|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Draper

|
Zaslal: ne leden 08, 2012 6:43 pm Předmět: |
|
|
Nikdy jsem hydro nemel a nejak se o to moc nezajimal, ale nezalezi ta chut (horkost) na stupni hydrolyzy? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne leden 08, 2012 6:46 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Nikdy jsem hydro nemel a nejak se o to moc nezajimal, ale nezalezi ta chut (horkost) na stupni hydrolyzy? |
Dříve to tak podle mě bylo, teď u těch nových tam u suroviny už hořkost není, přitom (pokud mám dobré informace) je zde stupeň hydrolýzy totožný. Pošlu dotaz výrobci a pak sem dám odpověď...
|
|
| nahoru |
|
 |
BumbleBee

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po leden 09, 2012 3:42 pm Předmět: |
|
|
cookies combat - jeden z nejchutnejsich proteinu, co sem kdy mel _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po leden 09, 2012 3:53 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | cookies combat - jeden z nejchutnejsich proteinu, co sem kdy mel |
jj vynikajci. Mne z tech combatu nejmene chutnal coko-arasidove maslo, jinak vsechny naprosty luxus
mimochodem Muscle Pharm ma od letoska na ceskem trhu konecne i dalsi produkty nez jen ty 4, co dosud byly. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po leden 09, 2012 4:02 pm Předmět: |
|
|
Draper: jj vim, ja koupil jeste tu starsi verzi, jinak ostatni produkty sou rozhodne taky zajimavy, ale zatim sem nic nemel.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
Naposledy upravil Luster dne po leden 09, 2012 4:13 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po leden 09, 2012 4:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
lipidek

|
Zaslal: po leden 09, 2012 6:38 pm Předmět: |
|
|
100 lidí = 100 chutí.. Za mě cookies zadna slava. Jako neni to spatny, ale zadna hitparada. Zatim mi nejvic chutnala mlecna cokolada. Tripple berry vubec..prvni davky dobry, ke konci se uz zvedal kufr jen pri pomysleni na to, ze to musim vypit...pixlu jsem dojel s velkym sebezaprenim. Cookies bych rekl normal = da se. Ted mam vanilku a ta je dobra.. Hlavne hodne studena.. Za me ale pokud bych mel rict moje top, tak ta cokolada, nebo Reflex whey malina.. ten byl fakt moc dobrej.. _________________ you don´t need muscles to be great...
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po leden 09, 2012 8:24 pm Předmět: |
|
|
Já měl cookies teď po tréningu a je to tak 8/10, takže nadprůměr, ale jsou určitě lepší. Každopádně to je ten protein, na kterej si člověk zvyká a chutná mu víc a víc...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po leden 09, 2012 8:30 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Ted mam vanilku a ta je dobra.. Hlavne hodne studena.. Za me ale pokud bych mel rict moje top, tak ta cokolada, |
Ja teho Combatu vanilky mel jen 1 pixlu, ale je fakt a uz jsem to psal mockrat, ze tahle vanilka mne pripada, jak bych to rekl, mnohem vic vanilkovejsi nez jine vanilkove proteiny, co jsem kdy mel :))) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po leden 09, 2012 9:08 pm Předmět: |
|
|
tak "historicky" nejlepší je stará Pharma Whey - čoko.. pak Pharma Whey HT+ jahoda a teď mám Chow - čokoláda od Smartlabsu... ten je taky supr =)
tyhle by dostaly 9/10
10/10 - to by byla závislost a to ve mě nevyvolal žádnej =)
Jinak promil čoko mi chutnal stejně jako combat, ale promil je tak po 3 použitích nezajímavej...
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po leden 09, 2012 9:14 pm Předmět: |
|
|
hm, tak promil sice muzu, ale chutove se pro me zdaleka nepriblizuje.. chow sem mel prichut tusim lesni ovoce a nebyla spatna, ale na muj vkus trochu malo vyrazna, jinak spokojenost a urcite nekdy zkusim i tu cokoladovou prichut.. pharmu sem nikdy nezkousel a ani to nehodlam menit _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po leden 09, 2012 9:18 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | hm, tak promil sice muzu, ale chutove se pro me zdaleka nepriblizuje.. chow sem mel prichut tusim lesni ovoce a nebyla spatna, ale na muj vkus trochu malo vyrazna, jinak spokojenost a urcite nekdy zkusim i tu cokoladovou prichut.. pharmu sem nikdy nezkousel a ani to nehodlam menit |
já už Pharmu asi taky nikdy, momentálně jedu jen přes Smartlabs a hodlám tak půl roku vydržet určitě =) Jejich hydro i přes první sebevražednou ochutnávku už prostě miluju a Chow do vloček je prostě skvělej.
Pharmu asi jen kdyby byla za levno, ale už né jako potréningovej, ale jako sváča. Dřív jsem myslel, že to je "supr" značka, ale prý to zas tak moc pravda není.
Jednou chci určitě zkusit i Reflex, ale to zatím počká.
|
|
| nahoru |
|
 |
Azzamat1
|
Zaslal: út leden 10, 2012 12:47 am Předmět: |
|
|
Chtel jsem se zeptat, jestli vetsinou protein michate v mleku, nebo studene vode?
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|