|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po červenec 18, 2011 9:31 pm Předmět: |
|
|
Z poloviny ano. Zdroj bílkovin berou z EU, ale finální dochucení atd. už si dělají sami, proto mají ty nejchutnější proteiny vůbec a to se tu bavím o míchání do vody. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: út červenec 19, 2011 9:13 am Předmět: |
|
|
Maji docela prijemne ceny jak tak koukam pri koupi dvou baleni atd...asi vyzkousim ten chow na podzim ...to uz je cenove jak promil
|
|
| nahoru |
|
 |
Saint-Jimmy
|
Zaslal: út červenec 19, 2011 10:40 am Předmět: |
|
|
Hlavně ta akční cena za dvě hydra je velice příjemná.. _________________ "Eating chicken makes you weak. Eggs are god for two reasons: First, they´re excellent for helping you build muscle and strenght. Second, they keep chicken from being born." -Pavel Tsatsouline-
|
|
| nahoru |
|
 |
kejchal

|
Zaslal: út červenec 19, 2011 10:45 am Předmět: |
|
|
| nanobeast napsal: | | Maji docela prijemne ceny jak tak koukam pri koupi dvou baleni atd...asi vyzkousim ten chow na podzim ...to uz je cenove jak promil |
Srovnas cenou, ale nesrovnas kvalitou. Chow = epicness v tuzemskych proteinech.
Jinak pokud ma nekdo rad jahody nebo maliny se smetanou, tak bych doporucil Tasty, protoze ten presne tak v kvalitnim mlice chutna. Je to docela mazec, ale za to rozemlety ovoce (z toho Tasty je) si priplatite tusim o kilco navic. Takze jako budgetovej protein v primym porovnani s Chow tolik neobstoji, i tak je ale jeho cena dost v pohode (je to 75ka oproti 70tce Chow).
edit.: S tim kombo balenim mas pravdu. Je to docela charita xD. Ja to tak vzdycky kupoval, jeste s Hydrem (to maly), protoze mi vydrzelo akorat dohromady s tema dvema Chow. Proste kdyz jsem dojidal druhy Chow, tak akorat jsem dojidal i maly Hydro, ktery jsem jedl jenom po trenale.
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: út červenec 19, 2011 11:08 am Předmět: |
|
|
Sem prijemne prekvapen...to letos presedlam z promilu na smartlabs..
|
|
| nahoru |
|
 |
masternay
|
Zaslal: út červenec 19, 2011 11:47 am Předmět: |
|
|
Smartlabs asi taky vyzkouším.. Pak dám vědět, ale myslím že nezklame. Špatně vidím nebo na ronniem ho nemají?
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út červenec 19, 2011 12:19 pm Předmět: |
|
|
Až bude promil 80 v akci, tak vykoupím ronniemu sklady :D Není tu náhodou někdo z ronnie teamu, kdo by věděl, kdy se to tak může stát? :)
Jinak co chutě, jakou byste u promila doporučili?
|
|
| nahoru |
|
 |
lookzoR

|
Zaslal: út červenec 19, 2011 12:32 pm Předmět: |
|
|
vanilka je fenomenální, čoko ujde, ještě nugát, ale ten není u 80ky.
|
|
| nahoru |
|
 |
redvous

