|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Spam

|
Zaslal: út květen 21, 2013 8:56 am Předmět: |
|
|
| Insano41 napsal: | | roxtidy napsal: | | obecna otazka - nevite nekdo, kde sehnat/koupit vzorky proteinu aniz bych tam delal klasickou objednavku, s kterou mi neco poslou? |
jo, tohle bych taky chtěl vědět.. |
Na nějakých e-shopech je možnost zakoupení balíčků... Třeba balíčky po 30g proteinu, nebo různé vzorky suplementů.
Zadej si do vyhledávače: vzorky/jednorázové dávky suplementů a trošku pohledej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: út květen 21, 2013 9:29 am Předmět: |
|
|
| duke.dukem napsal: | | Jakou prichut z tech tri nabizenych u toho PHP IsoGrow (ne)doporucujete? |
mám čokoládu a jsem spokojenej trochu vodovější, záleží na tom, kolik dáš vody na jednu odměrku atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: út květen 21, 2013 8:12 pm Předmět: |
|
|
| roxtidy napsal: | Nemam sice srovnani s jinym kaseinem (tenhle jsem zkusil poprve), ale me teda vubec tenhle protein nenadchnul (mam ho ve stejne prichuti) - pocit jako kdyz piju jemny pisek. Uz jsem si teda zvykl, ale budu vahat ho koupit znova.¨
Ale prom-in 80tka v prichuti banan = to je utrejch prvni kategorie. Loni jsem mel jeste od nich jeste pod znackou promil 80tku v pytlikach po 1kg a bylo to chutne. Co s tim udelali od te doby netusim, ale je to celkem humus |
To je divné, já jsem z té belgické čokolády fakt hotovej
| Grimley napsal: | Tak oni kaseinový proteiňák obecně nejsou chuťově nějakej luxus :) a konzistence taky nikdy nebude jako u syrovátkovejch ... vzpomínám, když jsem měl před dvěma rokama pistáciovej kaseinovej proteiňák od Weidera... zezačátku jsem si ho chválil a po tejdnu pití jsem to musel pít s ucpaným nosem |
To jsem si taky myslel, když jsem kupoval micelar kasein od Smartlabs.. Ani vanilka, ani čokoláda mě nějak neoslovila, proto jsem zkusil změnu a vybral Scitec, protože vím, že jejich proteiny jsou jedny z TOP když se jedná o chuť. Jsem rád, že jsem to zkusil, nějakou dobu u něj určitě zůstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
roxtidy
|
Zaslal: st květen 22, 2013 7:07 am Předmět: |
|
|
| Davesix napsal: | | roxtidy napsal: | Nemam sice srovnani s jinym kaseinem (tenhle jsem zkusil poprve), ale me teda vubec tenhle protein nenadchnul (mam ho ve stejne prichuti) - pocit jako kdyz piju jemny pisek. Uz jsem si teda zvykl, ale budu vahat ho koupit znova.¨
Ale prom-in 80tka v prichuti banan = to je utrejch prvni kategorie. Loni jsem mel jeste od nich jeste pod znackou promil 80tku v pytlikach po 1kg a bylo to chutne. Co s tim udelali od te doby netusim, ale je to celkem humus |
To je divné, já jsem z té belgické čokolády fakt hotovej
| Grimley napsal: | Tak oni kaseinový proteiňák obecně nejsou chuťově nějakej luxus :) a konzistence taky nikdy nebude jako u syrovátkovejch ... vzpomínám, když jsem měl před dvěma rokama pistáciovej kaseinovej proteiňák od Weidera... zezačátku jsem si ho chválil a po tejdnu pití jsem to musel pít s ucpaným nosem |
To jsem si taky myslel, když jsem kupoval micelar kasein od Smartlabs.. Ani vanilka, ani čokoláda mě nějak neoslovila, proto jsem zkusil změnu a vybral Scitec, protože vím, že jejich proteiny jsou jedny z TOP když se jedná o chuť. Jsem rád, že jsem to zkusil, nějakou dobu u něj určitě zůstanu |
Jeste pridam jeden postreh - ten scitec je nutny celkem dost redit = cca 1/2litru vody na odmerku
|
|
| nahoru |
|
 |
Jenda66

|
Zaslal: st květen 22, 2013 1:40 pm Předmět: |
|
|
Pharma Blend 6 HR má poměr rychlé ku pomalé bílk. 3:1 takže usuzuju, že nebude špatný po trénale a chtěl jsem se zeptat, která příchuť vám přijde nejlepší ?
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: st květen 22, 2013 1:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: st květen 22, 2013 1:48 pm Předmět: S |
|
|
Měli jste někdy vanillkoveho combata?
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: st květen 22, 2013 2:23 pm Předmět: Re: S |
|
|
| cored napsal: | | Měli jste někdy vanillkoveho combata? |
Já mám. Nemůžu to srovnat s moc druhy proteinů. Měl jsem Reflex a občas nějaké ve fitku. Oproti Reflexu víc pění, což mi nevadí dělá to výbornou šejkovou pěničku, která po chvíli sedá. Nepráší. Chuť vanilky mám rád. Chutná výborně ve vodě a v mléku je to paráda, laskomina. Z 80% ho dávám do vody, jen když se chci rozmazlit tak občas do mléka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jenda66

|
Zaslal: st květen 22, 2013 5:33 pm Předmět: |
|
|
A je vůbec ten Pharma Blend dobrý má s ním ještě někdo zkušenosti ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Johnbear

|
Zaslal: st květen 22, 2013 5:53 pm Předmět: |
|
|
| Jenda66 napsal: | | A je vůbec ten Pharma Blend dobrý má s ním ještě někdo zkušenosti ? |
Měl jsem banán a belgickou čokoládu. Je to strašně hustý protein, plavou v něm nějaké drobky, nevím co to je, ale do vloček je to super protein. Obojí mi chutnalo, banán možná i víc.
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: st květen 22, 2013 6:04 pm Předmět: |
|
|
lněné semínko a čokoládová příchuť patří k těm lepším jak belgická čokoláda tak i bílá čoko deluxe...
|
|
| nahoru |
|
 |
Jenda66

|
Zaslal: st květen 22, 2013 6:07 pm Předmět: |
|
|
Takže doporučujete jo ? jsem v těchto věcech naprostý nováček.. a vidím ho v týdenní akci a zrovna mám peníze tak si říkám proč ne ale radši se nejdřív zeptám :) plánuju s ním jak tady napsal kolega ráno do vloček a po tréninku s maltou
|
|
| nahoru |
|
 |
L@dis
|
Zaslal: st květen 22, 2013 7:18 pm Předmět: |
|
|
| Jenda66 napsal: | | Pharma Blend 6 HR má poměr rychlé ku pomalé bílk. 3:1 takže usuzuju, že nebude špatný po trénale a chtěl jsem se zeptat, která příchuť vám přijde nejlepší ? |
Mám už asi půl roku otevřenou belgickou čokoládu a je tam ještě 1/2 kila a to už půjde potrubní poštou. Dost lidí ji tu chválilo, tak jsem ji zkusil a moc mi nejela. Jak jsem otevřel Fitco jahodu, tak už se k němu nešlo vrátit .
|
|
| nahoru |
|
 |
Jenda66

|
Zaslal: st květen 22, 2013 7:41 pm Předmět: |
|
|
Nebo tak, který protein by jste dopuručili poměr cena/výkon/chuť/rozpustitelnost říkám jsem v tom nováček tak se ptám moje plány jsou jak už jsem zmínil: plánuju s ním jak tady napsal kolega ráno do vloček a po tréninku s maltou
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|