PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 425, 426, 427 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Spam

PříspěvekZaslal: út květen 21, 2013 8:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Insano41 napsal:
roxtidy napsal:
obecna otazka - nevite nekdo, kde sehnat/koupit vzorky proteinu aniz bych tam delal klasickou objednavku, s kterou mi neco poslou?

jo, tohle bych taky chtěl vědět..

Na nějakých e-shopech je možnost zakoupení balíčků... Třeba balíčky po 30g proteinu, nebo různé vzorky suplementů.
Zadej si do vyhledávače: vzorky/jednorázové dávky suplementů a trošku pohledej.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Davesix

PříspěvekZaslal: út květen 21, 2013 9:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

duke.dukem napsal:
Jakou prichut z tech tri nabizenych u toho PHP IsoGrow (ne)doporucujete?

mám čokoládu a jsem spokojenej trochu vodovější, záleží na tom, kolik dáš vody na jednu odměrku atd.
Davesix

PříspěvekZaslal: út květen 21, 2013 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

roxtidy napsal:
Nemam sice srovnani s jinym kaseinem (tenhle jsem zkusil poprve), ale me teda vubec tenhle protein nenadchnul (mam ho ve stejne prichuti) - pocit jako kdyz piju jemny pisek. Uz jsem si teda zvykl, ale budu vahat ho koupit znova.¨
Ale prom-in 80tka v prichuti banan = to je utrejch prvni kategorie. Loni jsem mel jeste od nich jeste pod znackou promil 80tku v pytlikach po 1kg a bylo to chutne. Co s tim udelali od te doby netusim, ale je to celkem humus

To je divné, já jsem z té belgické čokolády fakt hotovej

Grimley napsal:
Tak oni kaseinový proteiňák obecně nejsou chuťově nějakej luxus :) a konzistence taky nikdy nebude jako u syrovátkovejch ... vzpomínám, když jsem měl před dvěma rokama pistáciovej kaseinovej proteiňák od Weidera... zezačátku jsem si ho chválil a po tejdnu pití jsem to musel pít s ucpaným nosem

To jsem si taky myslel, když jsem kupoval micelar kasein od Smartlabs.. Ani vanilka, ani čokoláda mě nějak neoslovila, proto jsem zkusil změnu a vybral Scitec, protože vím, že jejich proteiny
jsou jedny z TOP když se jedná o chuť. Jsem rád, že jsem to zkusil, nějakou dobu u něj určitě zůstanu
roxtidy

PříspěvekZaslal: st květen 22, 2013 7:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Davesix napsal:
roxtidy napsal:
Nemam sice srovnani s jinym kaseinem (tenhle jsem zkusil poprve), ale me teda vubec tenhle protein nenadchnul (mam ho ve stejne prichuti) - pocit jako kdyz piju jemny pisek. Uz jsem si teda zvykl, ale budu vahat ho koupit znova.¨
Ale prom-in 80tka v prichuti banan = to je utrejch prvni kategorie. Loni jsem mel jeste od nich jeste pod znackou promil 80tku v pytlikach po 1kg a bylo to chutne. Co s tim udelali od te doby netusim, ale je to celkem humus

To je divné, já jsem z té belgické čokolády fakt hotovej

Grimley napsal:
Tak oni kaseinový proteiňák obecně nejsou chuťově nějakej luxus :) a konzistence taky nikdy nebude jako u syrovátkovejch ... vzpomínám, když jsem měl před dvěma rokama pistáciovej kaseinovej proteiňák od Weidera... zezačátku jsem si ho chválil a po tejdnu pití jsem to musel pít s ucpaným nosem

To jsem si taky myslel, když jsem kupoval micelar kasein od Smartlabs.. Ani vanilka, ani čokoláda mě nějak neoslovila, proto jsem zkusil změnu a vybral Scitec, protože vím, že jejich proteiny
jsou jedny z TOP když se jedná o chuť. Jsem rád, že jsem to zkusil, nějakou dobu u něj určitě zůstanu

Jeste pridam jeden postreh - ten scitec je nutny celkem dost redit = cca 1/2litru vody na odmerku
Jenda66

PříspěvekZaslal: st květen 22, 2013 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pharma Blend 6 HR má poměr rychlé ku pomalé bílk. 3:1 takže usuzuju, že nebude špatný po trénale a chtěl jsem se zeptat, která příchuť vám přijde nejlepší ?
ALKAPONE

PříspěvekZaslal: st květen 22, 2013 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jenda66 napsal:
Pharma Blend 6 HR má poměr rychlé ku pomalé bílk. 3:1 takže usuzuju, že nebude špatný po trénale a chtěl jsem se zeptat, která příchuť vám přijde nejlepší ?

mam doma tu bilou cokoladu a je to hnus oproti matrixu se to neda srovnat
cored

PříspěvekZaslal: st květen 22, 2013 1:48 pm    Předmět: S Odpovědět s citátem

Měli jste někdy vanillkoveho combata?
Davesix

PříspěvekZaslal: st květen 22, 2013 2:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já ano. Nejlepší vanilka, kterou jsem kdy měl
smik

PříspěvekZaslal: st květen 22, 2013 2:23 pm    Předmět: Re: S Odpovědět s citátem

cored napsal:
Měli jste někdy vanillkoveho combata?

Já mám. Nemůžu to srovnat s moc druhy proteinů. Měl jsem Reflex a občas nějaké ve fitku. Oproti Reflexu víc pění, což mi nevadí dělá to výbornou šejkovou pěničku, která po chvíli sedá. Nepráší. Chuť vanilky mám rád. Chutná výborně ve vodě a v mléku je to paráda, laskomina. Z 80% ho dávám do vody, jen když se chci rozmazlit tak občas do mléka.
Jenda66

PříspěvekZaslal: st květen 22, 2013 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A je vůbec ten Pharma Blend dobrý má s ním ještě někdo zkušenosti ?
Johnbear

PříspěvekZaslal: st květen 22, 2013 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jenda66 napsal:
A je vůbec ten Pharma Blend dobrý má s ním ještě někdo zkušenosti ?

Měl jsem banán a belgickou čokoládu. Je to strašně hustý protein, plavou v něm nějaké drobky, nevím co to je, ale do vloček je to super protein. Obojí mi chutnalo, banán možná i víc.
vejdy

PříspěvekZaslal: st květen 22, 2013 6:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lněné semínko a čokoládová příchuť patří k těm lepším jak belgická čokoláda tak i bílá čoko deluxe...
Jenda66

PříspěvekZaslal: st květen 22, 2013 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže doporučujete jo ? jsem v těchto věcech naprostý nováček.. a vidím ho v týdenní akci a zrovna mám peníze tak si říkám proč ne ale radši se nejdřív zeptám :) plánuju s ním jak tady napsal kolega ráno do vloček a po tréninku s maltou
L@dis

PříspěvekZaslal: st květen 22, 2013 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jenda66 napsal:

Mám už asi půl roku otevřenou belgickou čokoládu a je tam ještě 1/2 kila a to už půjde potrubní poštou. Dost lidí ji tu chválilo, tak jsem ji zkusil a moc mi nejela. Jak jsem otevřel Fitco jahodu, tak už se k němu nešlo vrátit .
Jenda66

PříspěvekZaslal: st květen 22, 2013 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nebo tak, který protein by jste dopuručili poměr cena/výkon/chuť/rozpustitelnost říkám jsem v tom nováček tak se ptám moje plány jsou jak už jsem zmínil: plánuju s ním jak tady napsal kolega ráno do vloček a po tréninku s maltou

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 425, 426, 427 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: