PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 431, 432, 433 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út červen 04, 2013 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Martin.L napsal:
Soucasny best of co se tyce kvality vstupnich surovin bez ohledu na cenu? Chci si koupit to nejlepsi co se da sehnat.

Tak hlavně nevěř tomu, že co je nejdražší, je i nejkvalitnější.

Neřešíš-li cenu, tak spíš na to koukej tak, že kup různé druhy proteinů pro různé denní příležitosti, od hydrolyzátu přes WPC po nějaký rozumně sestavený noční mix.

Btw. jak jsem tu už někde psal, po PM rád pošlu, co bych zvolil (případně nezvolil) konkrétně, kdybych vybíral pro sebe.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
duke.dukem

PříspěvekZaslal: út červen 04, 2013 10:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Posledni dobou se setkavam stale vice s tvrzenim, ze uzivani micelarniho kaseinu (ci v horsim pripade kaseinatu-tvaroh) pred spanim je dnes uz zbytecny prezitek nebo dokonce az kontraproduktivni vec (z hlediska regenerace). Jak se na to divate?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sajmon8

PříspěvekZaslal: út červen 04, 2013 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mam 2 otázky. Chci protein na ráno do mléka/vody společně s ovesnýma vločkama (momentálně mam WPC 8O borůvku a na této snídani ulítávám), chci změnu aby jsem se nepřejedl této chuti a mohl zase někdy dát :) takže to chci nahradit jiným proteinem.
Jak jsem četl někdo tu na tuto možnost navrhoval Matrix 5.0 a můj favorit je Scietic 100% whey profesiolnal.
Druhá: Po tréninku Izolát nebo fakt hydro? Přeci jen někde píšou to a někde zase tamto. A pro kondičního cvičence není tak potřeba extra rychlá aminokyselinová stravitelnost.
Takže Hydro od extrifitu/smartlabsu (té chuti se děsím) a nebo izolát nějakej.
Jsem na konci diety a chci se teď spíš jen udržovat očekávám biď malý nárůst váhy ale pokuď možno žádnej rozklad :D pracně nabranejch a "vysekanejch" svalů. Klidně i nějaký jiný návrh poradťe vyloženě finančně eliminovám nejsem ;) ale všechno od reflexu kupovat taky nebudu :D Děkuji za rady.
Davesix

PříspěvekZaslal: út červen 04, 2013 12:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to ranní WPC 80 klidně nech, je to fajn protein a jen vyměň příchuť ne? Každopádně tím Scitecem to klidně nahradit můžeš, chuť má Scitec jednu z nejlepších. A příchuti Hydra od Extrifitu se bát nemusíš, mě naprosto vyhovovala. Žádná hořkost nic, jestli se bojíš tohoto.
duke.dukem

PříspěvekZaslal: út červen 04, 2013 12:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sajmon8: K rozmysleni k tem hydrum od extrifitu a smartlabs bych osobne zaradil i IsoGrow od PHP (1099 Kc/ 2268g)...
mlevora

PříspěvekZaslal: út červen 04, 2013 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

duke.dukem napsal:
Posledni dobou se setkavam stale vice s tvrzenim, ze uzivani micelarniho kaseinu (ci v horsim pripade kaseinatu-tvaroh) pred spanim je dnes uz zbytecny prezitek nebo dokonce az kontraproduktivni vec (z hlediska regenerace). Jak se na to divate?

Ze by miceralni kasein byl spatny na noc to se mi zda jako kravina. U tvarohu sem to slysel uz hodnekrat, ze neni uplne nejvhodnejsi. Ale nejsem zadnej odbornik.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út červen 04, 2013 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

duke.dukem napsal:
Jak se na to divate?
Dlouho jsem si dával tvaroh s mlékem, ale dost často jsem trpěl překyselením žaludku, pálením žáhy a různými dalšími nepříjemnostmi při spánku. Od té doby, co jsem ho vyřadil, mě tyto problémy opustily. Micelární kasein jsem nezkoušel.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
blikk

PříspěvekZaslal: út červen 04, 2013 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

viz debata o hustotě proteinů, já třeba mám právě rád ty hustší, sice možná někomu to přijde jako víc zatěžující v žaludku,ale mně zas nechutnaji ty moc vodový.... mám teď Whey Core 100 a přijde mi to jak ochucená voda.... takže jestli zná někdo něco podobnýho v podobné cenové relaci s cca 75% proteinu tak sem s tipy :D
Draper

PříspěvekZaslal: út červen 04, 2013 4:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blikk napsal:
viz debata o hustotě proteinů, já třeba mám právě rád ty hustší, sice možná někomu to přijde jako víc zatěžující v žaludku,ale mně zas nechutnaji ty moc vodový.... mám teď Whey Core 100 a přijde mi to jak ochucená voda.... takže jestli zná někdo něco podobnýho v podobné cenové relaci s cca 75% proteinu tak sem s tipy :D

Pokud chces huste proteiny
, tak hledej spise v tech viceslozkovych nebo nocnich s obsahem kaseinu. Mel jsem ted treba Phase8 a ten je krasne husty a kremovy. Samozrejme ale i zalezi na tom, jak si ho pripravis.
matesak3

PříspěvekZaslal: út červen 04, 2013 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Má někdo zkušenost s novým Phase8? Jde mi hlavně o chuť (voda i mlíko).
Davesix

PříspěvekZaslal: út červen 04, 2013 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pár stránek dozadu tu o něm někdo něco psal. Co si pamatuji, tak vyzdvihoval přávě hlavně tu chuť. Já ho v objemu určitě zkusím.
Draper

PříspěvekZaslal: út červen 04, 2013 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

matesak3 napsal:

ja ho mel v cokoladove prichuti a kdyz jsem si nedavno myslel, ze lepsi protein uz nemuze byt, tak po vypiti pekne naslehaneho Phase8 v ledovem mleku jsem zmenil nazor :-)
Co se tyka slozeni, tak je tam 6 druhu proteinu, ale je pravda, ze tam pro nekoho muze byt zvytecne moc cukru a jinych veci, ktere delaji prave onu vynijajci chut, ale i tak vrele doporucuji, zvlast pro ty, co si potrpi na luxusni chuti v rozumne kvalite.
madball

PříspěvekZaslal: út červen 04, 2013 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
matesak3 napsal:

ja ho mel v cokoladove prichuti a kdyz jsem si nedavno myslel, ze lepsi protein uz nemuze byt, tak po vypiti pekne naslehaneho Phase8 v ledovem mleku jsem zmenil nazor :-)
Co se tyka slozeni, tak je tam 6 druhu proteinu, ale je pravda, ze tam pro nekoho muze byt zvytecne moc cukru a jinych veci, ktere delaji prave onu vynijajci chut, ale i tak vrele doporucuji, zvlast pro ty, co si potrpi na luxusni chuti v rozumne kvalite.

Mě tak zrovná napadá, že si od tebe snad ani nepatuju na nějakou kritiku chuti proteinu.
Občas nějakej protein sejmeš kvůli kvalitě, ale většinou jsou to z tvý stránky pořád chuťový orgie. :)
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Bara

PříspěvekZaslal: út červen 04, 2013 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jedinej protein,kterej je chuťově úžasnej je Mega Mass 2000 s mlékem
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út červen 04, 2013 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Draper napsal:
matesak3 napsal:

Mě tak zrovná napadá, že si od tebe snad ani nepatuju na nějakou kritiku chuti proteinu.
Občas nějakej protein sejmeš kvůli kvalitě, ale většinou jsou to z tvý stránky pořád chuťový orgie. :)

Draper není dobrý ukazatel skvělé chuti, on totiž není rozmlsanej, protože prohlášení "myslel jsem si, že už chutnější protein nenajdu..." už začíná být po dvacáté šesté trochu nuda. Druhé vysvětlení může být to, že Draper musel s proteiny
začínat někde v 90. letech, kdy byla chuťově příjemnější i smažená podrážka promáčených bot, než vanilkový protein.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 431, 432, 433 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: