|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Draper

|
Zaslal: čt květen 31, 2012 11:34 am Předmět: |
|
|
Judsone, co stale resis? Uz 2x ses behem predchozich dni ptal na nejaky protein, 2x jsem ti ja i jini dali doporuceni, na coz jsi nereagoval a neustale vymyslis nove veci. Fakt nechapu, ze z toho nekteri delaji takovou vedu. Kdyz uz ten protein nutne potrebujes, tak si priplat tu blbou stovku a kup si alespon nejaky poradny. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
TheSituation

|
Zaslal: čt květen 31, 2012 8:41 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Ta hustota bude dana nejspise vecma jako xanthanova a celulozova guma a karagenan |
A co ten Combat? ten je přímo ze států? taky je to přece americká značka...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt květen 31, 2012 8:42 pm Předmět: |
|
|
| TheSituation napsal: | | Draper napsal: | | Ta hustota bude dana nejspise vecma jako xanthanova a celulozova guma a karagenan |
A co ten Combat? ten je přímo ze států? taky je to přece americká značka... |
Ano ten je primo z US, zadna vychodni Evropa. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
TheSituation

|
Zaslal: čt květen 31, 2012 8:46 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Ano ten je primo z US, zadna vychodni Evropa. |
Děkuji, vyzkoušim
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: čt květen 31, 2012 8:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Krieger
|
Zaslal: pá červen 01, 2012 11:46 am Předmět: |
|
|
Chtěl bych si koupit nějaký kvalitní vícesložkový protein na doplnění bílkovin během dne např. na svačinu či před spánkem a rozhoduju se mezi Combatem a Matrixem. Co byste doporučili s těhle dvou? _________________ Fitness BBC- Źelivského
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červen 01, 2012 11:59 am Předmět: |
|
|
Combat _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: pá červen 01, 2012 12:06 pm Předmět: |
|
|
Matrix _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Krieger
|
Zaslal: pá červen 01, 2012 12:08 pm Předmět: |
|
|
Ten Matrix je taky originál USA? _________________ Fitness BBC- Źelivského
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červen 01, 2012 12:10 pm Předmět: |
|
|
Jo _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá červen 01, 2012 3:43 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem vyzkoušel vzorek od NUTRENDu v příchuti ledová káva :
- prašnost pořád stejně vysoká
- pěnivost stále nadprůměrná
- chuť mě ale překvapila. Byla dobrá, jemná, ne příliš sladká. Doporučil bych ji těm, kdo jsou už přepiti různých čoko-banánovo-vanilkových proteinů, tohle se zdá (chutově) jako dobrá alternativa a zpestření.
Rozhodně lepší jak ta chemická malina  ... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
dogeatdog
|
Zaslal: pá červen 01, 2012 3:46 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | to je v podstate starej "dobrej" promil.. takze prasi jako cement a blbe se rozmichava, chut pro me celkem dobra (vanilka, coko) a hodne lidi melo problemy s travenim.. |
Bohužel, mohu potvrdit z vlastní zkušenosti.. Promil mi po zkušenostech se špatným trávením už nikdy nesmí do baráku.
Připlatit si za kvalitnější protein není machrovina, ale nezbytnost (pokud si tazatel neholduje v masochistickém trápení žaludku).
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: pá červen 01, 2012 6:49 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Dnes jsem vyzkoušel vzorek od NUTRENDu v příchuti ledová káva :
- chuť mě ale překvapila. Byla dobrá, jemná, ne příliš sladká. Doporučil bych ji těm, kdo jsou už přepiti různých čoko-banánovo-vanilkových proteinů, tohle se zdá (chutově) jako dobrá alternativa a zpestření.
Rozhodně lepší jak ta chemická malina ... |
Můžu jenom souhlasit Malinu jsem měl - hnus, teď mi taky přišel vzorek ledové kávy a přesně jak píšeš
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: pá červen 01, 2012 11:49 pm Předmět: |
|
|
| Davesix napsal: | | Frozz. napsal: | Dnes jsem vyzkoušel vzorek od NUTRENDu v příchuti ledová káva :
Rozhodně lepší jak ta chemická malina ... |
Můžu jenom souhlasit Malinu jsem měl - hnus, teď mi taky přišel vzorek ledové kávy a přesně jak píšeš |
No tak ja mel teda vzorek ty maliny a muzu za sebe odpovedne rict, ze lepsi malinu jsem nikdy nemel.
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: so červen 02, 2012 7:09 am Předmět: |
|
|
cocman  já nutrend, neměl vůbec, nevím proč, ale není mě to nějak po chuti ta značka.
Měl jsem Extrifit a celkem dobrej, ale učinky? No nevim, Reflex One Stop, je dobrej....
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|