|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
cocman
|
Zaslal: pá duben 08, 2011 8:01 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | citace: | | Podme k hodnoteniu. Whey Core 100 (Nutrend) je velmi jemny prasok co sa prejavuje v niekolkych negativach. Samotne vyklopenie odmerky v sejkri rozviri protein po okoli. Po pridani vody ostava na dne sejkra aj po maximalnom usili o premiesanie prilepena cast proteinu (podobny problem som obcas zazil aj s Pharma Whey, ktory som mal doteraz). Cca 30g proteinu s max 2dcl vody rozmiesam do pol litra peny - ktoru oceni asi len Draper :P S mliekom je to o cosi lepsie. |
Tohle se stava u nektrych hlavne tech prasnych proteinu jako treba Promil i ten Whey Core, ale je na to jednoducha pomucka. Staci dat nejprve do sejkru trosicku tekutiny (voda, mleko podle toho, s cim to michas) a pak az prasek a pripadne dolijes tekutinu dle potreby a takhle se ti to nenalepi na dno sejkru :)
U Pharmy mne to delala vanilka a opet ta mnou proklinana posledni sarze cokolady (co tu byla asi posl. pul roku a jeste se asi doprodava), ktera byla oproti tem predchozim taky dost prasna |
Stejne tak nova HT+
|
|
| nahoru |
|
 |
dies

|
Zaslal: pá duben 08, 2011 8:32 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: |
U Pharmy mne to delala vanilka a opet ta mnou proklinana posledni sarze cokolady (co tu byla asi posl. pul roku a jeste se asi doprodava), ktera byla oproti tem predchozim taky dost prasna |
Ano, presne vanilkovu Pharmu som mal.
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: so duben 09, 2011 7:26 am Předmět: |
|
|
| Vladik napsal: | | Qwake napsal: | Ono k té prašnosti... stačí to neházet do shakeru z půl metru. |
i prd velebnosti...u vzorku ani kousek..nazdar.. |
Mě jen štve to že kupuju už X let všechny značky a snažím se mít přehled a teď sem se náhodou rozhodl pro Wheycore 100 i když současně šla i reklama ale ta muj nákup neovlivnila, spíš potvrdila to že podle reklam je lepší se poohlídnout jinam takže NUTRENDu jsem poslal poslední korunu už nic víc od nich nechci.
Ještě by mě zajímalo s kým kde dělal Nutrend ten pruzkum že je to favorit číslo jedna....to hlasují a korát zaměstnanci firmy a srovnali to s Mlékárnou Kunín ne? V dnešní době prodávat takovej humus ty vole tak to už chce fakt reklamu
Koneckoncu firma si platí reklamu třeba na ronnie.cz a vrátí se jí to díky prodaným kusum že? No tak sem přispěl a co se týče mě mužete stáhnout tenhle výrobek do prdele, nazdárek
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
|
| nahoru |
|
 |
Vladik

|
Zaslal: so duben 09, 2011 8:56 am Předmět: |
|
|
| dunnoWayne napsal: | | Vladik napsal: | | Qwake napsal: | Ono k té prašnosti... stačí to neházet do shakeru z půl metru. |
i prd velebnosti...u vzorku ani kousek..nazdar.. |
Mě jen štve to že kupuju už X let všechny značky a snažím se mít přehled a teď sem se náhodou rozhodl pro Wheycore 100 i když současně šla i reklama ale ta muj nákup neovlivnila, spíš potvrdila to že podle reklam je lepší se poohlídnout jinam takže NUTRENDu jsem poslal poslední korunu už nic víc od nich nechci.
Ještě by mě zajímalo s kým kde dělal Nutrend ten pruzkum že je to favorit číslo jedna....to hlasují a korát zaměstnanci firmy a srovnali to s Mlékárnou Kunín ne? V dnešní době prodávat takovej humus ty vole tak to už chce fakt reklamu
Koneckoncu firma si platí reklamu třeba na ronnie.cz a vrátí se jí to díky prodaným kusum že? No tak sem přispěl a co se týče mě mužete stáhnout tenhle výrobek do prdele, nazdárek |
se mrkni na foto z testu nee
http://kulturistika.ronnie.cz/c-8768-whey-core-100-vitez-testu-chuti.html
mozna ted holohlavej borec vi o cem je rec...jinak to je vzorek jak z ,,píplmetru,,
|
|
| nahoru |
|
 |
Steel

|
Zaslal: so duben 09, 2011 11:25 am Předmět: |
|
|
Taky musim souhlasit, že ten Nutrend mi vůbec nezachutnal
nic moc chuť a ještě k tomu pění.
Pro mě prostě nejlepší Extrifit WPC 80. Nepění,nepráší,super rozpustnost a chuŤ nejlepší zatím.
|
|
| nahoru |
|
 |
TheStrongBoy
|
Zaslal: so duben 09, 2011 2:32 pm Předmět: |
|
|
Přidám svou zkušenost:
Optimum Gold Standard : Vynikající protein, ověřený časem, nejprodávanější na bodybuilding.com několik let po sobě - rozmíchá se lžičkou, nepráší, výborná stravitelnost, chuť v pohodě, je malilinko nahořklý (díky hydrolyzátu), ale vůbec to nevadí - na internetu samé spokojené reakce, funguje, podle mě super volba, ideálně po tréninku
Gaspari Nutrition Myofusion - také jeden z nejprodávanějších proteinů, samé kladné ohlasy, rozmíchání lžičkou bez problémů, pro mě osobně úžasná lahodná chuť i ve vodě (mám jahodu), dobrá volba přes den, případně po tréninku
Pharma Blend 6 HR - dobrá volba před spaním, směs s micelárním kaseinem, je hodně hustý, opravdu dost nasytí, chuť je jemná, příjemná (mám bílou čokoládu, chutná to prostě mléčně, smetanově), jsou v tom maličký kousky (tuším namletý lněný semínka)
Všechny tři jsou podle mě top, chuť v pořádku (Myofusion pro mě top), rozmíchání lžičkou naprosto bez problémů (vždycky si dám trošičku vody/mlíka, rozmíchám kašičku a postupně přidávám a míchám, na konci nechám chvilku odstát, je to lepší), stravitelnost naprosto bez problému, cítím se potom dobře, zkušenosti na zahr. fórech prakticky samá chvála, nevidím pro sebe důvod hledat a zkoušet něco dalšího (kromě nových příchutí), cena v současnosti na eshopu je super (5 liber za litr, pohoda). Takže tak
|
|
| nahoru |
|
 |
lookzoR

|
Zaslal: so duben 09, 2011 3:34 pm Předmět: |
|
|
Mě chutnala WHEY CORE 100 jako vanilka a čokoláda je taky dobrá... ale malina ( jogurtová malina ) to je dobré, ale jako ze bych to mohl pít dnes a denně, to v žádném případě, stačil mi tester maliny na par let :) ... ale vanilku bych bral všemi 15ti:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Sheyla
|
Zaslal: so duben 09, 2011 4:32 pm Předmět: |
|
|
Tak už mám taky novou Pharmu Whey HT+ a mě chutná. Mám čokoládu. Řekl bych, že je tmavší než původní verze a sladší. Jinak chuťově dobrá. Ale je jen škoda, že má už méně bílkovin. Zůstanu u ní a u Scitec delite.
Taky jsem měl Wheycore od Nutrend. Dostala se ke mně pouze malina a chutnala mi též. Při šejkrování to napěnilo a to dost, ode dna až po vrch, že se to skoro nevešlo do pulitru. A to bylo jen ze 200ml vody a spíše mě připadalo, že to tak snad i mělo být, ale celou pixlu bych si nekoupil. Zůstanu u čokoládový Pharmy.
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: so duben 09, 2011 4:38 pm Předmět: |
|
|
No posledních 14 dní jsem jel po tréninku akorát Miofusion a měl sem čas minimálně hoďku si ukuchtit maso atd.....dneska jsem dal Whey core a sotva jsem se osprchoval tak už mě kručelo v báchoře.....
Bože to byl krok do prdele. V pondělí si musím jít koupit něco jinýho a namíchat to nebo to skončí fakt míse...
ani už bych to nepsal ale když vidím další jejich reklamu na sachariďák...  to bude zase takovej povedenej?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so duben 09, 2011 6:38 pm Předmět: |
|
|
| Sheyla napsal: | Tak už mám taky novou Pharmu Whey HT+ a mě chutná. Mám čokoládu. Řekl bych, že je tmavší než původní verze a sladší. Jinak chuťově dobrá. Ale je jen škoda, že má už méně bílkovin. Zůstanu u ní a u Scitec delite.
|
Ona klasicka stara Pharma Whey byla hodne tmava, jen ta posledni sarze byla podstatne svetlejsi, prasnejsi a chutove mene vyraznejsi.
Tech bilkovin zase o tolik mene nema, ale na druhou stranu je / by mela byt nova Pharma Whey HT+ celkove co se obsahu tyka, zpusobu zpracovani atd.. kvalitnejsi. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
jiri733
|
Zaslal: so duben 09, 2011 6:49 pm Předmět: |
|
|
| Steel napsal: | Taky musim souhlasit, že ten Nutrend mi vůbec nezachutnal
nic moc chuť a ještě k tomu pění.
Pro mě prostě nejlepší Extrifit WPC 80. Nepění,nepráší,super rozpustnost a chuŤ nejlepší zatím. |
Já jsem koupil banán Whey Core a musím říct, že mě vadí ta hořká příchuť. Nevím jestli to někdo cítí, ale mě to fakt vadí a je to i u vanilky. A rozmíchatelnost stojí za ho...
Porovnal jsem to s banánem od Extrifitu WPC 80 a je to nebe a dudy ve všech ohledech, chuť, pěnivost, rozmíchatelnost...
Tím u mě Whey Core taky skončil.
|
|
| nahoru |
|
 |
ALI-G
|
Zaslal: so duben 09, 2011 7:16 pm Předmět: |
|
|
Chtěl bych se zeptat jaký protein se podle vás nejlíp tráví? Chápu, že je to čistě individuální, ale přesto... Měl jsem Dymatize to bylo špatný, pak Champion ten byl v pohodě, teď mám Synthu a to je tak 1:1 ( jednou v poho, jednou je mi blbě) Na chuti mi až tak nezáleží
|
|
| nahoru |
|
 |
Vladik

|
Zaslal: so duben 09, 2011 7:20 pm Předmět: |
|
|
| ALI-G napsal: | | Chtěl bych se zeptat jaký protein se podle vás nejlíp tráví? Chápu, že je to čistě individuální, ale přesto... Měl jsem Dymatize to bylo špatný, pak Champion ten byl v pohodě, teď mám Synthu a to je tak 1:1 ( jednou v poho, jednou je mi blbě) Na chuti mi až tak nezáleží |
kdyz jsem mival ranni treninky tak jsem pak daval Matrix..a nikdy zadnej problem..
po vecernich trenalech uz bych daval neco ,,ostrejsiho,, to jsem zkousnul i Aone kuprikladu..
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so duben 09, 2011 7:20 pm Předmět: |
|
|
| dunnoWayne napsal: | No posledních 14 dní jsem jel po tréninku akorát Miofusion a měl sem čas minimálně hoďku si ukuchtit maso atd.....dneska jsem dal Whey core a sotva jsem se osprchoval tak už mě kručelo v báchoře.....
Bože to byl krok do prdele. V pondělí si musím jít koupit něco jinýho a namíchat to nebo to skončí fakt míse...
ani už bych to nepsal ale když vidím další jejich reklamu na sachariďák... to bude zase takovej povedenej? |
A nebude to zřejmě známka toho, že je Whey Core opravdu perfektně stravitelnej a Myofusion se tráví déle? Blik?
Ta Tvá antikampaň na Whey core je minimálně stejně vtipná, jako reklama na samotný produkt.
| ALI-G napsal: | | Chtěl bych se zeptat jaký protein se podle vás nejlíp tráví? Chápu, že je to čistě individuální, ale přesto... Měl jsem Dymatize to bylo špatný, pak Champion ten byl v pohodě, teď mám Synthu a to je tak 1:1 ( jednou v poho, jednou je mi blbě) Na chuti mi až tak nezáleží |
Obecně WPI a Hydra jsou nejlépe stravitelná, po nich vysokoprocentní koncentráty (jednosložkové). _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|