|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
nanobeast
|
Zaslal: pá duben 08, 2011 10:33 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá duben 08, 2011 10:43 am Předmět: |
|
|
Tak jsem nakonec koupil Premium Whey Protein od Weidera....tak snad bude kvalitní když je to od pana Weidera :D _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
eschaia

|
Zaslal: pá duben 08, 2011 11:05 am Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Tak jsem nakonec koupil Premium Whey Protein od Weidera....tak snad bude kvalitní když je to od pana Weidera :D |
Rozhodně nejlepší poměr cena/kvalita
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
Vladik

|
Zaslal: pá duben 08, 2011 11:15 am Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | eschaia napsal: | | Grimley napsal: | | Tak jsem nakonec koupil Premium Whey Protein od Weidera....tak snad bude kvalitní když je to od pana Weidera :D |
Rozhodně nejlepší poměr cena/kvalita |
Já mám slevu pro vojáky tady v jednom obchodě a 2.3 kg mě vyšlo na 1200 což si myslím ze je cajk .... |
jj ja nedavno dozral treti kybl wheyka..
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
Vladik

|
Zaslal: pá duben 08, 2011 11:30 am Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Vladik napsal: | | Grimley napsal: | | eschaia napsal: | | Grimley napsal: | | Tak jsem nakonec koupil Premium Whey Protein od Weidera....tak snad bude kvalitní když je to od pana Weidera :D |
Rozhodně nejlepší poměr cena/kvalita |
Já mám slevu pro vojáky tady v jednom obchodě a 2.3 kg mě vyšlo na 1200 což si myslím ze je cajk .... |
jj ja nedavno dozral treti kybl wheyka.. |
Jakou příchuť ?:D ja si koupil Fresh Banana tak snad bude dobrej....banán jsem jeste proteinak nemel |
jahoda-vanilka .. celkem prijatelny,chut neni moc vyrazna-coz je dobre.. neprasi nepeni chutna..
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá duben 08, 2011 12:54 pm Předmět: |
|
|
Tak weider premium whey protein prichut Fresh banana skvělá rozpustnost a chuť jedna z nejlepších co jsem měl _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá duben 08, 2011 2:10 pm Předmět: |
|
|
Ja mel kdysi cokolada-nugat a moc dobrej _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
dies

|
Zaslal: pá duben 08, 2011 2:43 pm Předmět: |
|
|
Nechal som sa zlakat reklamou a objednal som si Whey Core 100 od Nutrendu, prichut cokolada a malina. Ako vzorku som dostal vanilku toho isteho vyrobku a v kazdej pixli boli vzorky cokolada+vanilka, malina + vanilka.. smola no
Podme k hodnoteniu. Whey Core 100 (Nutrend) je velmi jemny prasok co sa prejavuje v niekolkych negativach. Samotne vyklopenie odmerky v sejkri rozviri protein po okoli. Po pridani vody ostava na dne sejkra aj po maximalnom usili o premiesanie prilepena cast proteinu (podobny problem som obcas zazil aj s Pharma Whey, ktory som mal doteraz). Cca 30g proteinu s max 2dcl vody rozmiesam do pol litra peny - ktoru oceni asi len Draper :P S mliekom je to o cosi lepsie.
Ochutnal som vsetky tri prichute, cize cokoladu, vanilku aj malinu. K chuti nemam vyhrady, vsetky tri prichute boli dobre, na moj vkus sladke tak akurat.
Doteraz som mal skusenost s Optimum Gold, Smartlabs, Champion Nutrition, Extrifit, Pharma Whey. Z uvedenych je Nutrend najpraskovejsi, chutovo vsak patri medzi top.
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: pá duben 08, 2011 3:53 pm Předmět: |
|
|
NUTREND mě dnes z rána docela nasral, WHEY CORE je nareklamovanej šmejd. Banánová chuť od 1-5 je tak 3 což mi vubec nevadí ale že je prašnost z 5ti možných bodů skoro v prdeli tak že pak už práší víc jen vápno, no hnus toi parchanti namistrovaní, výrobku dávám právem cenu ŠMEJD JARA.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vladik

|
Zaslal: pá duben 08, 2011 4:25 pm Předmět: |
|
|
| dunnoWayne napsal: | | NUTREND mě dnes z rána docela nasral, WHEY CORE je nareklamovanej šmejd. Banánová chuť od 1-5 je tak 3 což mi vubec nevadí ale že je prašnost z 5ti možných bodů skoro v prdeli tak že pak už práší víc jen vápno, no hnus toi parchanti namistrovaní, výrobku dávám právem cenu ŠMEJD JARA. |
mel jsem taky tu cest..vzorek vanilky.. zaprasil jsem polovinu kuchyne..o)
chutove taky za 3..
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: pá duben 08, 2011 4:50 pm Předmět: |
|
|
Ono k té prašnosti... stačí to neházet do shakeru z půl metru. _________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
Vladik

|
Zaslal: pá duben 08, 2011 4:56 pm Předmět: |
|
|
| Qwake napsal: | Ono k té prašnosti... stačí to neházet do shakeru z půl metru. |
i prd velebnosti...u vzorku ani kousek..nazdar..
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá duben 08, 2011 7:37 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Podme k hodnoteniu. Whey Core 100 (Nutrend) je velmi jemny prasok co sa prejavuje v niekolkych negativach. Samotne vyklopenie odmerky v sejkri rozviri protein po okoli. Po pridani vody ostava na dne sejkra aj po maximalnom usili o premiesanie prilepena cast proteinu (podobny problem som obcas zazil aj s Pharma Whey, ktory som mal doteraz). Cca 30g proteinu s max 2dcl vody rozmiesam do pol litra peny - ktoru oceni asi len Draper :P S mliekom je to o cosi lepsie. |
Tohle se stava u nektrych hlavne tech prasnych proteinu jako treba Promil i ten Whey Core, ale je na to jednoducha pomucka. Staci dat nejprve do sejkru trosicku tekutiny (voda, mleko podle toho, s cim to michas) a pak az prasek a pripadne dolijes tekutinu dle potreby a takhle se ti to nenalepi na dno sejkru :)
U Pharmy mne to delala vanilka a opet ta mnou proklinana posledni sarze cokolady (co tu byla asi posl. pul roku a jeste se asi doprodava), ktera byla oproti tem predchozim taky dost prasna _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|