|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Fexory
|
Zaslal: út leden 08, 2013 10:45 pm Předmět: |
|
|
Optimum 100% Whey Gold- čokoláda, při rozmíchaní ve vodě hrozně nevýrazný jak hodně slabé kakao. Jinak trávící problemy žádné, kvalitu nemůžu posoudit.
|
|
| nahoru |
|
 |
L@dis
|
Zaslal: st leden 09, 2013 11:53 am Předmět: |
|
|
Pharma 6hr belgická čoko - plave v tom milion nějakých malých částic, je to OK? Jinak chuť jsem čekal lepší, ale dá se. Dobře rozpustný i stravitelný.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lada78
Anonymní
|
Zaslal: st leden 09, 2013 12:23 pm Předmět: |
|
|
Jop, jsou to lnena seminka ala zdroj vlakniny a omega3.
Ja ho ted koupil take a oproti Peptide Fusion, nebe a dudy, jak penivost, tak chuti. Navic pomer cena/vykon super. Zatim jsem s nim mega spokojeny!
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: st leden 09, 2013 1:41 pm Předmět: |
|
|
| L@dis napsal: | | Pharma 6hr belgická čoko - plave v tom milion nějakých malých částic, je to OK? Jinak chuť jsem čekal lepší, ale dá se. Dobře rozpustný i stravitelný. |
Taky jsem kdysi byl natesenej, kdyz jsem cetl, jak si vsichni tu belgickou cokoladu vychvaluji, ale po vyzkouseni pro me nic moc. Sice ma ISO 9001, je to vyrobeno v EU (tzn. zadne rBGH mleko) atd., ale ja uz do nej znovu nepujdu. Navic ten sojovy izolat si taky mohli odpustit
Mate nekdo zkusenost s PHP Pro T Fusion od PHP Edge. Jejich BCAA Spiked si lidi celkem pochvaluji, znacka ma pry dobry pomer cena/vykon, tak by me zajimalo jak je na tom ten jejich protein.
|
|
| nahoru |
|
 |
freshman
|
Zaslal: st leden 09, 2013 11:06 pm Předmět: |
|
|
Zdar, mate nekdo skusenost s
CFM 100 % Whey protein od Smartlabs ?
Mel jsem combat, da se to, ale co se tyce chuti, dal bych tomu znamku 2-3
Mel jsem taky od Ronniho Colemana Pro-Antium, asi nejlepsi chut a kousky tech cokoladovych susenek cokoladovych, mnam
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 11:53 pm Předmět: |
|
|
FA Diamond Hydrolysed Whey Protein - čoko:
chuť OK (dokonce i ve vodě, cca 1 a půl odměrky na 300ml)
nepění, není potřeba mřížka
s trávením nejsou žádné problémy
kvalita nevím, nedokážu posoudit, ale je to hydro
trávicí enzym
nevýhoda:
acesulfam draselný
Jediné co, zůstavají tam kousíčky čehosi, vypadá to jako cukr  , ale nevím co to je a jestli to má něco společného s tím, že to je hydro (?).
edit: ahaaa, takže to zřejmě bude zapříčiněno fenylalaninem. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá leden 11, 2013 12:04 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | nevýhoda:
acesulfam draselný |
ten je uplne ve vsem, vcetne vyrobku od reflexu (krome nativu)
jedinou vyjimkou je asi SL, kde je sukraloza.. na druhou stranu to maly mnozstvi acesulfamu K by nemelo nejak skodit, btw o sukraloze uz sem taky cetl neco negativniho..
|
|
| nahoru |
|
 |
HanzKlatil
|
Zaslal: pá leden 11, 2013 8:35 pm Předmět: |
|
|
Která značka podle vás dělá nejlepší jahodové proteiny? Zatím jsem žádnou ovocnou příchuť neměl, tak bych rád vyzkoušel.
|
|
| nahoru |
|
 |
L@dis
|
Zaslal: so leden 12, 2013 8:34 am Předmět: |
|
|
| HanzKlatil napsal: | | Která značka podle vás dělá nejlepší jahodové proteiny? Zatím jsem žádnou ovocnou příchuť neměl, tak bych rád vyzkoušel. |
Objednej si nějaké vzorky jahodových proteinů, protože 100 lidí 100 chutí...ale za mě Fitco
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: ne leden 13, 2013 5:13 pm Předmět: ergr |
|
|
bud Pharma Whey HT+ nebo Dymatize Elite?
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: ne leden 13, 2013 5:15 pm Předmět: Re: ergr |
|
|
| CharlesWood napsal: | | bud Pharma Whey HT+ nebo Dymatize Elite? |
ty ses pořád ještě nerozhodl? za ty 4 měsíce, co sem chodíš, každýho se pořád ptáš kterej protein a gainer je ten NEJ , neustále tento stupidní dotaz dokola omíláš, zakládáš o tom pořád stejný témata a pak je zase mažeš? a to mně říkají blázne, pche
|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: ne leden 13, 2013 5:29 pm Předmět: Re: ergr |
|
|
| blazen napsal: | | CharlesWood napsal: | | bud Pharma Whey HT+ nebo Dymatize Elite? |
ty ses pořád ještě nerozhodl? za ty 4 měsíce, co sem chodíš, každýho se pořád ptáš kterej protein a gainer je ten NEJ , neustále tento stupidní dotaz dokola omíláš, zakládáš o tom pořád stejný témata a pak je zase mažeš? a to mně říkají blázne, pche |
a který bys doporučil? tento tyden protein doberu tak chci koupit jeden z techto dvou ale nevim-
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne leden 13, 2013 5:29 pm Předmět: |
|
|
Z uvedených dvou jednoznačně Pharma Whey HT+.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne leden 13, 2013 6:41 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Z uvedených dvou jednoznačně Pharma Whey HT+. |
Souhlas.
(i kdyz zbytecny post, tak jsem to musel napsat, protoze je to celkem vzacna shoda :D ) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|