PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 412, 413, 414 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
x46x

PříspěvekZaslal: út duben 16, 2013 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To samozřejmě vím, počítám s tím, jen doufám že to nebude tak hrozné když budu posilovat abych držel svaly v kondici a do toho zapojim aerobku a slušnou dávku bílkovin. Ale není to hezký pohled, kor potom v plavkách, nikdy jsem takový břicho neměl
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út duben 16, 2013 11:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

x46x napsal:
To samozřejmě vím, počítám s tím, jen doufám že to nebude tak hrozné když budu posilovat abych držel svaly v kondici a do toho zapojim aerobku a slušnou dávku bílkovin. Ale není to hezký pohled, kor potom v plavkách, nikdy jsem takový břicho neměl

to drasticky menis vypoved. Napred jsi "neco nabral a trochu i na brise" a ted z tebe vyleze, ze jsi nikdy nemel takove bricho
jestli jsi nabral tolik speku, tak tvoje objemovka byla na ******!
takze kdyz se vysekas, budes na tom uplne stejne jako predtim, akorat, ze budes hodne v minusu, co s etyce prachu, ktere jsi napred vyhodil, aby jsi nabral a ted vyhodis, aby jsi nebyl jak prase
smysl mi unika
x46x

PříspěvekZaslal: út duben 16, 2013 12:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
x46x napsal:

to drasticky menis vypoved. Napred jsi "neco nabral a trochu i na brise" a ted z tebe vyleze, ze jsi nikdy nemel takove bricho
jestli jsi nabral tolik speku, tak tvoje objemovka byla na ******!
takze kdyz se vysekas, budes na tom uplne stejne jako predtim, akorat, ze budes hodne v minusu, co s etyce prachu, ktere jsi napred vyhodil, aby jsi nabral a ted vyhodis, aby jsi nebyl jak prase
smysl mi unika

Zase tak hrozný to neni, střízlivý odhad je, že potřebuju shodit tak 3 kg ( je to ale jen odhad), od září do teď jsem nabral tak 8kg, do června bych ještě tak 2 kg přibrat mohl. Abych to shrnul, byl jsem kost a kůže, teď mám na břiše tuk kterého bych se chtěl zbavit (nikde jinde jsem si nějakého většího příbytku tuku nevšiml).
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út duben 16, 2013 12:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

x46x napsal:

Zase tak hrozný to neni, střízlivý odhad je, že potřebuju shodit tak 3 kg ( je to ale jen odhad), od září do teď jsem nabral tak 8kg, do června bych ještě tak 2 kg přibrat mohl. Abych to shrnul, byl jsem kost a kůže, teď mám na břiše tuk kterého bych se chtěl zbavit (nikde jinde jsem si nějakého většího příbytku tuku nevšiml).

a jak jsi na tyhle hodnoty prisel?
nevsiml asi proto, ze chlapi usazuji tuk primarne na brise
blikk

PříspěvekZaslal: so duben 20, 2013 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,

zvažuju mezi dvěma proteiny, který byste vy osobně doporučili? Používal jsem teď nějakou dobu Weider 80ku, vim že je to asi lepší než z čeho vybírám teď, ale bohužel stojí cca 2x víc a teď nějakou dobu potřebuju něco finančně dostupnějšího... a nebo možná ani neni lepší, prostě stojí skoro 2x tolik... takže ted váhám mezi:
- FA Whey
- Nutrend Whey Core 100
Který byste doporučili a proč? A jak moc se to bude lišit od vícesložkovýho weidera co jsem měl? Případně jakou příchuť, ale to už neni tak podstatný (nemam rád čokoládový příchutě :D)
Draper

PříspěvekZaslal: ne duben 21, 2013 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Pokud je to jen 50procentní isolát, jak tu výše psal Frozz, tak tedy existuje dost lepších voleb. Každopádně myslím, že skladem je. Nechám ho sem nějak brzy nahodit. Cena na garanci nejnižší určitě půjde.

Dost lepsich voleb? Myslis treba Whey Core, kterej PORAD peni (coz mne osobne treba vyhovuje, ale mluvim za vetsinu, ktere penive proteiny
vadi) a chutna jak saponat na nadobi? :) Mel jsem uz hodne proteinu a zadnej s 50% izolatem se ani nepriblizil Cellucoru a to jak v chuti, tak konzistenci a rozpustnosti. Ukaz mi otestovanej produkt v CR, kterej ma na 100g 2,5g laktozy.
Nebo zkusit treba Winmaxx Protein 80 v akci s sejkrem za 1242 kc s kolagenem a glutenem? Vyhazovat penize z okna tu myslim moc lidi nechce, tak kdyz investovat, tak do kvality a ne do sracek.
Turakam

PříspěvekZaslal: ne duben 21, 2013 11:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

blikk napsal:
Ahoj,

zvažuju mezi dvěma proteiny, který byste vy osobně doporučili? Používal jsem teď nějakou dobu Weider 80ku, vim že je to asi lepší než z čeho vybírám teď, ale bohužel stojí cca 2x víc a teď nějakou dobu potřebuju něco finančně dostupnějšího... a nebo možná ani neni lepší, prostě stojí skoro 2x tolik... takže ted váhám mezi:
- FA Whey
- Nutrend Whey Core 100
Který byste doporučili a proč? A jak moc se to bude lišit od vícesložkovýho weidera co jsem měl? Případně jakou příchuť, ale to už neni tak podstatný (nemam rád čokoládový příchutě :D)

jednoznačne FA whey, chuťovo skvelý + máš na výber xyz príchutí, výborne rozpustný, nepení, zložením čistý srvátkový koncentrát, takže nie je o čom, svoj účel splní, je to jeden z najpredávanejších a najužívanejších proteínov v SR s garanciou spokojnosti.
Luster

PříspěvekZaslal: ne duben 21, 2013 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Ronnie napsal:
Pokud je to jen 50procentní isolát, jak tu výše psal Frozz, tak tedy existuje dost lepších voleb. Každopádně myslím, že skladem je. Nechám ho sem nějak brzy nahodit. Cena na garanci nejnižší určitě půjde.

Dost lepsich voleb? Myslis treba Whey Core, kterej PORAD peni (coz mne osobne treba vyhovuje, ale mluvim za vetsinu, ktere penive proteiny
vadi) a chutna jak saponat na nadobi? :) Mel jsem uz hodne proteinu a zadnej s 50% izolatem se ani nepriblizil Cellucoru a to jak v chuti, tak konzistenci a rozpustnosti. Ukaz mi otestovanej produkt v CR, kterej ma na 100g 2,5g laktozy.
Nebo zkusit treba Winmaxx Protein 80 v akci s sejkrem za 1242 kc s kolagenem a glutenem? Vyhazovat penize z okna tu myslim moc lidi nechce, tak kdyz investovat, tak do kvality a ne do sracek.

taky nejak nikde nevidim tu hromadu lepsich voleb srovnatelnejch produktu je minimum, pokud vubec nejaky sou..
jo a ta vyziva na klouby je fakt extremne predrazena vzhledem k tak slabymu slozeni, tam je pravda, ze moc konkurence nebude

Naposledy upravil Luster dne ne duben 21, 2013 12:05 pm, celkově upraveno 1 krát
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: ne duben 21, 2013 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ktery je lepsi?

-USA Laboratories Only Whey Protein
-Mega Pro 100% Pure Whey Maxx
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne duben 21, 2013 11:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

:D to je sranda?
Petey

PříspěvekZaslal: ne duben 21, 2013 12:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
:D to je sranda?

ked si precitas log,smiech ta prejde
Tom3

PříspěvekZaslal: pá květen 03, 2013 10:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Čau hele, chci se zeptat, jak je to s tim zlevňováním zboží na eshopu (Klikněte zde, zlevníme více!) konkrétně u proteinu combat powder. Paní mi nabídla cenu 1050 kč, což mi to vlastně zlevnila o 4 koruny. Na jiných eshopech se to dá sehnat ještě o minimálne 70kč levněji. U ostatních suplementů, co sem zde objednával byla cena vždy nejlepší, je v nečem tady ten protein jiný?
Měl někdo menší cenu než 1050kč?
Jen se ptám na funkci která je dostupná, tak si nechte komentáře typu že jestli mě tech 50kč zabije apod. Dík
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá květen 03, 2013 10:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:
Čau hele, chci se zeptat, jak je to s tim zlevňováním zboží na eshopu (Klikněte zde, zlevníme více!) konkrétně u proteinu combat powder. Paní mi nabídla cenu 1050 kč, což mi to vlastně zlevnila o 4 koruny. Na jiných eshopech se to dá sehnat ještě o minimálne 70kč levněji. U ostatních suplementů, co sem zde objednával byla cena vždy nejlepší, je v nečem tady ten protein jiný?
Měl někdo menší cenu než 1050kč?
Jen se ptám na funkci která je dostupná, tak si nechte komentáře typu že jestli mě tech 50kč zabije apod. Dík

me ronnie vysel vustrety tim, ze kdyz jsem mu dolozil, ze je to nekde levnejsi, dal mi to za tu cenu, kterou jsem mu dolozil
nevim, jaky byl rozdil, ale nakonec jsem bral myslim 7 krabic, tak se to dost vyplatilo
ronnie ma svoje zakazniky rad
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: pá květen 03, 2013 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
ktery je lepsi?

-USA Laboratories Only Whey Protein
-Mega Pro 100% Pure Whey Maxx

asi nikdo rozumne neodpoví:-D
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: pá květen 03, 2013 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

V tom zlevňování záleží na dost okolnostech, mimo jiné např...

...na jaký obchod pošle zákazník odkaz (protože některé shopy zboží reálně skladem nemají, mají jen cíleně jinou cenu, případně jinou cenu proto, že jsou tak malí, že ještě nezjistili, že se nákupní od chvíle, kdy to naposledy pro někoho sháněli, výrazně změnila),

...na tom, kdo z mých kolegů zrovna danou věc řeší (protože pokud to dělají kolegové ve skladu, mají jasná pravidla, co mohou a co ne - pokud to dělám výjimečně já, tak pravidla o limitech cen nemám žádná),

...na produktu, o jaký se jedná (protože třeba ten Combat koluje v ČR v tuším dvou verzích obalů, pro oba jsou dost jiné nákupní ceny, resp. jeden je výrazně starší a druhý výrazně novější - ale dražší - a pak se to kolegům může prát právě s tím, že by nabízeli cenu pod aktuální nákupní; protože u nás to zboží bohužel (bohudík:) rok od nákupu neleží),

...a tak dál.

Každopádně ať tak či tak, pokud Vám někdy něco přijde jinak, než byste si představovali, vždycky je fajn mi napsat (ideálně e-mailem). Jednak tomu víc pomůžu (ať jde o cokoliv) a jednak dostanu zpětnou vazbu a můžu to zapracovat do normálních postupů kolegů ve skladu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 412, 413, 414 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: