|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
kubaz

|
Zaslal: so leden 07, 2012 12:06 pm Předmět: |
|
|
za tohle bych ty chuje zaviral, se nedivim ze sou ti mladi kuci tak zblbli tema suplementama
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so leden 07, 2012 12:19 pm Předmět: |
|
|
Já mu to dával za příklad hlavně kvůli chuti, protože se o chuti bavilo, a ta mi prostě přišla zatím asi nejlepší. Ale ať si klidně vybere nějaký gainer 1kg za 1300,-, když na to má. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Azzamat1
|
Zaslal: so leden 07, 2012 3:55 pm Předmět: |
|
|
[/quote]
PŘesně tak když mutanta tak jahoda banán, jestli ti není líto peněz a chceš fakt chuťovku doporučiji ti compress big. Konzistence pudinku chuť snad ještě lepší.[/quote]
Tak s tim compress big (banan) teda souhlasit rozhodne nemohu. Me to vubec nechutnalo, pripadalo mi to jako totalni brecka s nahorklou pachuti kvuli zvysene davce BCAA. Moc jsem sacharidaku neochutnal, ale ten byl na sto procent nejhorsi. Jsem zvedav na Mass Gain 14.
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: so leden 07, 2012 5:21 pm Předmět: |
|
|
Jestli se chceš pozvracet tak smíchej mutant mass-vanilka s mlékem. Ono i s vodou je celkem problém to vypít. Oproti vanilkovým proteiňákům mi to vanilku vůbec nepřipomíná. A děláš dobře, že nechceš kupovat ty velký balení nejdřív... já tu chybu udělal :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so leden 07, 2012 5:56 pm Předmět: |
|
|
Rekneme, ze jiste vyrobky a jejich prichute nekomu chutnat nemusi, ovsem psat, ze se z toho nekdo poblije, to mne vazne pripada silne prehnane. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: so leden 07, 2012 6:07 pm Předmět: |
|
|
To mě mutant mass chutnal.Měl jsem příchuť sušenky a pohoda.A myslim si že i vanilka by byla v pohodě.Taky nechápu ten komentář.Souhlasím s draperem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: so leden 07, 2012 6:15 pm Předmět: |
|
|
Minulý týden jsem dojel Mutanta vanilku, hele a světe div se....já se nepozvracel, nevadil mi i když jak jsem tu už psal, Compress BIG je proti mutantovi o dost "krémovější" _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Azzamat1
|
Zaslal: ne leden 08, 2012 1:08 am Předmět: |
|
|
[Pavelito"]Minulý týden jsem dojel Mutanta vanilku, hele a světe div se....já se nepozvracel, nevadil mi i když jak jsem tu už psal, Compress BIG je proti mutantovi o dost "krémovější"[/quote]
Hehe, jestli ti compress big pripadal kremovej, tak si teda dokazi predstavit jaka pochoutka je ten Mutant
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne leden 08, 2012 10:09 am Předmět: |
|
|
Mě ten mutant příjde v pohodě jak chutí tak i složením/cena
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne leden 08, 2012 12:57 pm Předmět: |
|
|
https://obchod.ronnie.cz/s-2881-compress-n-t.html
noční protein od nutrendu - 92% mic kaseinu
(izolát mléčných bílkovin (92 % micelárního kaseinu), kakao, přírodně identické aroma čokoláda*, zahušťovadlo xantanová guma, emulgátor sójový lecitin, protispékavá látka oxid křemičitý, prebioticko-probiotický komplex LactoWise (Bacillus coagulans, Galactomannans), sladidla acesulfam K a sukralosa.)
věříte tomu složení, nebo ne?
Naposledy upravil guruhonza dne ne leden 08, 2012 1:34 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Azzamat1
|
Zaslal: ne leden 08, 2012 1:01 pm Předmět: |
|
|
Vsak jasne, me v podstate taktez nejde jenom o chut napoje, ale aby to melo patricny ucinek na telo. Chut beru spis jako takovy bonus k tomu vsemu. Compress big je ovsem jako potreningovy napoj neni uplne nejvhodnejsi, jelikoz se sklada z pomalejsich sacharidu, ktere telo nezpracuje tak rychle, jak by bylo potreba. Proto jsem si objednal mass gain 14, ktery ma v sobe jen glukozu a maltu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne leden 08, 2012 1:49 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | https://obchod.ronnie.cz/s-2881-compress-n-t.html
noční protein od nutrendu - 92% mic kaseinu
(izolát mléčných bílkovin (92 % micelárního kaseinu), kakao, přírodně identické aroma čokoláda*, zahušťovadlo xantanová guma, emulgátor sójový lecitin, protispékavá látka oxid křemičitý, prebioticko-probiotický komplex LactoWise (Bacillus coagulans, Galactomannans), sladidla acesulfam K a sukralosa.)
věříte tomu složení, nebo ne? |
co se ti na tom nezda?
Neveril bych, kdyby to byl protein nejake americke znacky se stejnym deklarovanym slozenim za 899kc :) Tady si myslim, ze snad v pohode. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
BumbleBee

|
Zaslal: ne leden 08, 2012 6:35 pm Předmět: |
|
|
Ja mam teda tiez jeden problem s chutou a to u Hydro Instant 2kg. Cital som tu na fore ze to ma byt horke a mam pocit ze je sladky, zeby som si kupil fake?
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne leden 08, 2012 6:39 pm Předmět: |
|
|
| BumbleBee napsal: | | Ja mam teda tiez jeden problem s chutou a to u Hydro Instant 2kg. Cital som tu na fore ze to ma byt horke a mam pocit ze je sladky, zeby som si kupil fake? |
Trochu nahořklou příchuť mělo staré Hydro 77, to nové chutná už jinak.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|