|
Zaslal: út červenec 19, 2011 12:37 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Až bude promil 80 v akci, tak vykoupím ronniemu sklady :D Není tu náhodou někdo z ronnie teamu, kdo by věděl, kdy se to tak může stát? :)
Jinak co chutě, jakou byste u promila doporučili? |
u 80 mi nejvíc chutná nugát,pak vanilka a banán taky není špatný _________________ "Uhni z cesty, jestli chceš zestárnout."
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út červenec 19, 2011 1:21 pm Předmět: |
|
|
| lookzoR napsal: | | vanilka je fenomenální, čoko ujde, ještě nugát, ale ten není u 80ky. |
Je. Promil ma 80ky dve, whey protein 80, tam nugat neni a Laktofit 80 high performance, tam ano.
Jinak promil ma ty chute rekl bych vsechny celkem povedene, ja jsem samozrejme zatizenej na cokolady, takze cokolada a je fakt, ze je to chutove jedna z nejpovedenejsich cokolad z ceskych vyrobku. Jinak ten nugat u high performance je vynikajci, takze ten bych bral urcite. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
jiri.moravicek
|
Zaslal: út červenec 19, 2011 7:22 pm Předmět: |
|
|
| Makro_cz napsal: | | petr616 napsal: | Jo stim smartlabs souhlas, konkretne night load mam doma Jinak zbytek pomer cena/kvalita neni co resit... |
btw, jejich 70% koncentrat je chutově podstatně lepší než 80% Laktofit a neznam nikoho, kdo by se z toho podělal nebo měl prdy co se odráží od země... Cenove při přepočtu na 1kg +- stejny. Mícháno ve vodě oboje... |
je fakt , že po tom promilu tam trošku ten prdík je, nevím čím to je, ale jt o fakt.
Slyším tady docela chválu (nano beast a kejchel) na ten smartlabs, tak možná do něj taky pudu, uvidíme
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: út červenec 19, 2011 7:33 pm Předmět: |
|
|
koupil jsem Smartlabs 100% Whey ("izolát") čoko a teda nic moc.. no né nic moc, ono je to spíš nic.. chuť ve vodě nulová... v mlíku je tam náznak čokolády, ale zlatej podělanej extrifit, ten byl oproti tomuhle vynikající.. ono to prostě nemá žádnou chuť no  aspoň vím, co si příště nekoupím
|
|
| nahoru |
|
 |
jiri.moravicek
|
Zaslal: út červenec 19, 2011 7:37 pm Předmět: |
|
|
| redvous napsal: | | Moocha napsal: | Až bude promil 80 v akci, tak vykoupím ronniemu sklady :D Není tu náhodou někdo z ronnie teamu, kdo by věděl, kdy se to tak může stát? :)
Jinak co chutě, jakou byste u promila doporučili? |
u 80 mi nejvíc chutná nugát,pak vanilka a banán taky není špatný |
??? nugát, pokud vím, tak se tahle příchuť neprodává ??? alespoň ne v těch malých sáčcích
|
|
| nahoru |
|
 |
Makro_cz
|
Zaslal: út červenec 19, 2011 7:48 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | koupil jsem Smartlabs 100% Whey ("izolát") čoko a teda nic moc.. no né nic moc, ono je to spíš nic.. chuť ve vodě nulová... v mlíku je tam náznak čokolády, ale zlatej podělanej extrifit, ten byl oproti tomuhle vynikající.. ono to prostě nemá žádnou chuť no aspoň vím, co si příště nekoupím |
Každej má právo na názor, ale tvůj je naprosto mimo, čokoláda od smartlabs je naprosto 100%, protože používají jako ochucovadlo holandské kakao a ne čokoládové aroma, tvoje chuťové buňky tedy asi nikdy nezažily chuť pravé čokolády. Pouze laciné náhražky nacpané tukem popř hydrolyzátem kolagenu...omg proč je v 90% extrifitu kolagen a sušený mlíko ???
a navíc za ty love i přes tydenní akci je to dost drahý
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: út červenec 19, 2011 8:04 pm Předmět: |
|
|
| Makro_cz napsal: | | blazen napsal: | koupil jsem Smartlabs 100% Whey ("izolát") čoko a teda nic moc.. no né nic moc, ono je to spíš nic.. chuť ve vodě nulová... v mlíku je tam náznak čokolády, ale zlatej podělanej extrifit, ten byl oproti tomuhle vynikající.. ono to prostě nemá žádnou chuť no aspoň vím, co si příště nekoupím |
Každej má právo na názor, ale tvůj je naprosto mimo, čokoláda od smartlabs je naprosto 100%, protože používají jako ochucovadlo holandské kakao a ne čokoládové aroma, tvoje chuťové buňky tedy asi nikdy nezažily chuť pravé čokolády. Pouze laciné náhražky nacpané tukem popř hydrolyzátem kolagenu...omg proč je v 90% extrifitu kolagen a sušený mlíko ???
a navíc za ty love i přes tydenní akci je to dost drahý |
popořadě:
1. máš právo na názor i ty a proto ti nebudu vytýkat, že můj názor je naprosto mimo
2. ano používají (vím, že vyřadili aspartam a ještě cosi dochucovacího a používají holandské kakao do čoko), ale je to OPRAVDU BEZ CHUTI.. možná blbá šarže, těžko říct.. každopádně z toho vůbec nic necítím, ať šejkruju mírně nebo jako o život, v mlíku nebo ve vodě, studeným nebo ledovým,...
3. nevím co v tom je a upřímně, je mi jedno co tam je, "hlavně když to má nějaký bílkoviny a není to sranec".. ať si to dochucují třeba plutoniem btw. Extrifitu čoko jsem měl WPC 80, takže ne ten izolát :)
a o ceně se nechceš hádat, že ne? :) 2250g WPC za litr nebo 3 kila Smartlabs za 1400? ani v tom není takovej rozdíl, tak to nedramatizuj ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|