PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 413, 414, 415 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
vejdy

PříspěvekZaslal: so květen 04, 2013 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6

kup si v akci syrovátkovej protein :

https://obchod.ronnie.cz/s-2226-100-whey-protein.html

příchuť čokoláda a budeš spokojen...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Luster

PříspěvekZaslal: út květen 07, 2013 2:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak dneska mi dorazil novej Cellucor v prichuti Cinnamon swirl .. pamatujete si nekdo ty nejlepsi cerealie cini minis? tak hodne podobne voni a dokonce i chutna! ale neni to preslazeny, je to vyladeny fakt tak akorat, ze se toho snad ani nejde prepit.. ikdyz takova smrt prepitim skoricovym Cellucorem by nebyla zas tak marna
je fakt vybornej, doporucuju vyzkouset:)

guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út květen 07, 2013 2:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

:D drapera by si fakt měl už konečně někdo všimnout a sponzorovat ho, nikdo tady na fóru nepřinutil masy lidí k tomu, aby začly kupovat tolik jinejch značek proteinů, NOček, Amin a co já vím jakejch dalších doplňků
Luster

PříspěvekZaslal: út květen 07, 2013 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prvni cellucor sem objevil i bez Drapera:) ale je fakt, ze na tuhle pruchut me navedl
patrikdundych

PříspěvekZaslal: út květen 07, 2013 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zajímal by mě váš názor na protein od firmy Vision nutriton a to micelání kasein Night 80 Protein je toho 2250g a na jednom shopu po příhlášení mají cenu 849,- což mi přijde na micelární kasein dost málo. Váš názor? Neni to nějakej šmejd?
CIZO

PříspěvekZaslal: út květen 07, 2013 4:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

patrikdundych napsal:
Zajímal by mě váš názor na protein od firmy Vision nutriton a to micelání kasein Night 80 Protein je toho 2250g a na jednom shopu po příhlášení mají cenu 849,- což mi přijde na micelární kasein dost málo. Váš názor? Neni to nějakej šmejd?

Je to nová obchodní známka bývalého Vitalmaxu.

Tady k tomu bylo vlákno:
https://forum.ronnie.cz/vitalmax-v-insolvenci-t29104.html

Derek Poundstone
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út květen 07, 2013 4:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes jsem si dal svátečně po tréninku shake, ale jelikož jediný gainer, který ve fitku v Primě mají, je od Weidera (a ten je složením nic moc a se stravitelností u mě taky na tom není zrovna nejlépe), tak jsem si dal prozměnu protein. Na policích jim tam svítil Scitec, tak jsem si vzpomněl na jednoho člena (Daymoon, nebo Deadlift... každopádně někdo na D ), který vychvaloval Scitec proteiny po stránce chuťové. Tak jsem teda ochutnal https://obchod.ronnie.cz/s-2271-protein-delite.html alpskou čokoládu (zde na ronnie je vedená asi jako mléčná čokoláda) a můžu říct, že doopravdy výborná věc a ty kousky čokolády... Už jsem taky ochutnal pěkných pár výrobků, takže mám s čím porovnávat a kdybych chtěl protein na chuť, tak by byl Scitec sakra velkým favoritem.
patrikdundych

PříspěvekZaslal: út květen 07, 2013 4:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cizo díky ale že to byl vitalmax to vím asi jsi mě špatně pochopil,možná sem to blbě napsal. Mě jde o ten samotnej produkt protože 2250g přášku a z toho 80% mic. kaseinu za 849,- mi to přijde divný protože ta cena je fakt nízká tak jestli to neni nějakej šunt
Draper

PříspěvekZaslal: út květen 07, 2013 4:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

patrikdundych napsal:
Cizo díky ale že to byl vitalmax to vím asi jsi mě špatně pochopil,možná sem to blbě napsal. Mě jde o ten samotnej produkt protože 2250g přášku a z toho 80% mic. kaseinu za 849,- mi to přijde divný protože ta cena je fakt nízká tak jestli to neni nějakej šunt

Nikde jsem tam nevycetl, kolik tam toho MC je, takze tam klidne muze byt jen cast a zbytek kaseinat vapenaty nebo jine levnejsi zdroje proteinu.
patrikdundych

PříspěvekZaslal: út květen 07, 2013 4:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
patrikdundych napsal:

Nikde jsem tam nevycetl, kolik tam toho MC je, takze tam klidne muze byt jen cast a zbytek kaseinat vapenaty nebo jine levnejsi zdroje proteinu.

Drapere,na tohle si dávám pozor ve složení je napsaná jen jedna složka a to mic. kasein to mě právě zaráží, tak právě nevím jeslti to neni nějaký podfuk
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út květen 07, 2013 6:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko, kdybych byl na chuť, tak Scitec beru na 100%! a je to deadlift ;)

Ještě ke Scitecu. Na FIBO jsme ochutnávali pistácii! Ještě u nás nejspíš není v prodeji, navíc to je mléčnej protein, ale chuťově orgasmus - a to jsem u proteinu nikdy nepoužil. Chodil jsem tam pak celej den to upíjet, jak dobrý to bylo. Teď až budu na Bodypoweru, tak je tam zkusím ukecat a koupit si to od nich a mít to doma čistě na chuť do diety. Tak dobrý to je.
patrikdundych

PříspěvekZaslal: út květen 07, 2013 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:

Ještě ke Scitecu. Na FIBO jsme ochutnávali pistácii! Ještě u nás nejspíš není v prodeji, navíc to je mléčnej protein, ale chuťově orgasmus - a to jsem u proteinu nikdy nepoužil. Chodil jsem tam pak celej den to upíjet, jak dobrý to bylo. Teď až budu na Bodypoweru, tak je tam zkusím ukecat a koupit si to od nich a mít to doma čistě na chuť do diety. Tak dobrý to je.

Myslíš ty s těma narůžovělejma pixlama? Jak mají casein complex,milk complex apod?? To se tu dá už sehnat a myslim že i ta pistácie
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út květen 07, 2013 6:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:

Vem mi taky jednu.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út květen 07, 2013 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

patrikdundych napsal:

Myslíš ty s těma narůžovělejma pixlama? Jak mají casein complex, milk complex apod?? To se tu dá už sehnat a myslim že i ta pistácie

Myslím přesto to!
Já nesleduju eshopy, jen čtu tady tenhle topic a nikdo o tom nemluvil, co vím.
V tom případě se na to mrknu a beru. Všem doporučuju.
Davesix

PříspěvekZaslal: út květen 07, 2013 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
tak dneska mi dorazil novej Cellucor v prichuti Cinnamon swirl .. pamatujete si nekdo ty nejlepsi cerealie cini minis? tak hodne podobne voni a dokonce i chutna! ale neni to preslazeny, je to vyladeny fakt tak akorat, ze se toho snad ani nejde prepit.. ikdyz takova smrt prepitim skoricovym Cellucorem by nebyla zas tak marna
je fakt vybornej, doporucuju vyzkouset:)

Přesně tento v této příchuti teď mám a je to fakt božské! S Combatem se u mě řadí mezi nejoblíbenější.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 413, 414, 415 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: