jak jsem psal chodím do práce na turnusy a teď toho času moc nemám..
Udělám si plán a všechno teda zase sám a potom se zeptám jestli nedělám něco špatně.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Prosím o radu zkušenějších.
Rychle na stránku:


 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru




Populární značky: