|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Petey

|
Zaslal: pá leden 04, 2013 10:50 am Předmět: |
|
|
co ma combat s hydrom? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: pá leden 04, 2013 11:42 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Kamarád si chválil MusclePharm Casein.
Případně můžeš zkusit Smartlabs Micellar Casein nebo FA Platinum Micellar Casein. |
Díky. Ještě uvažuji o Scitec 100% CASEIN Complex, docela jsem si Scitec oblíbil
|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: pá leden 04, 2013 12:24 pm Předmět: |
|
|
| Davesix napsal: | | Frozz. napsal: | Kamarád si chválil MusclePharm Casein.
Případně můžeš zkusit Smartlabs Micellar Casein nebo FA Platinum Micellar Casein. |
Díky. Ještě uvažuji o Scitec 100% CASEIN Complex, docela jsem si Scitec oblíbil |
Ještě jsem ho teda neměl na noc si davam 2 odmerky gaineru + protein a glutamin a misto vody davam mleko...ale taky jsem koukal po tom Caseinaku od OPTIMUM sel bych do neho...
|
|
| nahoru |
|
 |
jamesco

|
Zaslal: pá leden 04, 2013 12:28 pm Předmět: |
|
|
na noc 2 odměrky gaineru
kéž bych mohl taky, ze mě by byla hned kulička
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
synekjakcyp
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá leden 04, 2013 3:43 pm Předmět: |
|
|
| synekjakcyp napsal: |
kdyz ti vyhovuje ve vsech ohledech proc si kupujes jeste hydro ? |
Uf, tady to bude náročnější, než jsem si myslel :-).
Nyní Combata nemám.
Combat není hydro.
Chtěl jsem úplně poprvé vyzkoušet hydro, a ne koncentrát, izolát nebo vícesložku.
To, že mi Combat 100% vyhovuje, nemusí znamenat, že budu kupovat jen a pouze to. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: pá leden 04, 2013 3:51 pm Předmět: |
|
|
| CharlesWood napsal: |
Ještě jsem ho teda neměl na noc si davam 2 odmerky gaineru + protein a glutamin a misto vody davam mleko...ale taky jsem koukal po tom Caseinaku od OPTIMUM sel bych do neho... |
Ty máš teda přímo tento Scitec 100% CASEIN Complex? A jakou příchuť? Klady, zápory?
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: pá leden 04, 2013 3:54 pm Předmět: |
|
|
| Davesix napsal: | ...
BTW: Chci se zeptat... konečně chci vyměnit večerní tvaroh za micelární casein, doporučil by mi tu někdo nějakej? Přemýšlím o Optimum Nutrition, ale jestli třeba není něco levnějšího v podobné kvalitě.. Díky |
Ja taky doporucim Smartlabs Micellar Casein. 969 Kc/2 Kg, jasne deklarovane slozeni, ja jsem s nim spokojen.
|
|
| nahoru |
|
 |
DaHoop
|
Zaslal: pá leden 04, 2013 4:46 pm Předmět: |
|
|
Dotaz pro Ronnie: Proc nejsou zadny tydenni akce atp. na Synthu 6 ? Pamatuju ze poprve jsem ji kupoval prave kvuli tydenni akci tak rok-rok a neco zpatky a od ty doby nic. Vetsinou jsou akce na produkty od Extrifitu a Nutrendu, hadam ze to bude proto, ze jsou to "lokalni" vyrobci? Diky
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so leden 05, 2013 6:51 am Předmět: |
|
|
| DaHoop napsal: | Dotaz pro Ronnie: Proc nejsou zadny tydenni akce atp. na Synthu 6 ? Pamatuju ze poprve jsem ji kupoval prave kvuli tydenni akci tak rok-rok a neco zpatky a od ty doby nic. Vetsinou jsou akce na produkty od Extrifitu a Nutrendu, hadam ze to bude proto, ze jsou to "lokalni" vyrobci? Diky |
Těch důvodů je víc, jeden z těch hlavních je, že když se dá do akce Syntha 6, prodají se desítky kusů, když se tam dá třeba Tebou zmíněný Nutrend nebo Extrifit, jde to do stovek, v extrému ještě o nulu výš... Každopádně jednak to navrhnu kolegovi, co akce dělá, ať tam čas od času Synhtu dá (případně mi dejte i jiné tipy, ale lépe formou PM) a jednak jestli chceš, napiš mi na ronnie@ronnie.cz, obratem Ti udělám na Synthu akci soukromou. (platí ať už hned nebo třeba za měsíc, jak se Ti to hodí)
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
|
| nahoru |
|
 |
Lada78
Anonymní
|
Zaslal: ne leden 06, 2013 8:22 pm Předmět: |
|
|
| vejdy napsal: | | A co takhle týdenní nabídka výrobků zn. Reflex *a16* |
Reflex za lepsi nez sou ty netove ceny mas na prodejnach, alespon na Palmovce to tak je...
|
|
| nahoru |
|
 |
synekjakcyp
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: út leden 08, 2013 5:52 pm Předmět: |
|
|
Zajímá mě Reflex Instant Whey příchuť malina,tu jsem ještě neměl!?
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|