Prosím o zkouknutí a poznámky.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Prosím o zkouknutí a poznámky.  Úvodní stránka -> Trénink -> Prosím o zkouknutí a poznámky.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
enemec

PříspěvekZaslal: ne leden 12, 2014 1:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Najkl napsal:
Zkus s použitím google vyhledat Hypertrophy-Specific Training. Myslím si, že by se ti mohl zamlouvat podle toho tréninku, který sis poskládal. Vidím, že tady kluci neznají nic jiného než jen korte, bear a těžko- lehký split :-D. Přitom je tolik možností, třeba zkoušet co funguje na dotyčného dobře. Tím samozřejmě nezpochybňuji účinnost, těchto tréninků.

výborně, tohle se mi zamlouvá na první pohled, ještě to pořádně zkouknu a možná využiju. Je pravda že tu pořád dokola řeší všichni korte a bear. Nic proti tomu nemám je to vše ok, jenže já osobně mám problém s tím že mám po plastice vazů a jsem bez menisku v koleni, takže na ty nohy docela trpím a nemůžu jít prostě na dřepy do velkých vah. Takže proto chci něco jiného. Díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Poman

PříspěvekZaslal: ne leden 12, 2014 2:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
enemec napsal:
Peter Ustinov napsal:
zkus popremyslet proc (silove/objemove) treningy typu korte, bear, ivanov, fomin... se jedou na 6-8 tydnu, kdyz frekvence je taky jenom 3x tydne, vetsinou jsou to jenom 3 zakladni cviky na partii a jenom par serii na cvik

takže v tom co jsem sepsal, je to špatně o tom, že to je moc nálož na partie a tedy málo regenerace jo?

obecne FB treningy jsou narocnejsi na regeneraci nez splity
a taky v nich neni nutne mit na kazdou partii extra cvik, obecne se vyuzivaji vycekloube, kde zapojis vice partii
Mrtvy tah=lytka, hamstringy, kvadricepsy, bicepsy, vzprimovace, trapezy, latisimy, predlokti, zadny delty
kliky na bradlech=triceps, prsa, predky ramen
atd.

jak se při mrtvole posiluje biceps?:)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne leden 12, 2014 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

muze-li dojit k jeho poraneni, musi dojit k jeho zatizeni
nemma to nijak podlozene, jenom touhle uvahou
a i kdyby nijak, porad je tam dost svalovych skupin, ktere ano
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne leden 12, 2014 2:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

enemec napsal:
[

výborně, tohle se mi zamlouvá na první pohled, ještě to pořádně zkouknu a možná využiju. Je pravda že tu pořád dokola řeší všichni korte a bear. Nic proti tomu nemám je to vše ok, jenže já osobně mám problém s tím že mám po plastice vazů a jsem bez menisku v koleni, takže na ty nohy docela trpím a nemůžu jít prostě na dřepy do velkých vah . Takže proto chci něco jiného. Díky

pridavanim vahy je jenom jeden, nikoliv jediny, zpusob, jak udelat cvik narocnejsi
muzes pridavat serie
muzes pridavat opakovani
muzes zkracovat prestavky mezi seriemi
muzes prodlouzit negativni i pozitivni fazy pohybu
enemec

PříspěvekZaslal: ne leden 12, 2014 6:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
enemec napsal:
[

výborně, tohle se mi zamlouvá na první pohled, ještě to pořádně zkouknu a možná využiju. Je pravda že tu pořád dokola řeší všichni korte a bear. Nic proti tomu nemám je to vše ok, jenže já osobně mám problém s tím že mám po plastice vazů a jsem bez menisku v koleni, takže na ty nohy docela trpím a nemůžu jít prostě na dřepy do velkých vah . Takže proto chci něco jiného. Díky

pridavanim vahy je jenom jeden, nikoliv jediny, zpusob, jak udelat cvik narocnejsi
muzes pridavat serie
muzes pridavat opakovani
muzes zkracovat prestavky mezi seriemi
muzes prodlouzit negativni i pozitivni fazy pohybu

Tomu všemu rozumím, jen jsem chtěl prostě změnu typu tréninku..
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne leden 12, 2014 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

enemec napsal:

to bylo k tem tvym vymluvam ohledne velkych vah
nemusis drepovat 5x5 s metrakem, klidne si dej jenom 50, ale deset minut se zacatkem kazde cele minuty udelej 10 drepu a uvidis, co na to tvoje nohy
enemec

PříspěvekZaslal: ne leden 12, 2014 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
enemec napsal:

to bylo k tem tvym vymluvam ohledne velkych vah
nemusis drepovat 5x5 s metrakem, klidne si dej jenom 50, ale deset minut se zacatkem kazde cele minuty udelej 10 drepu a uvidis, co na to tvoje nohy

Nejsou to výmluvy ale tak to je. A tak nějak jak píšeš sem to dělal do teď. Prostě potřebuju změnu už mě nebaví jednotvárnost tréninku, časem to prostě omrzí a chce to něco nového úplně.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne leden 12, 2014 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

enemec napsal:

Nejsou to výmluvy ale tak to je. A tak nějak jak píšeš sem to dělal do teď. Prostě potřebuju změnu už mě nebaví jednotvárnost tréninku, časem to prostě omrzí a chce to něco nového úplně.

ale psal jsi tam neco jineho, jenom te chytam za sloo
kdyz myslis neco jineho, musis to napsat
neumim cist myslenky
enemec

PříspěvekZaslal: ne leden 12, 2014 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
enemec napsal:

ale psal jsi tam neco jineho, jenom te chytam za sloo
kdyz myslis neco jineho, musis to napsat
neumim cist myslenky

z textu to občas vyzní jinak.. ale v pohodě. Já jel váhama nahoru vrškem jedu pořád ale nohy jsem se zastavil na nějaké váze a prostě mám pocit že když přidám ještě 1kg tak se mi rozletí koleno . takže nohy jsem jel s menší a víc opáček.. Ale jak už jsem psal tak to teď cítím tak, že potřebuju celkově změnu. protože se mi tak nějak zastavila váha i míry. A tak je čas jít na to zase jinak.
MilanaliM

PříspěvekZaslal: ne leden 12, 2014 8:30 pm    Předmět: Re: Prosím o zkouknutí a poznámky. Odpovědět s citátem

enemec napsal:
Zdar, je mi 25, 175 cm. Začal jsem cvičit v březnu 2013, to jsem měl cca 68 kg, teď mám 80, rád bych se dostal ještě o cca 5 kg nahoru. Jídelák si držím jak mám pomáhal mi s ním známý . Teď jsem se rozhodl změnit tréninkový plán. Cvičím doma mám akorát činky, BP, žádný stroje.

všechny cviky mám plánovaný 3 x 8-10 opak ( a ještě se omlouvám za názvy cviků nevím jak přesně se to správně nazývá.

PONDĚLÍ:
- dřep s VČ OK
- bench press OK
- tlaky nad hlavu v sedě JČ MOŽNO JAKO ROZCVIČENÍ PŘED VČ
- vzpírání nad hlavou VČ OK
- mrtvý tah MT necvičím jen RUMUNY (se cviky na záda) tak nemám zkušenosti
- lýtka - ODCVIČIT HNED ZA DŘEPAMA DOKUD jsou STEHNA naplněná KRVÍ
- zapažování s JČ triceps tohle je na prorýsování tricáku a ne na budování objemu : ( > cvič KLIKY NA BRADLECH nebo MEZI LAVIČKAMA S PŘIDANOU ZÁTĚŽÍ SAMOZŘEJMĚ
- Biceps s JČ S VČ
- zkracovačky 3x20 - NA ZAČÁTEK TRÉNINKU NA PROKRVENÍ A ZAHŘÁTÍ TĚLA
´

CHAOS

STŘEDA:
- výpady s JČ
- bench press
- přítahy s JČ S VČ ANO
- trapézy s VČ UŽ JSI JE ODCVIČIL PŘI PŘÍTAZÍCH K BRADĚ
- mrtvý tah
- zapažování s JČ
- biceps JČ
- zkracovačky 3x20 NA ZAČÁTEK TRÉNINKU NA PROKRVENÍ A ZAHŘÁTÍ TĚLA

PÁTEK:
- dřep s VČ
- bench press
- rozpažování s JČ
- předpažování s JČ
- tlaky na prsa s JČ odcvičit po benči
- mrtvola
- biceps JČ

díky za reakce.

...divný plán...jak tam někdo nahoře trefně poznamenal "jak pejsek a Kočička vařila dort"

jednoručky na biceps na triceps na ramena ... už se jen divím, že nejedeš i dřepy s JČ

... chlape nedělej z toho vědu na úrovni meziplanetárních letů a uchop velkou nakládací činku a s tou projeď celé tělo a až budeš mít na sobě něco naplácáno tak pak se patlej s upažováním, předpažováním a střihama a peck-deckama...

...ten tvůj trréninkový pláneček mi připadá jako takový rádoby kruhový trénink
...chlape, jestliže cvičíš prsa, tak si od nich neodskakuj na ramena a pak zase se vracet na prsa ??? ...jako proč ne párkrát ano (na oblbnutí) , ale ne jako základní plán objemového tréninku

...CHLAPE ZÁDA BUDE CVIČIT KDO ?

TVRDÝ ZÁKLAD:
MT (můj názor: začátečníci by se měli učit pouze techniku a ne hned trhat PR)
DŘEPY (pěkně až dolů)
BENČ (plný pohyb - nahoře nepropínat lokty a neodpočívat - držet TEMPO!))
SHYBY (PŘÍTAHY VČ) nemysli si, že to zachráníš MTahem, který bys dle mého vůbec neměl cvičit...na to máš času dost...je to jak nějaká egoistická soutěž "ty necvičíš MT ??? pche...") jinak bradou pěkně nad hrazdu jinak jsi padavka
TLAKY NA RAMENA (základ je základ ...oldschool)

- BŘICHO ...základ proti bolesti v dolních zádech
- LÝTKA ...reagují velmi rychle a velmi rychle se adaptují
- BICEPS ...je procvičován sekundárně při cvicích na záda a ramena a tak stačí jeden základní cvik s VČ
- TRICEPS ...je procvičován sekundárně při cvicích na prsa a ramena a tak stačí jeden základní cvik s VČ třeba po skončení klasického benče zařadit benč úzkým nadhmatem nebo tri kliky na bradlech nebo mezi lavicema

více sérií na velké svalové skupiny
méně sérií na malé svalové skupiny
stanovení krátkodobých cílů a jít po tom jako slepice po flusu - jinak budeš chaoticky přešlapovat a po roce zjistíš, že výsledky jsou tristní
nafotit se a přeměřit se
stanovení dlouhodobého cíle
Jejich revírem je činkárna, jejich tempo je úměrné zkušenostem, jejich protivníci jsou vysedávači na lavičkách, telefonující cvičenci a neuklízeči kotoučů z činek. Muži z Korby 11 posilují ve dne v noci. Jejich úkolem je nabírat a chránit svalovou hmotu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
enemec

PříspěvekZaslal: po leden 13, 2014 11:12 am    Předmět: Re: Prosím o zkouknutí a poznámky. Odpovědět s citátem

MilanaliM napsal:
enemec napsal:
Zdar, je mi 25, 175 cm. Začal jsem cvičit v březnu 2013, to jsem měl cca 68 kg, teď mám 80, rád bych se dostal ještě o cca 5 kg nahoru. Jídelák si držím jak mám pomáhal mi s ním známý . Teď jsem se rozhodl změnit tréninkový plán. Cvičím doma mám akorát činky, BP, žádný stroje.

všechny cviky mám plánovaný 3 x 8-10 opak ( a ještě se omlouvám za názvy cviků nevím jak přesně se to správně nazývá.

PONDĚLÍ:
- dřep s VČ OK
- bench press OK
- tlaky nad hlavu v sedě JČ MOŽNO JAKO ROZCVIČENÍ PŘED VČ
- vzpírání nad hlavou VČ OK
- mrtvý tah MT necvičím jen RUMUNY (se cviky na záda) tak nemám zkušenosti
- lýtka - ODCVIČIT HNED ZA DŘEPAMA DOKUD jsou STEHNA naplněná KRVÍ
- zapažování s JČ triceps tohle je na prorýsování tricáku a ne na budování objemu : ( > cvič KLIKY NA BRADLECH nebo MEZI LAVIČKAMA S PŘIDANOU ZÁTĚŽÍ SAMOZŘEJMĚ
- Biceps s JČ S VČ
- zkracovačky 3x20 - NA ZAČÁTEK TRÉNINKU NA PROKRVENÍ A ZAHŘÁTÍ TĚLA
´

CHAOS

STŘEDA:
- výpady s JČ
- bench press
- přítahy s JČ S VČ ANO
- trapézy s VČ UŽ JSI JE ODCVIČIL PŘI PŘÍTAZÍCH K BRADĚ
- mrtvý tah
- zapažování s JČ
- biceps JČ

PÁTEK:
- dřep s VČ
- bench press
- rozpažování s JČ
- předpažování s JČ
- tlaky na prsa s JČ odcvičit po benči
- mrtvola
- biceps JČ

díky za reakce.

...divný plán...jak tam někdo nahoře trefně poznamenal "jak pejsek a Kočička vařila dort"

jednoručky na biceps na triceps na ramena ... už se jen divím, že nejedeš i dřepy s JČ

... chlape nedělej z toho vědu na úrovni meziplanetárních letů a uchop velkou nakládací činku a s tou projeď celé tělo a až budeš mít na sobě něco naplácáno tak pak se patlej s upažováním, předpažováním a střihama a peck-deckama...

...ten tvůj trréninkový pláneček mi připadá jako takový rádoby kruhový trénink
...chlape, jestliže cvičíš prsa, tak si od nich neodskakuj na ramena a pak zase se vracet na prsa ??? ...jako proč ne párkrát ano (na oblbnutí) , ale ne jako základní plán objemového tréninku

...CHLAPE ZÁDA BUDE CVIČIT KDO ?

TVRDÝ ZÁKLAD:
MT (můj názor: začátečníci by se měli učit pouze techniku a ne hned trhat PR)
DŘEPY (pěkně až dolů)
BENČ (plný pohyb - nahoře nepropínat lokty a neodpočívat - držet TEMPO!))
SHYBY (PŘÍTAHY VČ) nemysli si, že to zachráníš MTahem, který bys dle mého vůbec neměl cvičit...na to máš času dost...je to jak nějaká egoistická soutěž "ty necvičíš MT ??? pche...") jinak bradou pěkně nad hrazdu jinak jsi padavka
TLAKY NA RAMENA (základ je základ ...oldschool)

- BŘICHO ...základ proti bolesti v dolních zádech
- LÝTKA ...reagují velmi rychle a velmi rychle se adaptují
- BICEPS ...je procvičován sekundárně při cvicích na záda a ramena a tak stačí jeden základní cvik s VČ
- TRICEPS ...je procvičován sekundárně při cvicích na prsa a ramena a tak stačí jeden základní cvik s VČ třeba po skončení klasického benče zařadit benč úzkým nadhmatem nebo tri kliky na bradlech nebo mezi lavicema

více sérií na velké svalové skupiny
méně sérií na malé svalové skupiny
stanovení krátkodobých cílů a jít po tom jako slepice po flusu - jinak budeš chaoticky přešlapovat a po roce zjistíš, že výsledky jsou tristní
nafotit se a přeměřit se
stanovení dlouhodobého cíle

Zdar, v prvé řadě díky za tvůj čas a radu. Vše beru a pozměním k lepšímu . Jen mi přijde že si mi středu docela dost osekal že mi tam toho moc nezbylo takže to ještě nějak musím doladit.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po leden 13, 2014 5:18 pm    Předmět: Re: Prosím o zkouknutí a poznámky. Odpovědět s citátem

enemec napsal:

Zdar, v prvé řadě díky za tvůj čas a radu. Vše beru a pozměním k lepšímu . Jen mi přijde že si mi středu docela dost osekal že mi tam toho moc nezbylo takže to ještě nějak musím doladit.

slysel jsi nekdy o tom, ze mene muze byt vice?
enemec

PříspěvekZaslal: po leden 13, 2014 5:59 pm    Předmět: Re: Prosím o zkouknutí a poznámky. Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
enemec napsal:

Tak jasne ze jo. Jen ta streda mi prijde proste ta streda mi prijde proste hrozne malo. Jako 3 cviky...
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po leden 13, 2014 6:16 pm    Předmět: Re: Prosím o zkouknutí a poznámky. Odpovědět s citátem

enemec napsal:
Peter Ustinov napsal:
enemec napsal:

Tak jasne ze jo. Jen ta streda mi prijde proste ta streda mi prijde proste hrozne malo. Jako 3 cviky...

odjed kazde 10x10 a prestanes vymyslet pi..blbosti

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Prosím o zkouknutí a poznámky. Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: