PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 263, 264, 265 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po červenec 18, 2011 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Z poloviny ano. Zdroj bílkovin berou z EU, ale finální dochucení atd. už si dělají sami, proto mají ty nejchutnější proteiny vůbec a to se tu bavím o míchání do vody.
nanobeast

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2011 9:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Maji docela prijemne ceny jak tak koukam pri koupi dvou baleni atd...asi vyzkousim ten chow na podzim ...to uz je cenove jak promil
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Saint-Jimmy

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2011 10:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlavně ta akční cena za dvě hydra je velice příjemná..
kejchal

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2011 10:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nanobeast napsal:
Maji docela prijemne ceny jak tak koukam pri koupi dvou baleni atd...asi vyzkousim ten chow na podzim ...to uz je cenove jak promil

Srovnas cenou, ale nesrovnas kvalitou. Chow = epicness v tuzemskych proteinech.
Jinak pokud ma nekdo rad jahody nebo maliny se smetanou, tak bych doporucil Tasty, protoze ten presne tak v kvalitnim mlice chutna. Je to docela mazec, ale za to rozemlety ovoce (z toho Tasty je) si priplatite tusim o kilco navic. Takze jako budgetovej protein v primym porovnani s Chow tolik neobstoji, i tak je ale jeho cena dost v pohode (je to 75ka oproti 70tce Chow).

edit.: S tim kombo balenim mas pravdu. Je to docela charita xD. Ja to tak vzdycky kupoval, jeste s Hydrem (to maly), protoze mi vydrzelo akorat dohromady s tema dvema Chow. Proste kdyz jsem dojidal druhy Chow, tak akorat jsem dojidal i maly Hydro, ktery jsem jedl jenom po trenale.
nanobeast

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2011 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sem prijemne prekvapen...to letos presedlam z promilu na smartlabs..
masternay

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2011 11:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Smartlabs asi taky vyzkouším.. Pak dám vědět, ale myslím že nezklame. Špatně vidím nebo na ronniem ho nemají?
Moocha

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2011 12:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Až bude promil 80 v akci, tak vykoupím ronniemu sklady :D Není tu náhodou někdo z ronnie teamu, kdo by věděl, kdy se to tak může stát? :)
Jinak co chutě, jakou byste u promila doporučili?
lookzoR

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2011 12:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vanilka je fenomenální, čoko ujde, ještě nugát, ale ten není u 80ky.
redvous

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2011 12:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Až bude promil 80 v akci, tak vykoupím ronniemu sklady :D Není tu náhodou někdo z ronnie teamu, kdo by věděl, kdy se to tak může stát? :)

u 80 mi nejvíc chutná nugát,pak vanilka a banán taky není špatný
Draper

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2011 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lookzoR napsal:
vanilka je fenomenální, čoko ujde, ještě nugát, ale ten není u 80ky.

Je. Promil ma 80ky dve, whey protein 80, tam nugat neni a Laktofit 80 high performance, tam ano.
Jinak promil ma ty chute rekl bych vsechny celkem povedene, ja jsem samozrejme zatizenej na cokolady, takze cokolada a je fakt, ze je to chutove jedna z nejpovedenejsich cokolad z ceskych vyrobku. Jinak ten nugat u high performance je vynikajci, takze ten bych bral urcite.
jiri.moravicek

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2011 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Makro_cz napsal:
petr616 napsal:
Jo stim smartlabs souhlas, konkretne night load mam doma Jinak zbytek pomer cena/kvalita neni co resit...

btw, jejich 70% koncentrat je chutově podstatně lepší než 80% Laktofit a neznam nikoho, kdo by se z toho podělal nebo měl prdy co se odráží od země... Cenove při přepočtu na 1kg +- stejny. Mícháno ve vodě oboje...

je fakt , že po tom promilu tam trošku ten prdík je, nevím čím to je, ale jt o fakt.

Slyším tady docela chválu (nano beast a kejchel) na ten smartlabs, tak možná do něj taky pudu, uvidíme
blazen

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2011 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

koupil jsem Smartlabs 100% Whey ("izolát") čoko a teda nic moc.. no né nic moc, ono je to spíš nic.. chuť ve vodě nulová... v mlíku je tam náznak čokolády, ale zlatej podělanej extrifit, ten byl oproti tomuhle vynikající.. ono to prostě nemá žádnou chuť no aspoň vím, co si příště nekoupím
jiri.moravicek

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2011 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

redvous napsal:
Moocha napsal:

u 80 mi nejvíc chutná nugát,pak vanilka a banán taky není špatný

??? nugát, pokud vím, tak se tahle příchuť neprodává ??? alespoň ne v těch malých sáčcích
Makro_cz

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2011 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:
koupil jsem Smartlabs 100% Whey ("izolát") čoko a teda nic moc.. no né nic moc, ono je to spíš nic.. chuť ve vodě nulová... v mlíku je tam náznak čokolády, ale zlatej podělanej extrifit, ten byl oproti tomuhle vynikající.. ono to prostě nemá žádnou chuť no aspoň vím, co si příště nekoupím

Každej má právo na názor, ale tvůj je naprosto mimo, čokoláda od smartlabs je naprosto 100%, protože používají jako ochucovadlo holandské kakao a ne čokoládové aroma, tvoje chuťové buňky tedy asi nikdy nezažily chuť pravé čokolády. Pouze laciné náhražky nacpané tukem popř hydrolyzátem kolagenu...omg proč je v 90% extrifitu kolagen a sušený mlíko ???
a navíc za ty love i přes tydenní akci je to dost drahý
blazen

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2011 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Makro_cz napsal:
blazen napsal:

Každej má právo na názor, ale tvůj je naprosto mimo, čokoláda od smartlabs je naprosto 100%, protože používají jako ochucovadlo holandské kakao a ne čokoládové aroma, tvoje chuťové buňky tedy asi nikdy nezažily chuť pravé čokolády. Pouze laciné náhražky nacpané tukem popř hydrolyzátem kolagenu...omg proč je v 90% extrifitu kolagen a sušený mlíko ???
a navíc za ty love i přes tydenní akci je to dost drahý

popořadě:

1. máš právo na názor i ty a proto ti nebudu vytýkat, že můj názor je naprosto mimo
2. ano používají (vím, že vyřadili aspartam a ještě cosi dochucovacího a používají holandské kakao do čoko), ale je to OPRAVDU BEZ CHUTI.. možná blbá šarže, těžko říct.. každopádně z toho vůbec nic necítím, ať šejkruju mírně nebo jako o život, v mlíku nebo ve vodě, studeným nebo ledovým,...
3. nevím co v tom je a upřímně, je mi jedno co tam je, "hlavně když to má nějaký bílkoviny a není to sranec".. ať si to dochucují třeba plutoniem btw. Extrifitu čoko jsem měl WPC 80, takže ne ten izolát :)

a o ceně se nechceš hádat, že ne? :) 2250g WPC za litr nebo 3 kila Smartlabs za 1400? ani v tom není takovej rozdíl, tak to nedramatizuj ;)

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 263, 264, 265 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: