PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 356, 357, 358 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
duke.dukem

PříspěvekZaslal: st červenec 18, 2012 1:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

xxsml napsal:
...
to by mě taky zajímalo, jestli nějak z piksly zjistim, kde byl protein vyrobenej...

vetsinou by to melo byt zjistitelne z carkoveho kodu, tzn. pokud ma napr. EAN typ - viz.

http://cs.wikipedia.org/wiki/Čárový_kód

,tak pak by slo pouzit

http://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_kódů_zemí_GS1

a podle toho urcit zemi, ve ktere je registrovan vyrobce produktu, ale bohuzel to nemusi 100% znacit, ze odtamtud pochazi i onen produkt.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
xxsml

PříspěvekZaslal: st červenec 18, 2012 2:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

-> piksla Myufusion, co jsem minulý týden dodělal, je z Finska...
rokudaimenaruto

PříspěvekZaslal: čt červenec 19, 2012 12:01 am    Předmět: Re: pomoc.. Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
je to sušená syrovátka

takže nejde o syrovátkový protein ale o syrovátku? když běžná syrovátka neobsahuje 80 g proteinu na 100 g prášku, tak se mi to nezdá..
nEcro

PříspěvekZaslal: čt červenec 19, 2012 8:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

susena sladka syrovatka nebo jen syrovatka (kazdy to pise jinak)
obsahuje cca 85% sacharidu - prevazne nestravitelne laktozy a 10-15% bilkovin - vhodna jako projimadlo treba

Bezny syrovatkovy protein ma kolem 70-80% bilkovin a kolem 5% laktozy

suseny syrovatka se filtruje a tim se vyfiltruje nezadouci laktoza. Metody filtrace jsou na mnohem delsi kapitolu
Draper

PříspěvekZaslal: čt červenec 19, 2012 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mohl by mne prosim nekdo, kdo by to mel vedet (Ronnie ci muj oblibenec PavelV :) a spol) rict, kolik laktozy obsahuje tento protein? Na vyrobku to neni uvedeno. dekuji
https://obchod.ronnie.cz/s-2194-professional-wpc-60.html

A doufam, ze muj dotaz nezmizi nekde v hlubinach tohoto topiku
Draper

PříspěvekZaslal: čt červenec 19, 2012 3:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Mohl by mne prosim nekdo, kdo by to mel vedet (Ronnie ci muj oblibenec PavelV :) a spol) rict, kolik laktozy obsahuje tento protein? Na vyrobku to neni uvedeno. dekuji

Doufam, ze muj dotaz nezmizi kdesi v hlubinach tohoto topiku :). Znamy si ho poridil a 3x se z nej pos*al, poctvrte uz si ho netroufl pozrit, coz se mu napr. pri Combatu, co mel minule, nikdy nestalo. Takze by ho a i me zajimalo, jestli existuje nekde nejaky udaj o obsahu laktozy v tomto proteinu, pripadne jestli mel nekdo podobne zazivaci problemy s timto proteinem.

Pavle Vacku, kdyz tu tak lobujes za Extrifit, tak bys to mohl vedet ne? :-)
Luster

PříspěvekZaslal: čt červenec 19, 2012 3:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
double chocolate cookie PRO-ANTIUM by koule:
hmm, sem fakt hodne mile prekvapenej presne jak pise daymoon, uz pri rozdelani je jasny, ze tohle bude kurva dobrej protein.. udelal sem si ho ted po treninku jenom do vody a musim rict, ze sem fakt nadsenej..
a s mlikem je to bez nadsazky fakt nejchutnejsi coko protein, co sem kdy pil
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt červenec 19, 2012 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
Luster napsal:
double chocolate cookie PRO-ANTIUM by koule:
hmm, sem fakt hodne mile prekvapenej presne jak pise daymoon, uz pri rozdelani je jasny, ze tohle bude kurva dobrej protein.. udelal sem si ho ted po treninku jenom do vody a musim rict, ze sem fakt nadsenej..
a s mlikem je to bez nadsazky fakt nejchutnejsi coko protein, co sem kdy pil

Musím souhlasit, už mám asi půl pixly pryč, je hrozně dobrej, pravá čokoláda a ty kousky tam . Dokonce o jeho koupi přemýšlí taťka a věřte, ten na tyhle proteiňáky fakt není .
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt červenec 19, 2012 4:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si ho občas dávám na vločky a pokud na ně dám ještě pár jahod a trochu zakysané smetany, je to hodně moc dobrý :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Luster

PříspěvekZaslal: čt červenec 19, 2012 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja si ho nedavno dal jako krem do palacinek, ty sem hojne prelil golden syrupem a jeste pocukroval.. sly na me mdloby
Luster

PříspěvekZaslal: čt červenec 19, 2012 5:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Draper napsal:

Doufam, ze muj dotaz nezmizi kdesi v hlubinach tohoto topiku :). Znamy si ho poridil a 3x se z nej pos*al, poctvrte uz si ho netroufl pozrit, coz se mu napr. pri Combatu, co mel minule, nikdy nestalo. Takze by ho a i me zajimalo, jestli existuje nekde nejaky udaj o obsahu laktozy v tomto proteinu, pripadne jestli mel nekdo podobne zazivaci problemy s timto proteinem.

byla by skoda, kdyby zapadl tenhle dotaz.. nedavno se vedle v topicu dost probirala nepruhlednost slozeni nekterych zahranicnich znacek a naopak byl vyzdvihovan do nebes extrifit, takze by me zajimalo, jak je na tom v tomhle konkretnim pripade..
Draper

PříspěvekZaslal: čt červenec 19, 2012 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
ja si ho nedavno dal jako krem do palacinek, ty sem hojne prelil golden syrupem a jeste pocukroval.. sly na me mdloby

Ja ho mam taky a na noc si tu pixlu radeji prelepuji nekolika vrstvama izolepy, abych na to nechodil
Pavel.Schr

PříspěvekZaslal: čt červenec 19, 2012 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím, měl jsem objednaný proteiňák 100% Whey protein isolate od ATP Nutrition, ale přišel mi 100% Iso whey od Mega pro nutrition. Bohužel jsem si toho všimnul, až jsem to měl otevřené. Se značkou Mega pro nutrition nemám žádnou zkušenost, jak jste na tom vy? Mám celkem strach, jestli některé firmy "nešidí" obsah a vzhledem k tomu, že tuto firumu neznám a nikdy jsem od ní nic neměl, rád bych se zeptal na vaše zkušenosti. Díky
jari

PříspěvekZaslal: čt červenec 19, 2012 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavel.Schr napsal:
Zdravím, měl jsem objednaný proteiňák 100% Whey protein isolate od ATP Nutrition, ale přišel mi 100% Iso whey od Mega pro nutrition. Bohužel jsem si toho všimnul, až jsem to měl otevřené. Se značkou Mega pro nutrition nemám žádnou zkušenost, jak jste na tom vy? Mám celkem strach, jestli některé firmy "nešidí" obsah a vzhledem k tomu, že tuto firumu neznám a nikdy jsem od ní nic neměl, rád bych se zeptal na vaše zkušenosti. Díky

ATP je v podstatě Mega-Pro
cipinek

PříspěvekZaslal: čt červenec 19, 2012 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
Draper napsal:
Draper napsal:

byla by skoda, kdyby zapadl tenhle dotaz.. nedavno se vedle v topicu dost probirala nepruhlednost slozeni nekterych zahranicnich znacek a naopak byl vyzdvihovan do nebes extrifit, takze by me zajimalo, jak je na tom v tomhle konkretnim pripade..

zdravím všechny, trošku jsem se dneska sjel , známý postupoval dLe návodu výrobce a konzumoval proteiny
mezi jídly, což to totální debilita..., proteiny se konzumují jako normální jídlo, které v dávce 40-50 g prášku obsahují cca 35-40 g bílkovin, což odpovídá masu o hmotnosti cca 200-250 g syrového masa, pokud někdo konzumuje proteiny v prášku mezi jídly je idiot, který neví nic o výživě a proto se z toho občas někdo zákonitě posere..., proteiny se konzumují po tréninku případně před spaním, NIKDY NE mezi jídly, JEDINÁ MOŽNOST JE, KDYŽ NEMŮŽU POUŽÍT NORMÁLNÍ JÍDLO..., při konzumaci proteinů musíš mít připravenou dostatečnou kapacitu trávicích enzymů, takže je nemůžeš konzumovat mezi jídly, nebo můžeš, ale pouze v případě, že máš kachní žaludek, který vždy vrhne na protein dostatečné množství enzymů a nepošle ještě nestrávené zbytky přechozího jídla z tenkého střeva do tlustého, kde právě ještě probíhá předchozí trávení proteinů z posledního jídla..., PROTEIN NIKDY NEMŮŽE ZA TO, ŽE SE Z NĚJ POSEREŠ, ZA TO SI MŮŽEŠ JEN A JEN SÁM...

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 356, 357, 358 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: