|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
JoanL

|
Zaslal: st březen 28, 2012 7:01 pm Předmět: |
|
|
Dobře takže šlo by třeba to, že skončim cvičení v 13h a ve 14h si dam protein? pak mam hodinu ale do oběda a nerad bych se pozvracel z toho :D
Nebo to mám vynechat úplně a počkat ještě hodinu a dát si oběd?
Chodim tak v 1h nebo ve 2h. Jo mezi tim nic nejim.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: st březen 28, 2012 7:13 pm Předmět: |
|
|
slo by to tak i tak..pokud budes mit velkej hlad, muzes si dat ten vodovej protein a za hodinu hned obed..nejlepsi je to vyzkouset..bud vrhnes nebo ne..ale myslim si ze ne.. :) ale klidne pockej az na ten obed..
ok a proc nejis mezi 20:30 a 2? dej tam pred pulnoci jeste jedno lehky jidlo..pokud mozno bez nebo s minimem sacharidu (tvaroh, jogurt, cottage, protein v mliku nebo ve vode, zeleninu, ...). _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
JoanL

|
Zaslal: st březen 28, 2012 7:34 pm Předmět: |
|
|
Já bych stejně nejradši viděl za přijatelný to vypít hned po docvičení.. nebo aspon za půl hodiny.
Nechci zkrátka jíst hned za hodinu oběd, to by nedopadlo dobře. Protože takhle bych to pil ve 14:00 a v 15:00 jedl oběd.. Ale zase to asi jinak nepůjde.. kruci :/ Bojím se toho celkem :D
No nevim.. nějak mi příjde 6 jídel moc.. a když už tak bych si dal třeba ten eidam pár plátku a zeleninu.. třeba papriku.. ale když nemohu celozrnnej rohlík tak mi to příjde takovy divny jíst samotný..
Takže u toho proteinu mi nezbyva nic jinyho než to vypít v těch 14h?
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: st březen 28, 2012 7:50 pm Předmět: |
|
|
pokud to tak vidis, tak to tak delej..pak ale nechapu proc se na to sem chodis ptat..
rikam uvidis a nebo ho nepij vubec a snez az obed..nech si ho jako variantu presnidavky, svaciny, ci 2. vecere pred spanim..
6x denne urcite neni moc..spousta lidi v diete ji treba 7x denne i vic..hlavni je, ze to funguje a zbytecne nehladovis a nechavas metabolismus rozbehnutej..
ale samozrejme musis mit ty porce k tomu primerene velky..
mozna ti to prijde divny jist bez peciva, ale je to uplne normalni a zase funkcni..ta zelenina v podstate to pecivo nahradi, kdyz to nepozres samotny i te to trochu vic zasyti.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
JoanL

|
Zaslal: st březen 28, 2012 8:10 pm Předmět: |
|
|
ok mockrát děkuji :) Vypiju ho ve 14h a v 15h oběd..snad se nepozvracim :D Ale nic jinyho mi nezbyva..
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: st březen 28, 2012 8:18 pm Předmět: |
|
|
ok, prosim..pak dej vedet jak to jde.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
JoanL

|
Zaslal: st březen 28, 2012 8:25 pm Předmět: |
|
|
určitě dám vědět.. ale dřív jak za týden ne, jelikož jsem nemocnej. Opravdu ještě jednou ti děkuji, jsem ti vděčný :))
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: st březen 28, 2012 8:41 pm Předmět: |
|
|
no ja jsem myslel az budou naky vysledky, ne za tyden
btw zmer si obvod pasu..podle toho poznas vysledky lip, nez jen podle vahy..
od ty doby, co byli vynalezeny penize, jsou slova diku zbytecna  ale jestli ti tohle pomuze, tak budu rad.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
JoanL

|
Zaslal: st březen 28, 2012 8:44 pm Předmět: |
|
|
aha ja myslel to s tim proteinem :D
kdybych ještě věděl jak ho změřit.. ale to nějak udělam.. já se ani nevážim moc, protože spíše koukám do zrcadla, podle váhy to nepoznam.. jo určitě mi to pomůže :))
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st březen 28, 2012 8:46 pm Předmět: |
|
|
Podle váhy to nepoznáš jestli hubneš? Tak tady bude asi něco špatně... _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
JoanL

|
Zaslal: st březen 28, 2012 8:51 pm Předmět: |
|
|
Samozřejmě, že ano.. ale nevim na jakou váhu zhubnout.. takže se řidim zrcadlem.. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: st březen 28, 2012 8:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|