|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Frozz.

|
Zaslal: so říjen 27, 2012 3:16 pm Předmět: |
|
|
Combat v pomeranči:
- netradiční, zajímavá chuť
- není tak sladká jako např. triple-berry nebo cookies&cr.
- kdybych něvěděl, že to je pomeranč, tipl bych si něco mezi pomerančem s nádechem citronu, možná limetky
Hodnocení: 8,5/10 (triple-b. a cookies byly chuťově výraznější, sladší, pro mě o něco chutnější).
edit: upravuju hodnocení na 8,5, zkusil jsem změnit poměr protein:voda/mléko a je to daleko lepší.
Mimochodem, co se týče krémovosti:
200ml vody + 2 odměrky = 300ml mléka + 2 odměrky. Tzn. že i s vodou se dá dosáhnout krémové konzistence, což je super  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Skylly
|
Zaslal: st říjen 31, 2012 8:29 pm Předmět: Pomoc |
|
|
Zdravím, potřeboval bych pomoc ohledně výběru proteinu. Nemám s výběrem žádné zkušenosti tak bych se chtěl zeptat, na jaká kritéria se mám koukat. Dělám bojový sport a potřebuji aby v něm nebyla žádná zakázaná látka. Děkuji
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: st říjen 31, 2012 8:36 pm Předmět: |
|
|
Chtěl bych se zeptat, jaký názor máte na Optimum 100% Whey Gold. Je teď v akci a tak ho plánuji koupit. Hlavně bych se chtěl zeptat jakou doporučíte příchuť? Přemýšlím na rocky road ale nevím moc, co si pod tím mám představit  Předem díky za odpověď..
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: st říjen 31, 2012 9:22 pm Předmět: |
|
|
| Davesix napsal: | Chtěl bych se zeptat, jaký názor máte na Optimum 100% Whey Gold. Je teď v akci a tak ho plánuji koupit. Hlavně bych se chtěl zeptat jakou doporučíte příchuť? Přemýšlím na rocky road ale nevím moc, co si pod tím mám představit Předem díky za odpověď.. |
Optimum určitě kvalitní americkej protejn,já ho měl zrovna v příchuti rocky road a přišel mi torchu nahořklej,ne moc výrazná chuť po čase neomrzí ale ani sem se na něj netěšil když jsem si ho měl dát, prej je dobrej banán,vanilka a mléčná čoko co jsem slyšel. Já bych se o teda vůbec nebál a šel bych do něj.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: st říjen 31, 2012 10:19 pm Předmět: |
|
|
Nejhorsi byvaji cookies a cream. Mel jsem jahodu a tusim vanilku? a v pohode. Jen jahoda jakoby skrabala trochu v krku nebo co. Jinak je to chutny, dobre rozpustny protein a snad i kvalitni.
|
|
| nahoru |
|
 |
dogeatdog
|
Zaslal: čt listopad 01, 2012 8:08 am Předmět: |
|
|
Gold Standard je u mně léty prověřená kvalita, není to chuťová bomba, ale rozhodně je zcela OK. Mám rád Vanilla Ice Cream a Double Rich Chocolate. Dokonce i jejich casein (banana cream) je mňamka (ve studeném mléce to nemá chybu).
edit: ad czeblade - jahodu bych také moc nedoporučoval, trochu chemická chuť. _________________ "Expose your weaknesses and work on them." Arnold Schwarzenegger
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: čt listopad 01, 2012 9:42 pm Předmět: |
|
|
Ochutnal někdo Optimum Whey Gold příchuť French Vanilla a Vanilla Ice Cream,zajímalo by mě rozdíl mezi těmito chutěmi?
|
|
| nahoru |
|
 |
DaBr

|
Zaslal: pá listopad 02, 2012 9:42 am Předmět: |
|
|
nějaký názory na CARNIVOR od MUSCLEMEDS? :)) Je to taková kvalitka? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: pá listopad 02, 2012 4:11 pm Předmět: |
|
|
Tak nakonec místo do Optimum Whey Gold jdu do Scitecu 100 % Whey Protein Professional, který tu taky byl dost chválen, kupuju rovnou 5kg a jdu asi do příchutě čokoláda-kokos, jelikož miluju všechno co je s kokosem  Snad bude supr
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: pá listopad 02, 2012 8:51 pm Předmět: |
|
|
@Davesix - dobrý výběr a budeš moc spokojenej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tentonon
|
Zaslal: pá listopad 02, 2012 9:05 pm Předmět: |
|
|
Ahoj narazil jsem na protein H24 Rebuild Strength. Zarazila mě jeho cena asi 2000kč za kilo.Nevíte něco víc o tomto produktu?
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá listopad 02, 2012 9:16 pm Předmět: |
|
|
| Tentonon napsal: | | Ahoj narazil jsem na protein H24 Rebuild Strength. Zarazila mě jeho cena asi 2000kč za kilo.Nevíte něco víc o tomto produktu? |
Cena? Důvod je "herbalife" - značka, co prodává svoje produkty VELMI NÍZKÉ KVALITY za VELMI VYSOKOU CENU.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tentonon
|
Zaslal: pá listopad 02, 2012 9:29 pm Předmět: |
|
|
TAkže je to jen Béčkovej protein s hezkym obalem ? :D
|
|
| nahoru |
|
 |
jir.ka
|
Zaslal: so listopad 03, 2012 11:33 am Předmět: |
|
|
| Tentonon napsal: | | TAkže je to jen Béčkovej protein s hezkym obalem ? :D |
Céčkovej...
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
Zaslal: so listopad 03, 2012 3:23 pm Předmět: |
|
|
ale slozenim neni az tak daleko od Synthy apod.  hlavne co se tyce nutricnich hodnot _________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
BP 180 l DL 300 l SQ ??? l EQ
195cm/126kg 21let
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|