|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
patrikdundych

|
Zaslal: st květen 29, 2013 7:29 pm Předmět: |
|
|
Já ubec nechápu koupi takovejch proteinu. Nic ve zlym drapere,vim že si labužník a na dobrý chuti si potrpíš,ale když už si koupim proteinovej suplement,tak z toho důvodu abyhc do sebe nacpal co nejvic kvalitního proteinu a ne tyhle dobrůtky ve kterých je kolem 25g proteinnu z 44g odměrky,zbytek je co? Tuk,sachry a všeljaky sra.ky jako sladidla,plnidla apod věci který za.íraj žaludek. Holt američani maj rozmazlený papule.
Ještě editnu ....už ani nemluvim o tý ceně....která je vzhledem k obsahu cukru,příšerná. Když si chci pochutnat tak si koupim nějakou sladkost proboha....mě už teda tyhle ,,dobrůtky" omrzely
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st květen 29, 2013 7:35 pm Předmět: |
|
|
| patrikdundych napsal: | Já ubec nechápu koupi takovejch proteinu. Nic ve zlym drapere,vim že si labužník a na dobrý chuti si potrpíš,ale když už si koupim proteinovej suplement,tak z toho důvodu abyhc do sebe nacpal co nejvic kvalitního proteinu a ne tyhle dobrůtky ve kterých je kolem 25g proteinnu z 44g odměrky,zbytek je co? Tuk,sachry a všeljaky sra.ky jako sladidla,plnidla apod věci který za.íraj žaludek. Holt američani maj rozmazlený papule.
Ještě editnu ....už ani nemluvim o tý ceně....která je vzhledem k obsahu cukru,příšerná. Když si chci pochutnat tak si koupim nějakou sladkost proboha....mě už teda tyhle ,,dobrůtky" omrzely |
Nikdo te nenuti si ho kupovat. Kvalitni protein to bez pochyby je, ze je tam par veci navic, aby to lepe chutnalo, to uz je vec kazdeho, jestli je ochotny je akceptovat nebo ne. Pokud ne, ma na trhu je mnoho jinych proteinu.
A nemrkej na me dik :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: st květen 29, 2013 7:37 pm Předmět: |
|
|
Já o Phase8 také uvažoval, ale odradilo mě to, že má docela dost % sacharidu..
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: st květen 29, 2013 7:38 pm Předmět: |
|
|
Já ale nemrkal na tebe ...neznamená že jsem tě na začátku zmínil ,že je to na tebe  nebuď tak vztahovačnej,jo když to za to lidem stojí jensi spočítej na kolik tě přijdou čistý bílkoviny v otma pak platíš jen za cukr.... to si radši koupim nějakej kvalitní protein a k tomu snickersky a pochutnám si daleko víc..
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: st květen 29, 2013 7:39 pm Předmět: |
|
|
Zrovna uvažuju,že ten od muscletechu vemu a vyměním ho za můj night protein (tvaroh s mlíkem), ale tak nějak nevím jestli se to vyplatí :) (nesnáším když se budím hlady :D ).
|
|
| nahoru |
|
 |
jamesco

|
Zaslal: st květen 29, 2013 7:42 pm Předmět: |
|
|
rozdíl mezi Peptide Fusion a Phase 8 je ohromnej, lepší aminokys. spektrum, méně cukru, lepší proteiny, garantovaný složení...ale zkus si brát jeden rok ten a druhej rok druhej, vsadim svoje boty, že nepoznáš rozdíl ve finále-akorát na Phase 8 si pochutnáš
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: st květen 29, 2013 7:44 pm Předmět: |
|
|
| jamesco napsal: | | rozdíl mezi Peptide Fusion a Phase 8 je ohromnej, lepší aminokys. spektrum, méně cukru, lepší proteiny, garantovaný složení...ale zkus si brát jeden rok ten a druhej rok druhej, vsadim svoje boty, že nepoznáš rozdíl ve finále-akorát na Phase 8 si pochutnáš |
Nikdo nemluvil o peptide fusion,jsou i jiný vícesložkový proteiny s daleko většim % zastoupením jako Quadcore od smartlabs ...whey complex od scitecu,long od extrifitu...stačí hledat ..peptide je už bohužel dražší..
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st květen 29, 2013 7:59 pm Předmět: |
|
|
Ten rozdil v ucinku mezi tim a tim proteinem nemas absolutne sanci poznat. 7g sacharidu na na 1 odmerku neni malo, takze do striktni diety bych ho asi nevolil, ale v objemu proc ne. Ze je to protein s postupnym uvolnovanim neznamena, ze je to nocni protein. Klidne bych do daval jako nahradu jidla behem dne nebo mezi jidly pripadne i po treninku. Mel jsem ho ve vlockove kasi a tam byl opravdu nejlepsi protein, co jsme kdy mel. V ledovem mleku jako kokteil krasne husty a kremovy. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
555SIMI555
|
Zaslal: čt květen 30, 2013 10:19 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt květen 30, 2013 10:37 am Předmět: |
|
|
OMG. Ten Maxi Pro 90 je slozenim jeden z nejhorsich proteinu, co jsem kdy videl...to uz radeji opravdu ten WPC 60 _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: čt květen 30, 2013 10:39 am Předmět: |
|
|
Já nevím jak vy, ale já bych takovej protein (Maxi Pro 90) nechtěl ani zadarmo
|
|
| nahoru |
|
 |
555SIMI555
|
Zaslal: čt květen 30, 2013 11:23 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mlevora
|
Zaslal: so červen 01, 2013 6:14 pm Předmět: |
|
|
Do ted sem pouzival na vse wpc 80, po treninku s maltou, rano do vlocek a obcas na svacinu. Chtel bych si koupit na pouzivani po treninku CFM Iso 90 % (je isolat rychlejsi ve vstrebatelnosti nez koncentrat? nebo to je jen vysokoprocentni protein s minumem cukru a tuku?) a do vlocek a svacinu matrix. Je to vhodne reseni?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so červen 01, 2013 6:18 pm Předmět: |
|
|
| mlevora napsal: | | Do ted sem pouzival na vse wpc 80, po treninku s maltou, rano do vlocek a obcas na svacinu. Chtel bych si koupit na pouzivani po treninku CFM Iso 90 % (je isolat rychlejsi ve vstrebatelnosti nez koncentrat? nebo to je jen vysokoprocentni protein s minumem cukru a tuku?) a do vlocek a svacinu matrix. Je to vhodne reseni? |
pokud ti jde o rychlost, tak cislo jedna je hydrolyzat _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Midnight
|
Zaslal: so červen 01, 2013 6:27 pm Předmět: |
|
|
Myslíte, že normální člověk (který nemá trávicí potíže) pozná rozdíl mezi hydrolyzátem, izolátem a koncentrátem? Podle mě bude největší rozdíl na obsahu peněženky. _________________ Each step I take
May it hurt may it ache
Leads me further
Away from the past
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|