|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
V.comT
|
Zaslal: po listopad 26, 2012 9:05 pm Předmět: BSN Syntha 6 |
|
|
BSN Syntha 6 - jahoda, čokoláda. Prozatím nejchutnější proteiny, co jsem kdy měl. Vanilkový Combat je taky mňamka, ale Syntha je podle mě No.1 (co se týká chuti). _________________ Remember Columbine!
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
Zaslal: po prosinec 03, 2012 12:13 pm Předmět: |
|
|
dneska sem si byl v Rossmanu pro ty jejich proteinove tycinky, vzal jsem cokoladovou (35g, 11b, 14s, 3,6t, 17kc) a vanilkovou (45g, 14b, 20s, 5t, 19kc), tak jsem zvedavej, jak budou chutnat. Pak napisu svoje pocity :D .. Mate nekdo zkusenosti s temato tyckama? Mam jeste zalusk na ty z DM, ale prodejna je trosku z ruky.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po prosinec 03, 2012 12:24 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | bilkovina v te tycince kvalitu nejspis nevidela ani z vlaku, radsi si kup marsku, nebo twix, to si aspon pochutnas |
Ale no tak, zase bych to nehrotil. Kvalita bilkovin bude stat sice za ho*no, ale nebude to o moc horsi nez v beznych proteinovkach. Z energetickeho hlediska jsou tyhle tycinky mnohem prijatelnejsi nez nejaky twix a nechapu, proc by si na tom jako nemel pochutnat. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po prosinec 03, 2012 12:30 pm Předmět: |
|
|
| Insano41 napsal: | tech sem si za zivot uzil uz dost, ted hledam nejakou vyzivnejsi alternativu co mi neco da (ikdyz malo, ale i tak) |
Dobře krmíš svoje ferrari. Závidím lidem, kteří můžou takhle cheatovat v příjmu živin a stejně z toho mají výsledky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
Zaslal: po prosinec 03, 2012 12:37 pm Předmět: |
|
|
neber to jako cheatovani, prijimam kvalitni bilkoviny, tyto tycinky sem si koupil spis jako takovou zdravejsi alternativu prave tech marsek a snickersku a takovych.  edit: cokoladova padla s musim rict, ze chutove GENIALNI, vune jemne umela, ale jinak mi vazne chutnala..
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po prosinec 03, 2012 8:13 pm Předmět: |
|
|
Zrovna před pár dny jsem si jich koupil 5, nejlepší je ananas a cookies. Rozhodně platí: tyto tyčinky > mars, snickers... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
mlevora
|
Zaslal: út prosinec 04, 2012 3:35 pm Předmět: |
|
|
Co je lepsi dat jako dopoledni svacinu napriklad v 10hod, kdyz v 13hod uz mam obed, WPC 80 nebo Long 80-7 hours od Extrifitu? Diky
|
|
| nahoru |
|
 |
krose

|
Zaslal: čt prosinec 06, 2012 4:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
Zaslal: čt prosinec 06, 2012 5:13 pm Předmět: |
|
|
krose: no to bych mel asi pekny hlad potom :) ale lepsi jak nic, muzes dat vetsi davku
|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: čt prosinec 06, 2012 8:44 pm Předmět: Whey Core 100 |
|
|
Má někdo zkušenosti s Nutrendem Whey Core 100 příchuť borůvka?
A jak jste byli spokojeni?
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt prosinec 06, 2012 9:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jamesco

|
Zaslal: čt prosinec 06, 2012 9:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|