|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne květen 12, 2013 8:56 am Předmět: |
|
|
Judson: máš tam čistej kreatin, bez značky creapure, bez velký reklamy na předražené pixle =) ta cena odpovídá
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: ne květen 12, 2013 9:04 am Předmět: |
|
|
Já od nich na zkoušku nedávno koupil ty čisté BCAA a čistej Beta-alanin. Jsem spokojenej  Ale jestli je to opravdu kvalitní, to posoudit nedokážu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: ne květen 12, 2013 9:06 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Mates-daoc napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Mates-daoc napsal: | mně jen trošku dává zpátečku to co maj napsáno na webu .
Nejvyšší kvalita produktů 4FITNESS
Jsme přímí výrobci
Nejnižší ceny na trhu
bod 2 , výrobci čeho ?? nevyrábí bcaa , proteiny atd jen míchaj hodně zavádějící .
bod 3 , nejnižší ceny , to asi ne možná jejich produktu ale ne třeba bcaa a proteinu .
dík za vysvětlení |
mi rekni, kde sezenes levnejsi BCAA a proteiny nez u nich? |
190 g bcaa - 250 kč / 1grm/ 1,31kč
400 g bcaa - 450 kč / 1,1 core fa ( prosim adminy nemazat )
500 g bcaa - 600 kč / 1,2 scitech
prodej ti pošlu do pm , jsou to taky brnaci , ( kdybych tu postnul web tak mi ho admini zmazou , chapu ) |
jj posilej
i protejny
ale maji v nabidce i 2000g BCAA za 1705Kc = 0,85Kc/gr |
jsem asi slepy , nemužu je najít 2 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne květen 12, 2013 9:08 am Předmět: |
|
|
PM _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne květen 12, 2013 9:12 am Předmět: |
|
|
BCAA se dají sehnat i v EU pod korunu za gram a kvalita je o kus dál než 4fitness.Já jsem od nich něco bral a jak je již psáno,většina OK,protože to dovážejí a jen přebalí a prodají,ale třeba to hydro je děsnej hnus.Bez příchuti šílený a alchymie s jejich dochucovadly je kravina a jen se člověk zaprasí.Tohle jsem myslel,že už jsme přešli.Kamarád jede na jejich BCAA a bere hodně a má super formu,stejně tak i jejich HMB a Glutamin.Mě vadilo,že ty BCAA smrdí,plavou a nejsou schopny se rozpustit a práší se z nich jak v heroinovém doupěti.Cena je ale taková,že můžete dávat dávky jak je třeba a nešetřit jako na některých produktech kde je gram třeba za 4-5 korun.Myslím,že rozumnou variantou jsou např.
https://obchod.ronnie.cz/s-4949-compress-bcaa-instant-drink.html
kde je kvalita,rozpustnost a chuť na super úrovni a díky tomu to piju rád a s chutí  Tolik můj názor,podložený vlastní zkušeností.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: ne květen 12, 2013 9:12 am Předmět: |
|
|
děkuji . to už stojí za zvážení při moji spotřebě bcaa
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: ne květen 12, 2013 9:13 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | BCAA se dají sehnat i v EU pod korunu za gram a kvalita je o kus dál než 4fitness.Já jsem od nich něco bral a jak je již psáno,většina OK,protože to dovážejí a jen přebalí a prodají,ale třeba to hydro je děsnej hnus.Bez příchuti šílený a alchymie s jejich dochucovadly je kravina a jen se člověk zaprasí.Tohle jsem myslel,že už jsme přešli.Kamarád jede na jejich BCAA a bere hodně a má super formu,stejně tak i jejich HMB a Glutamin.Mě vadilo,že ty BCAA smrdí,plavou a nejsou schopny se rozpustit a práší se z nich jak v heroinovém doupěti.Cena je ale taková,že můžete dávat dávky jak je třeba a nešetřit jako na některých produktech kde je gram třeba za 4-5 korun.Myslím,že rozumnou variantou jsou např.
kde je kvalita,rozpustnost a chuť na super úrovni a díky tomu to piju rád a s chutí Tolik můj názor,podložený vlastní zkušeností. |
Baru čistý bcaa jsou jak dětský pudr ty se nemíchaj ale hážou přimo do pusy
Baru ja shanim do budoucna čisty viš bez cukru , od reflexu mam cca 2000 cps, do diety ale to bude malo,
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne květen 12, 2013 9:19 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | BCAA se dají sehnat i v EU pod korunu za gram a kvalita je o kus dál než 4fitness.Já jsem od nich něco bral a jak je již psáno,většina OK,protože to dovážejí a jen přebalí a prodají,ale třeba to hydro je děsnej hnus.Bez příchuti šílený a alchymie s jejich dochucovadly je kravina a jen se člověk zaprasí.Tohle jsem myslel,že už jsme přešli.Kamarád jede na jejich BCAA a bere hodně a má super formu,stejně tak i jejich HMB a Glutamin.Mě vadilo,že ty BCAA smrdí,plavou a nejsou schopny se rozpustit a práší se z nich jak v heroinovém doupěti.Cena je ale taková,že můžete dávat dávky jak je třeba a nešetřit jako na některých produktech kde je gram třeba za 4-5 korun.Myslím,že rozumnou variantou jsou např.
kde je kvalita,rozpustnost a chuť na super úrovni a díky tomu to piju rád a s chutí Tolik můj názor,podložený vlastní zkušeností. |
se vsim co jsi napsal muzu bez vyhrady souhlasit, je to druha nejhorsi vec, co kdy zkusil polykat (pro hnidopichy-ta prvni je nejmenovana kloubni vyziva!)
dat to do pusy a zkusit zapit je hazard o zivot, prave diky prasne forme
ale zase si mohou ti mene majetni dovolit ty davky, ktere k necemu jsou a nekupovat 1g pilulku za 3 koruny _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne květen 12, 2013 9:20 am Předmět: |
|
|
| Mates-daoc napsal: | | Bara napsal: | BCAA se dají sehnat i v EU pod korunu za gram a kvalita je o kus dál než 4fitness.Já jsem od nich něco bral a jak je již psáno,většina OK,protože to dovážejí a jen přebalí a prodají,ale třeba to hydro je děsnej hnus.Bez příchuti šílený a alchymie s jejich dochucovadly je kravina a jen se člověk zaprasí.Tohle jsem myslel,že už jsme přešli.Kamarád jede na jejich BCAA a bere hodně a má super formu,stejně tak i jejich HMB a Glutamin.Mě vadilo,že ty BCAA smrdí,plavou a nejsou schopny se rozpustit a práší se z nich jak v heroinovém doupěti.Cena je ale taková,že můžete dávat dávky jak je třeba a nešetřit jako na některých produktech kde je gram třeba za 4-5 korun.Myslím,že rozumnou variantou jsou např.
Baru ja shanim do budoucna čisty viš bez cukru , od reflexu mam cca 2000 cps, do diety ale to bude malo, |
Já jsem čistý bral z anglie a cena je teď cca 80 haléřů za gram super čistých BCAA.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne květen 12, 2013 9:22 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: |
Já jsem čistý bral z anglie a cena je teď cca 80 haléřů za gram super čistých BCAA. |
send mi the link, pls
I´ll order _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne květen 12, 2013 9:23 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Bara napsal: | BCAA se dají sehnat i v EU pod korunu za gram a kvalita je o kus dál než 4fitness.Já jsem od nich něco bral a jak je již psáno,většina OK,protože to dovážejí a jen přebalí a prodají,ale třeba to hydro je děsnej hnus.Bez příchuti šílený a alchymie s jejich dochucovadly je kravina a jen se člověk zaprasí.Tohle jsem myslel,že už jsme přešli.Kamarád jede na jejich BCAA a bere hodně a má super formu,stejně tak i jejich HMB a Glutamin.Mě vadilo,že ty BCAA smrdí,plavou a nejsou schopny se rozpustit a práší se z nich jak v heroinovém doupěti.Cena je ale taková,že můžete dávat dávky jak je třeba a nešetřit jako na některých produktech kde je gram třeba za 4-5 korun.Myslím,že rozumnou variantou jsou např.
se vsim co jsi napsal muzu bez vyhrady souhlasit, je to druha nejhorsi vec, co kdy zkusil polykat (pro hnidopichy-ta prvni je nejmenovana kloubni vyziva!)
dat to do pusy a zkusit zapit je hazard o zivot, prave diky prasne forme
ale zase si mohou ti mene majetni dovolit ty davky, ktere k necemu jsou a nekupovat 1g pilulku za 3 koruny |
Přesně tak.Kluci bacha na jednu věc a to je nasypeš prášek do pusy a stačí cokoli a blbě se nadechneš a udusíš se jak krysa Pokud chcete dávat BCAA od 4f do pití,tak jsem vychytal časem fígl a to,že to dáte do vody a s tím šumivé tablety vitamínů.Ony to rozpustí úplně
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: ne květen 12, 2013 9:28 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Bara napsal: | [
Přesně tak.Kluci bacha na jednu věc a to je nasypeš prášek do pusy a stačí cokoli a blbě se nadechneš a udusíš se jak krysa Pokud chcete dávat BCAA od 4f do pití,tak jsem vychytal časem fígl a to,že to dáte do vody a s tím šumivé tablety vitamínů.Ony to rozpustí úplně |
uz je nemam, ale mam par kamaradu co jo
a jestli to funguje jak rikas, tak je to na nobelovku!!!! |
baru se díval na návštěvníky jak tam dělali makarony :-) v žele jak se to vše krasně peklo a pak ups a byla z toho galaretka
jestli to funguje tak dobra rada pro ty co to nedaj do pusy , mně osobně to vubec nevadi spiše naopak , nechrousta mi tam ten cukr mezi zuby a neni to jak pisek , viz některe firmy ( olimp atd .. )
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: ne květen 12, 2013 9:34 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: |
dat to do pusy a zkusit zapit je hazard o zivot, |
Neni to taky narazka na kloubni vyzivu od 4f ? Ta chut je priserna, delam to tak ze ji normal rozpustim ve vode, pridam lzici syrupu, s zacpanym nosem co nejrychleji vypiju a pak este proplachnu hubu cistou vodou
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|