|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
JoanL

|
Zaslal: čt duben 12, 2012 9:33 am Předmět: |
|
|
20g glukopuru a 30g něčeho co nevim co je... to by bylo sladký strašně moc.
No tak můj cíl je hlavně hubnout, ale pořád přemýšlim jestli tam ten glukopur cpát.. furt si tím nejsem jistej.. Jinak to davam do mlíka, do vody jsem nezkoušel no..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
owar

|
Zaslal: čt duben 12, 2012 9:42 am Předmět: |
|
|
tak ja nevim..mam se smat nebo brecet... _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
JoanL

|
Zaslal: čt duben 12, 2012 12:38 pm Předmět: |
|
|
No tak se omlouvám, že v tom mám zmatek.. Chci to dělat prostě správně..
|
|
| nahoru |
|
 |
sz
|
Zaslal: pá duben 13, 2012 9:11 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, nebudu zakládat nové téma a hodím dotaz sem. Od začátku roku jsem jel 2 kola sacharidových vln a zhubnul celkem cca 10 kg. O stravě mám, řekl bych, celkem přehled, tu sem nechci plést, ale.. začal jsem chodit do posilovny a zajímá mě váš názor na suplement - protein, kamarád mi doporučil tenhle https://obchod.ronnie.cz/s-2195-professional-wpc-80-sacek-zdarma.html. Jde mi primárně o to, aby svalstvo zničené po posilování dostalo živiny a mělo z čeho růst.
Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá duben 13, 2012 9:15 pm Předmět: |
|
|
a energii po tréningu doplňuješ čím?
|
|
| nahoru |
|
 |
sz
|
Zaslal: pá duben 13, 2012 9:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: pá duben 13, 2012 9:41 pm Předmět: |
|
|
Kup si radši palatinozu dá s esehnat 190,- za kg a k tomu treba ten glukopur
|
|
| nahoru |
|
 |
Martinn24
|
Zaslal: pá duben 13, 2012 9:50 pm Předmět: |
|
|
ted mám možná hloupou otázku:) myslíte si, že je možné, aby někdo vyrobil stoprocentní protein (100g bílkovin na 100g prášku)? Prostě jen čistý protein (0 g sacharidu, 0 g tuku). Jaký nejvyšší poměr na trhu existuje? Já našel max 95 g bílkovin/100g.
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: pá duben 13, 2012 10:05 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | a energii po tréningu doplňuješ čím? |
Ja energiu doplnam z mastnych kyselin, ktore sa uvolnili zo zasob pocas cvicenia. Zrejme na rozdiel od absolutnej väcsiny zastavam nazor, ze sacharidy po treningu nie su nevyhnutne.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: pá duben 13, 2012 10:17 pm Předmět: |
|
|
| EpsteinBarr napsal: | | guruhonza napsal: | | a energii po tréningu doplňuješ čím? |
Ja energiu doplnam z mastnych kyselin, ktore sa uvolnili zo zasob pocas cvicenia. Zrejme na rozdiel od absolutnej väcsiny zastavam nazor, ze sacharidy po treningu nie su nevyhnutne. |
pokud jsi endomorf nebo v diete, tak na tom taky nevidim nic spatnyho.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|