PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 177, 178, 179 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
patrikdundych

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 12:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
Turakam: nova verze? to sem jeste nikde nevidel, odlisuje se nejak vzhledem?

edit: uz sem ji nasel

J prakticky stejny akorát s přídavkem hydra,coz je ne moc velkym pismem napsane i na obalu
Jé jsme si nevšim že už jsi to našel
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
petr616

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 6:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chci se zeptat jestli stale PhD dela velke 4,5kg baleni, tak jako u stare Pharmy, popr u jakych proteinu ?
L@dis

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 7:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak právě piju testr toho nového Nutrendu (vanilka) a asi nedopiju . Prašnost trochu menší než u Promilu, ale rozpusnost a pěnivost je ještě horší...musel jsem šejkrovat asi 10 s než jsem rozpustil ty malé hrudky a tím mi vzniklo 400 ml čisté pěny , která ještě po 10min. měla tak 5 cm. A Promil který jsem pil nedávno (van.) je proti tomu neskutečná mňamka. Ale každému chutná něco jiného....tak dobrou chuť

edit: tak jsem rozbalil pro porovnání ještě Laktofit 80ku a pění to taky jako prase, ale pěna oproti Nutr. opadává znatelně rychleji
Politolog

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 4:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
dorazila mi nová verzia gaspariho myofusion a úprimne možem povedať, že bezkonkurenčný ako chuť, tak rozpustnosť (penu nepozná a stačí fakt trošku zatriasť a je), inú chuť ako čokoládu si nekupujem nikdy a v tomto prípade mliečna čokoláda je proste chuťovka, s mliekom a mierne zohriata mi dokonca pripomína horúcu čokoládu z nejakej kaviarne alebo dokonca trochu redší puding.

Taky mi dneska přišel a chuť absolutně bezkonkurenční.
nanobeast

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Politolog napsal:
Turakam napsal:
dorazila mi nová verzia gaspariho myofusion a úprimne možem povedať, že bezkonkurenčný ako chuť, tak rozpustnosť (penu nepozná a stačí fakt trošku zatriasť a je), inú chuť ako čokoládu si nekupujem nikdy a v tomto prípade mliečna čokoláda je proste chuťovka, s mliekom a mierne zohriata mi dokonca pripomína horúcu čokoládu z nejakej kaviarne alebo dokonca trochu redší puding.

A kolik konkurecnich vyrobku si uz sporadal?
blazen

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 6:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nanobeast: nevim jestli je tvůj argument pádný, protože podle mě on to pije s mlékem, ty antimlíkaři
Politolog

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nanobeast napsal:

Elite whey protein čokoláda, vanilka, jahoda
Clutch whey protein čokoláda
Extrifit WPC 80 jahoda, vanilka i čokoláda
Matrix čokoláda, cookies, banán a jahoda
Laktofit 65 nugát a vanilka
Promil Whey protein 80 vanilka, čokoláda, jahoda
Nutrend 100% Whey Protein meruňka, čokoláda
Multipower Shake and Shape latté
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pharma Whey HT+ již v prodeji
https://obchod.ronnie.cz/s-3765-pharma-whey-ht.html
Nový Pharma Whey HT+ v akci až do středy příštího týdne.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Draper

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Pharma Whey HT+ již v prodeji
https://obchod.ronnie.cz/s-3765-pharma-whey-ht.html
Nový Pharma Whey HT+ v akci až do středy příštího týdne.

super, uz se tesim, doufam ze nezklame a chut nebude o moc horsi nez stare Pharma Whey, protoze lepsi coko jsem zatim neobjevil.
A cena taky zatim slusna
Turakam

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nanobeast napsal:
Politolog napsal:
Turakam napsal:

neviem ako politolog ale ja väčšinu zabhenutých značiek (scitec, dymatize, bsn, champion, promil, nutrend etc.)
a inak ja dávam hlavne s vodou, s mliekom to beriem skor ako baštu, to len z času na čas pre chuť pred spaním, ako olovrant s piškótmi a pod.
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

presne, jak sem vychvaloval championa, tak MyoFusion je uplne jinde. Kdyz ma clovek v diete takovej protein, tak vubec neni problem s nejakyma chutema, proste clovek si to da s ledovou tristi a mlekem a rika si, boze ja mam drzet dietu a chlastam tady cokoladovej shake :)
Draper

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mimochedem ten MyoFusion ma chut spise klasicke trochu nahorkle cokolady nebo mlecne?
Mne treba strasne chutna ten Pharma Whey, co porad protezuji, prave proto, ze je to smrcnuty jeste necim a neni to jen coko ( asi ty cookies nebo neco), ted jsem si treba po dlouhe dobe koupil Championa a docela me zklamal, protoze to bylo oproti tomu dost hořké
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Mimochedem ten MyoFusion ma chut spise klasicke trochu nahorkle cokolady nebo mlecne?
Mne treba strasne chutna ten Pharma Whey, co porad protezuji, prave proto, ze je to smrcnuty jeste necim a neni to jen coko ( asi ty cookies nebo neco), ted jsem si treba po dlouhe dobe koupil Championa a docela me zklamal, protoze to bylo oproti tomu dost hořké
tech prichuti je fakt hodne, ja mam cokolada arasidy a je to fakt lahoda. Mozna je to taky tim, ze tak hustej protein sem dlouho nemel, vetsinou sem bral takove vodove jako champion atd...
Draper

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
Draper napsal:
tech prichuti je fakt hodne, ja mam cokolada arasidy a je to fakt lahoda. Mozna je to taky tim, ze tak hustej protein sem dlouho nemel, vetsinou sem bral takove vodove jako champion atd...

jo ted koukam na ty prichte, myslel jsem , ze je jen kladicka vanikla, coko, jahoda...

ta oriskova cokolada nemusi byt spatna, hlavne me zajima ta klasicka, jeslti je mleca a nebo spise horka.

koukam, ze je tam i mentolova cokolada, jednou jsem mel coko mentol od Reflexu a vubec mne to proteinu mentol nesedi a myslim, ze se ani moc neprodava.

ty vodove proteiny
ala Champion taky moc nemusim a je to pak sakra rozdil, kdyz to pijes. Pokud je husty, tak je to, pokud se nemylim, casto tim, ze se tam dava xantanova guma na zahusteni, coz lze koupit bezne i v obchodech se zdravou vyzivou a nebo kaseinove proteiny byvaji casto takto huste
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak mentol cokolada to bych se zgrcal, aj normalni cokoladu tusim delaj s eukaliptem nebo s cim a malem sem hodil savlu, tyhle chute fakt nemusim

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 177, 178, 179 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: