|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Davesix

|
Zaslal: so únor 16, 2013 10:26 pm Předmět: |
|
|
Co říkáte na CARNIVOR Beef protein ? Měl ho tady někdo?
|
|
| nahoru |
|
 |
Veruš
|
Zaslal: út únor 19, 2013 11:30 am Předmět: |
|
|
Zdravím :-)
Mám dotaz...s proteiny teprve začínám, vyzkoušela jsem všehovšudy tři, ale doma se mi válel pytlíček Professional WPC 80 od Extrifitu v příchuti vanilka a protože je teď na něj akce, tak jsem ho vyzkoušela, že bych si jako koupila velkou pixlu, jenže je mi po něm krapet blivno  ta chuť je prostě hrozná. Já nevím, je to jenom můj osobní pocit, nebo je to tou vanilkou? Měla jsem za to, že všechny vanilkový proteiny jsou chuťově dobrý. Já mám jinak vanilku ráda.
Co jiný příchutě tohohle proteinu? Četla jsem na něj docela chválu, ale upřímně se mi do toho nechce znova jít.
Víte o nějaké fakt dobré vanilce???
Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
krosař
|
Zaslal: út únor 19, 2013 11:40 am Předmět: |
|
|
Měl sem Extrifit Long 70 a ještě Twin Lab vanilky a obě v pohodě..protein, ze kterého by bylo na zvracení dle mého nebude moc v pořádku protože si teda umím představit horší věci než "vanilkový protein".
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út únor 19, 2013 12:13 pm Předmět: |
|
|
| Veruš napsal: | Zdravím :-)
Mám dotaz...s proteiny teprve začínám, vyzkoušela jsem všehovšudy tři, ale doma se mi válel pytlíček Professional WPC 80 od Extrifitu v příchuti vanilka a protože je teď na něj akce, tak jsem ho vyzkoušela, že bych si jako koupila velkou pixlu, jenže je mi po něm krapet blivno ta chuť je prostě hrozná. Já nevím, je to jenom můj osobní pocit, nebo je to tou vanilkou? Měla jsem za to, že všechny vanilkový proteiny jsou chuťově dobrý. Já mám jinak vanilku ráda.
Co jiný příchutě tohohle proteinu? Četla jsem na něj docela chválu, ale upřímně se mi do toho nechce znova jít.
Víte o nějaké fakt dobré vanilce???
Díky |
To zní zvláštně, protože zrovna WPC 80 ve vanilce je chuťově hodnocen jako jeden z nejchutnějších proteinů vůbec:
https://obchod.ronnie.cz/proteiny?porovnavani=1&filtr_vyrobce=&pc=hodnoceni&p=se&log=and
Zkus možná jiný poměr ředění nebo jinou teplotu vody... a ať tak či tak, pošli mi, chceš-li, na ronnie@ronnie.cz poštovní adresu, poslal bych vzorky ostatních příchutí, třeba Ti sednou lépe.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út únor 19, 2013 12:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Veruš
|
Zaslal: út únor 19, 2013 1:32 pm Předmět: |
|
|
Ronnie: jo hodnocení jsem právě četla taky, proto mi to přišlo divný. Ředila jsem to podle návodu, tedy 150 ml vody, i když jsem z jiných proteinů zvyklá na 250 ml. Mám ještě jednu dávku, tak zkusím mléko nebo něco, ale zase do mléka se mi to moc dávat nechce, protože do mléka už dávám banán, který mi taky s vodou zrovna dvakrát nechutná. Ale třeba taková vanilka-berry od Scitecu mi chutná i ve vodě.
Nabídkou ale nepohrdnu, protože jsem původně objednávala borůvku, ale zrovna nebyla, tak jsme to měnili. I když jako vanilku bych nějakou chtěla, protože je taková univerzální a dá se z ní dělat víc věcí, než jen koktejl.
Naposledy upravil Veruš dne út únor 19, 2013 1:46 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Veruš
|
Zaslal: út únor 19, 2013 1:43 pm Předmět: |
|
|
Luster: na combat jsem taky četla chválu, ale pokud se nepletu, tak je to "dlouhej" protein a já potřebuju rychlej po tréninku
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út únor 19, 2013 2:17 pm Předmět: |
|
|
| Veruš napsal: | | Luster: na combat jsem taky četla chválu, ale pokud se nepletu, tak je to "dlouhej" protein a já potřebuju rychlej po tréninku |
Combat směs se skládá z 5 druhů proteinů s různou dobou trávení, takže se hodí i po tréninku, i na noc před spaním. Já doporučuju tripleberry nebo cookies-cream. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: pá únor 22, 2013 12:25 am Předmět: |
|
|
Ahoj,
rád bych se zeptal někoho zkušenějšího, jaký je rozdíl mezi těmito dvěma proteiny?
- WEIDER PREMIUM WHEY PROTEIN 500G
a
- WEIDER PROTEIN 80 PLUS 500G
Chápu, že ten první je syrovátkový a ten druhý by měl být vícesložkový, ale spíš mě zajímá jaký právě je v tom rozdíl co se praktického použití týče. Cenově vychází na korunu stejně, ten vícesložkový má ale například 10x větší obsah vápníku, ale jinak třeba i co se týče obsahu bílkovin jsou na tom stejně. Který byste doporučili? Případně jakou příchuť?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po únor 25, 2013 12:34 pm Předmět: |
|
|
Dostalo se mne do rukou par vzorku naprosto vynikajciho proteinu Cor-Performacne Whey od Cellulor v cokoladove prichuti, ktery se v CR myslim zatim neprodava, ale cca do mesice uz by mel byt na trhu. Chut naprosto luxusni, u me predcil o mnou stale preferovany Combat. Vyborna rozpustnost, kremova konzistence, neprasi, vuni mne pripomina neco jako Nesquik a chutna tak trochu jak belgicka cokolada (nebo nevim, k cemu bych to prirovnal). Co se tyka slozeni, tak je to 50% izolat, 50% koncentrat a obsahuje pouhe 2,5g laktozy na 100g. Opravdu chutove a jak se zda tak i kvalitou hodne povedeny protein, takze pokud si v nejblizsi dobe nejaky budu porizovat, rad si pockam prave na tento. A vsem doporucuji.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: po únor 25, 2013 1:05 pm Předmět: |
|
|
V USA na Ebay je 4 Lbs za 800,tak jsem zvědav,co bude stát tady.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po únor 25, 2013 1:27 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | V USA na Ebay je 4 Lbs za 800,tak jsem zvědav,co bude stát tady. |
bezna cena by male byt okolo 1200kc. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Amen
|
Zaslal: po únor 25, 2013 2:15 pm Předmět: protein 95% alebo 70%? |
|
|
Ahoj.
Keď som si teraz čítal články o proteinoch, nepochopil som pár veciam.
Najskôr sa dočítam, že keď chceme budovať svaly, potrebujeme bielkoviny. Tie su základ. Keď máme 90% protein, znamená to že máme 90g bielkovín na 100g proteinu. Ďalej je ale napísané, že tie sú ale používané na diéty a že keď niekto naozaj spaluje moc a tažšie sa mu priberá, mal by siahnuť po menej percentných..tomu nerozumiem, nemalo by to byť opačne?
A práve preto som si kúpil naposledy gainer. Pribral som málo, menej ako som chcel. A v posilke mi riadne velký chalan vynadá, že prečo som si nekúpil poriadne veľa-percentný protein.
Potom sa mi zdá, že tí so skúsenosťami majú väčšiu pravdu ako odborné články.
Málo zjem, proste keď sa snažím jesť veľa nikdy to nie je dosť. Preto by som chcel nejaký poriadny protein, nejde mi o chuť nejak, iba niečo čo by ma z mojich 63 kg dostalo na 72kg aspoň do roka.
Prosím, ak niekto môžte, poradťe mi :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: po únor 25, 2013 2:42 pm Předmět: Re: protein 95% alebo 70%? |
|
|
| Amen napsal: | Ahoj.
Keď som si teraz čítal články o proteinoch, nepochopil som pár veciam.
Najskôr sa dočítam, že keď chceme budovať svaly, potrebujeme bielkoviny. Tie su základ. Keď máme 90% protein, znamená to že máme 90g bielkovín na 100g proteinu. Ďalej je ale napísané, že tie sú ale používané na diéty a že keď niekto naozaj spaluje moc a tažšie sa mu priberá, mal by siahnuť po menej percentných..tomu nerozumiem, nemalo by to byť opačne?
A práve preto som si kúpil naposledy gainer. Pribral som málo, menej ako som chcel. A v posilke mi riadne velký chalan vynadá, že prečo som si nekúpil poriadne veľa-percentný protein.
Potom sa mi zdá, že tí so skúsenosťami majú väčšiu pravdu ako odborné články.
Málo zjem, proste keď sa snažím jesť veľa nikdy to nie je dosť. Preto by som chcel nejaký poriadny protein, nejde mi o chuť nejak, iba niečo čo by ma z mojich 63 kg dostalo na 72kg aspoň do roka.
Prosím, ak niekto môžte, poradťe mi :) |
Stavíš dům - potřebuješ něco z čeho to budeš stavět (malta, cihly atd...) a pak potřebuješ někoho, kdo ti to postaví - zedníky. "Stavíš svaly" - potřebuješ něco z čeho to budeš stavět (bílkoviny) a pak potřebuješ někoho, kdo ti to postaví - sacharidy. Ehm?
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po únor 25, 2013 2:54 pm Předmět: |
|
|
Přibírání není o proteinu. Naopak gainer byla dobrá volba. To, že si nepřibral, nesváděj na suplement, chyba byla někde jinde. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|