PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 437, 438, 439 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Douglas

PříspěvekZaslal: ne červen 09, 2013 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz v topicu vedle mates-daos "prakticky" ukazuje to same, tak nikdo ani nezbleptne, kdyz to udela manik se dvema prispevkama, tak je hned sranda.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Davesix

PříspěvekZaslal: ne červen 09, 2013 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
cauky

Douglas napsal:
Kdyz v topicu vedle mates-daos "prakticky" ukazuje to same, tak nikdo ani nezbleptne, kdyz to udela manik se dvema prispevkama, tak je hned sranda.

Počkej ale.. tady je docela velkej rozdíl. Mates k tomu řekl různe rady, nějak probral složení atd.. Tady ten týpek natočil jak si zamíchá protein a nalije ho do skleničky v tom je velkej rozdíl

Naposledy upravil Davesix dne ne červen 09, 2013 9:28 pm, celkově upraveno 1 krát
JrElda

PříspěvekZaslal: ne červen 09, 2013 9:27 pm    Předmět: protein do objemu Odpovědět s citátem

Kdo mi poradíí?? Chci poradit ale pouze na značku Extrifit. Doteď používám WPC 80 a sem tam WPC60 po tréninku at tam mám nějaký ten cukr..ale pak jak dál na objemovku? Který protein je nej jako zásobárna bílkovin? Nemám moc chuť investovat do všech proteinů. Jeden na budování Hydro Instant, druhý zas na noc LONG atd :-/ není z některých těch jejich proteinů takový universální? Chci max dva používat...prosím o radu a ne kritiku že jsou lepší proteiny od jiných značek
Davesix

PříspěvekZaslal: ne červen 09, 2013 9:30 pm    Předmět: Re: protein do objemu Odpovědět s citátem

JrElda napsal:
Kdo mi poradíí?? Chci poradit ale pouze na značku Extrifit. Doteď používám WPC 80 a sem tam WPC60 po tréninku at tam mám nějaký ten cukr..ale pak jak dál na objemovku? Který protein je nej jako zásobárna bílkovin? Nemám moc chuť investovat do všech proteinů. Jeden na budování Hydro Instant, druhý zas na noc LONG atd :-/ není z některých těch jejich proteinů takový universální? Chci max dva používat...prosím o radu a ne kritiku že jsou lepší proteiny od jiných značek

Já osobně podle toho co tu píšeš bych koupil WPC 80 a LONG.. WPC na svačinu a po treninku a na noc longa... V případě, že bys měl svačinu a věděl, že dlouho po ní jíst nebudeš, tak místo WPC opět long..
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne červen 09, 2013 9:31 pm    Předmět: Re: protein do objemu Odpovědět s citátem

JrElda napsal:

Nejsou.

A jinak ten WPC 80 tam nech. Pokud nechceš dělat to, že nakoupíš zmíněné Hydro, Long a k tomu ještě třeba to WPC, tak nech jen to WPC a máš vystaráno. Pokud chceš přidat aspoň jeden jiný, tak Long.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
JrElda

PříspěvekZaslal: ne červen 09, 2013 9:35 pm    Předmět: Re: protein do objemu Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
JrElda napsal:

Nejsou.

A jinak ten WPC 80 tam nech. Pokud nechceš dělat to, že nakoupíš zmíněné Hydro, Long a k tomu ještě .třeba to WPC, tak nech jen to WPC a máš vystaráno. Pokud chceš přidat aspoň jeden jiný, tak Long.

Děkuji za tip :-)
Luster

PříspěvekZaslal: ne červen 09, 2013 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas napsal:
Kdyz v topicu vedle mates-daos "prakticky" ukazuje to same, tak nikdo ani nezbleptne , kdyz to udela manik se dvema prispevkama, tak je hned sranda.

Luster napsal:
btw, na jednom z tech super videii o tom, jak do sebe naprat prakticky fakticky pul krabice reflexu/nutrendu/atd. v umyvarne..

Draper

PříspěvekZaslal: ne červen 09, 2013 9:42 pm    Předmět: Re: protein do objemu Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Nejsou.
A jinak ten WPC 80 tam nech. Pokud nechceš dělat to, že nakoupíš zmíněné Hydro, Long a k tomu ještě třeba to WPC, tak nech jen to WPC a máš vystaráno. Pokud chceš přidat aspoň jeden jiný, tak Long.

A tak alespon nejakou slevicku mu das ne?
Luster

PříspěvekZaslal: ne červen 09, 2013 9:52 pm    Předmět: Re: protein do objemu Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
JrElda napsal:
jsou lepší proteiny od jiných značek

Nejsou.

Extrifit je nejlepsi jenom v CR nebo celosvetove?
JrElda

PříspěvekZaslal: ne červen 09, 2013 10:01 pm    Předmět: Re: protein do objemu Odpovědět s citátem

Luster napsal:
Ronnie napsal:
JrElda napsal:
jsou lepší proteiny od jiných značek

Nejsou.

Extrifit je nejlepsi jenom v CR nebo celosvetove?

Ironie? :-D
Nerikam ze je nejlepsi na svete ale dle nazoru sveho a profesionalu,patri mezi spicku i mimo ČR. Jen jsem chtel odpoved nekoho kdo mi zodpovi dotaz a ne nekoho kdo mi misto extrifitu doporuci jinou znacku,jak maji nekteri kritici ve zvyku :-D
Luster

PříspěvekZaslal: ne červen 09, 2013 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

myslis dle nazoru Extrifitem sponzorovanych profesionalu? odpoved si dostal primo od nejvyssiho a nikdo ti nic jinyho necpe, takze muzes bejt naprosto spokojenej.. muzes
FitkoMan
(ban)

PříspěvekZaslal: ne červen 09, 2013 11:02 pm    Předmět: Extrifit bohužel nedoporučuji Odpovědět s citátem

--
Zkus si dělat reklamu na svůj web někde jinde, děkuji.
JrElda

PříspěvekZaslal: po červen 10, 2013 5:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
myslis dle nazoru Extrifitem sponzorovanych profesionalu? odpoved si dostal primo od nejvyssiho a nikdo ti nic jinyho necpe, takze muzes bejt naprosto spokojenej.. muzes

Jo,s odpovedi jsem spokojeny :-D Myslim tim kulturistu,kteri nejsou primo sponzorovani a nestrane kupujou kazdy dobre slapajici suplement od jineho vyrobce. Za to ja jsem se upnul prevazne jen na Extrifit :-D Jsem v diete a dle meho nazoru treba BCAA instant jsou pro me skveke, to same WPC80 a Enox. Ale tak kazdy clovek jine chute. Treba uzivam spalovac od grenade a jeste jedmy BCAA od aminostaru atspokojenost. Jaky mas nazor na firmu REFLEX? Prevazne proteiny
.
Luster

PříspěvekZaslal: po červen 10, 2013 5:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

reflex - vysoka kvalita, za kterou ale chtej neumerne moc penez.. ja od nich nekolikrat koupil nexgen, ale nic dalsiho kupovat nehodlam
JrElda

PříspěvekZaslal: po červen 10, 2013 5:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
reflex - vysoka kvalita, za kterou ale chtej neumerne moc penez.. ja od nich nekolikrat koupil nexgen, ale nic dalsiho kupovat nehodlam

Napodobne. Me furt znami cpou whey native ale zda se mi ta cena prehnana nehorazne ,takze jim na to ser* :-D

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 437, 438, 439 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: