|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
AldaB
|
Zaslal: po červen 20, 2016 8:46 pm Předmět: re |
|
|
Pak napis zmeny. ja se v tomhle zmenil naucil se co moje telo potrebuje a vim co kdy mam jist pit atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Makuška

|
Zaslal: út červen 21, 2016 8:26 am Předmět: |
|
|
Mnooo ....já jsem tak ňák přišla na to, že jestli nechci vypadat jako profesionální stěhovák slonů, tak asi nebudu moct pít žádnej protein, žádný BCAA a na tvaroh se budu moct jen dívat tak z jednoho kilometru, protože nechci růst.......a ROSTU!!!!!! (kuwa být chlap, tak skáču metr vysoko - ektomorfové sorry že tu tak nadávám.....)
To jsou beztak ty Ronnieho doporučení proteinů - jsem to všecko otestovala, koupila kvalitní protein, co piju hned po docvičení a sprše a výsledek je +5kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: út červen 21, 2016 8:34 am Předmět: |
|
|
jj...za chvili te ,,jnerez,, bude posilat do ,,muscle women,,
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: út červen 21, 2016 8:37 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út červen 21, 2016 11:03 am Předmět: |
|
|
| Makuška napsal: | Mnooo ....já jsem tak ňák přišla na to, že jestli nechci vypadat jako profesionální stěhovák slonů, tak asi nebudu moct pít žádnej protein, žádný BCAA a na tvaroh se budu moct jen dívat tak z jednoho kilometru, protože nechci růst.......a ROSTU!!!!!! (kuwa být chlap, tak skáču metr vysoko - ektomorfové sorry že tu tak nadávám.....)
To jsou beztak ty Ronnieho doporučení proteinů - jsem to všecko otestovala, koupila kvalitní protein, co piju hned po docvičení a sprše a výsledek je +5kg. |
Peníze, které bys utratila za doplňky, házej do prasátka. Před příštíma prázdninama udělej zabíjačku a za ušetřené peníze si někam vyraž
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: út červen 21, 2016 11:19 am Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | Peníze, které bys utratila za doplňky, házej do prasátka. Před příštíma prázdninama udělej zabíjačku a za ušetřené peníze si někam vyraž |
Přééééééésně. Notabene štíhlounká jak laňka a silná jak silnica.
|
|
| nahoru |
|
 |
AldaB
|
Zaslal: st červen 22, 2016 9:10 pm Předmět: |
|
|
| sk napsal: | | jj...za chvili te ,,jnerez,, bude posilat do ,,muscle women,, | muscle women :D chlapu a lidi by za tohle dali ? :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: st červen 22, 2016 9:15 pm Předmět: |
|
|
| AldaB napsal: | | sk napsal: | | jj...za chvili te ,,jnerez,, bude posilat do ,,muscle women,, | muscle women :D chlapu a lidi by za tohle dali ? :D |
Nechybí v tom nějaký slova nebo jsem jen bloncka??
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: čt červen 23, 2016 7:29 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Makuška napsal: |
Teď bych to potřebovala otočit - co pít před - během nebo po tréninku, aby člověk co nejlíp shazoval kila dolů??? (a je mi upe jedno jestli zhubnu i sval) |
Šaratici |
Jsem zapomněla dodat bez trapasů a následků k okolí.
|
|
| nahoru |
|
 |
AldaB
|
Zaslal: pá červen 24, 2016 9:47 pm Předmět: |
|
|
| Makuška napsal: | | AldaB napsal: | | sk napsal: | | jj...za chvili te ,,jnerez,, bude posilat do ,,muscle women,, | muscle women :D chlapu a lidi by za tohle dali ? :D |
Nechybí v tom nějaký slova nebo jsem jen bloncka?? |
Promin jiste ze chybi :D je plno chlapu... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|