|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
tucet

|
Zaslal: pá srpen 07, 2009 6:49 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Já si prostě kupuju za pár korun v lékárně Celaskon 250mg a přes den si tu a tam vezmu. Víc je imho k ničemu. | jo, celaskon forever :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: pá srpen 07, 2009 6:55 pm Předmět: Re: ... |
|
|
| Prdka27 napsal: | | Hosi potrebuju vedet jestli pred treninkem musim mit nejaky extra jidlo?Hned po treninku treba ten glukopur?A po hodine treba kure s rejzi? |
nevim jestli je to správne ale já dáváme 2hod pred-kuře+rýže 1-1,5hod před-glukopur a ihned PO treninku gainer nebo glukopur a 1hod po zase kuře s rýží, ale zajímalo by mě to céčko i když vím že to sem nepatří
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: pá srpen 07, 2009 6:59 pm Předmět: Re: ... |
|
|
| Vokr napsal: | | Prdka27 napsal: | | Hosi potrebuju vedet jestli pred treninkem musim mit nejaky extra jidlo?Hned po treninku treba ten glukopur?A po hodine treba kure s rejzi? |
nevim jestli je to správne ale já dáváme 2hod pred-kuře+rýže 1-1,5hod před-glukopur a ihned PO treninku gainer nebo glukopur a 1hod po zase kuře s rýží, ale zajímalo by mě to céčko i když vím že to sem nepatří | Vitamin C se dává před a po tréninku... _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: pá srpen 07, 2009 7:51 pm Předmět: |
|
|
| Vokr napsal: | | herza napsal: | | riker napsal: | | vadi necemu prumerne 2g C denne ? |
Kyselina askorbová je považovaná za netoxickou látku, ale nad 1g už má své vedlejší účinky (bolest hlavy, nespavost, slabost, u alergiků ekzémy a zhoršení astamtu), které se u každého projevují jinak. Vitamín C v dávce nad 1g může z dlouhodobého hlediska vést k riziku tvorbě ledvinových kamenů. |
Já si koupil https://obchod.ronnie.cz/s-452-vitamin-c-1000.html a jím 1ráno a 1před tréninkem myslíš, že mi to cečko škodí? Vím že to tu někde bylo, ale jak dlouho před teninkem bys to dal? |
2000mg/denně Vitamínu C je dávka, která se dává opravdu ve vyjímečných případech a jen na krátkou dobu. Takovouhle dávku vidím přínosnou v sacharidové depleci a nebo při tréninku ve vyšší nadmořské výšce a i těchto případěch bych šel spíš na 1000mg. Na vysoké dávky si člověk rychle zvyká.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: pá srpen 07, 2009 7:53 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: | | Vokr napsal: | | herza napsal: | | riker napsal: | | vadi necemu prumerne 2g C denne ? |
Kyselina askorbová je považovaná za netoxickou látku, ale nad 1g už má své vedlejší účinky (bolest hlavy, nespavost, slabost, u alergiků ekzémy a zhoršení astamtu), které se u každého projevují jinak. Vitamín C v dávce nad 1g může z dlouhodobého hlediska vést k riziku tvorbě ledvinových kamenů. |
Já si koupil https://obchod.ronnie.cz/s-452-vitamin-c-1000.html a jím 1ráno a 1před tréninkem myslíš, že mi to cečko škodí? Vím že to tu někde bylo, ale jak dlouho před teninkem bys to dal? |
2000mg/denně Vitamínu C je dávka, která se dává opravdu ve vyjímečných případech a jen na krátkou dobu. Takovouhle dávku vidím přínosnou v sacharidové depleci a nebo při tréninku ve vyšší nadmořské výšce.
Na vysoké dávky si člověk rychle zvyká. | a jeste si zapomel v kure , tam je taky potreba prat vitaminu jak prase
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: pá srpen 07, 2009 8:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: pá srpen 07, 2009 8:16 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: | | Vokr napsal: | | herza napsal: | | riker napsal: | | vadi necemu prumerne 2g C denne ? |
2000mg/denně Vitamínu C je dávka, která se dává opravdu ve vyjímečných případech a jen na krátkou dobu. Takovouhle dávku vidím přínosnou v sacharidové depleci a nebo při tréninku ve vyšší nadmořské výšce a i těchto případěch bych šel spíš na 1000mg. Na vysoké dávky si člověk rychle zvyká. |
Jak dlouho myslíš že se "rozpouští" ta tableta cečka. Diky ti za odpovědi
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: pá srpen 07, 2009 8:20 pm Předmět: |
|
|
| Vokr napsal: | | herza napsal: | | Vokr napsal: | | herza napsal: | | riker napsal: | | vadi necemu prumerne 2g C denne ? |
2000mg/denně Vitamínu C je dávka, která se dává opravdu ve vyjímečných případech a jen na krátkou dobu. Takovouhle dávku vidím přínosnou v sacharidové depleci a nebo při tréninku ve vyšší nadmořské výšce a i těchto případěch bych šel spíš na 1000mg. Na vysoké dávky si člověk rychle zvyká. |
Jak dlouho myslíš že se "rozpouští" ta tableta cečka. Diky ti za odpovědi |
I když pochybuji, že se něco dozvíš, tak s touto otázkou se obrať na výrobce vitamínu C, kteří vlastní patent na jejich technologie. Já to nevím.
|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: pá srpen 07, 2009 10:48 pm Předmět: |
|
|
S dovolením hodím tu reakci sem, abych nespamovat v Aktuálních formách.
| Iron.Pumping napsal: | | _Lundgren napsal: | Irone, nic ve zlém. Ale musím se pozastavit nad jednou věcí. Ty se tu přiznáváš, že si rád dopřáváš pivko, hospodskou stravu atd, proti čemuž absolutně nic nemám, ale zároveň rozpitváváš do mrtě složení každého proteinu či suplementu, kde hledáš jakoukoliv drobnost, co tam je a není navíc. No taaaaak |
lundgrene..nic ve zlem...neznam nikoho,kdo si pivko a normalni jidlo nedal..ty snad jo? |
Znám, ale nikdo z nich neposiluje :-) Sám jsem byl dřív velký pivař, ale mé postavě to nesvědčilo, tak jsem s tím seknul. :) Myslím, že tady na foru, kde se spousta kluků snaží jet na 110% neni moc vhodný prosazovat, že se dá cvičit i s chlastáním a hospodskou stravou. | Iron.Pumping napsal: |
jinak ty kecy o bucku si tu jisty clen fora vymyslel a vsichni to holt budou ted papouskovat |
No nevim kdo si to vymyslel a papouškuje, ale psal jsi to tu často, např. ve výletech na kole....
Jinak proti tobě absolutně nic nemám, jenom mi přišlo celkem vtipný, že tu při takhle rozvolněné životosprávě do mrťě řešíš kvalitu proteinů:-) A pak mi přijde škoda, že hrozně radikalizuješ názory. V něčem se s tebou souhlasit dá, ale pak to zabiješ spoustou směšných argumentů a stavíš se zbytečně do pozice blázna, který si vyleze na bednu a začne kázat do davu lidí......
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá srpen 07, 2009 11:16 pm Předmět: |
|
|
| _Lundgren napsal: | | Iron.Pumping napsal: |
jinak ty kecy o bucku si tu jisty clen fora vymyslel a vsichni to holt budou ted papouskovat |
No nevim kdo si to vymyslel a papouškuje, ale psal jsi to tu často, např. ve výletech na kole....
Jinak proti tobě absolutně nic nemám, jenom mi přišlo celkem vtipný, že tu při takhle rozvolněné životosprávě do mrťě řešíš kvalitu proteinů:-) A pak mi přijde škoda, že hrozně radikalizuješ názory. V něčem se s tebou souhlasit dá, ale pak to zabiješ spoustou směšných argumentů a stavíš se zbytečně do pozice blázna, který si vyleze na bednu a začne kázat do davu lidí...... |
Jen pro zajímavost to doplním: Iron.Pumping psal v topicu, od kterého jsi sem přenesl tu diskusi, posměšně na téma Laktino a Gelita ...
| Iron.Pumping napsal: | | ...ani mne nevadi protein jako takovej (snad jen,kdyby do 85-tky take necpali odtucnene Laktino....co to je??? a Gelitu???)chutove dobrej... |
Prvně k Laktinu - nízký obsah sušeného mléka (většinou tak kolem 2 - 3 %) dávají do prote inových suplementů prakticky všichni výrobci (určitě se najdou výjimky, je jich ale málo a většinou jen pro konkrétní produkty) a to z důvodu výrazného zlepšení chuti, které zmíněná 2 - 3 % dokáží a to (právě díky tak malému použitému množství) bez odrazu na kvalitu produktu (btw. i tak bývá "takticky" (?) na etiketách dost často vynecháváno).
A teď Gelita - to je německý gigant, největší světový výrobce 7násobně hydrolyzovaného kolagenu, tzn. bílkoviny nejvyšší možné stravitelnosti a plného aminokyselinového spektra. Někdy před pár týdny tu byla diskuse, kdy tu někdo psal o kolagenu v pr oteinovém suplementu jako o méněcenné náhražce . Tak tomu ale není, mluvíme-li třeba o WPC 80 od Extrifitu, je tam totiž právě tento 7násobně hydrolyzovaný kolagen a to právě jen a pouze pro zlepšení aminokyselinového spektra, k čemuž má nejlepší možné předpoklady.
Tolik k těm dvěma vysmívaným výrazům.
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: so srpen 08, 2009 7:31 am Předmět: |
|
|
| ronnie napsal: | | Někdy před pár týdny tu byla diskuse, kdy tu někdo psal o kolagenu v proteinovém suplementu jako o méněcenné náhražce. Tak tomu ale není, mluvíme-li třeba o WPC 80 od Extrifitu, je tam totiž právě tento 7násobně hydrolyzovaný kolagen a to právě jen a pouze pro zlepšení aminokyselinového spektra, k čemuž má nejlepší možné předpoklady. |
Výrobci určitě nepřidávají hydrolizovaný kolagen za účelem zlepšení esenciálního aminokyselinového specktra. Kolagenem naopak výrazně zvednou množství glycinu, prolinu a hydroxyprolinu. Tyto neesenciální aminokyseliny vznikají z glutaminu a nebo z glutamátu a jsou součástí skleroproteinů, spolu s elastinem jsou součástí pojivových tkání, šlach, vazů. Ve WPC to neznamená, že kolagenem zlepšíme jejich esenciální aminokyselinové spektrum, však glycin a prolin jsou neesenciální aminokyseliny, které si tělo umí samo vytvořit, ale rozhodně se tím zlepší regenerace pojivových tkání po tréninku.
Pokud by si iron.pumping chtěl zrychlit regeneraci pojivových tkání po tréninku bez hydrolizátu koleganu, tak mu stačí, když spolkne po tréninku hnusnou kližku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so srpen 08, 2009 9:12 am Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | _Lundgren napsal: | | Iron.Pumping napsal: |
Jinak proti tobě absolutně nic nemám, jenom mi přišlo celkem vtipný, že tu při takhle rozvolněné životosprávě do mrťě řešíš kvalitu proteinů:-) A pak mi přijde škoda, že hrozně radikalizuješ názory. V něčem se s tebou souhlasit dá, ale pak to zabiješ spoustou směšných argumentů a stavíš se zbytečně do pozice blázna, který si vyleze na bednu a začne kázat do davu lidí...... |
Jen pro zajímavost to doplním: Iron.Pumping psal v topicu, od kterého jsi sem přenesl tu diskusi, posměšně na téma Laktino a Gelita ...
| Iron.Pumping napsal: | | ...ani mne nevadi protein jako takovej (snad jen,kdyby do 85-tky take necpali odtucnene Laktino....co to je??? a Gelitu???)chutove dobrej... |
Prvně k Laktinu - nízký obsah sušeného mléka (většinou tak kolem 2 - 3 %) dávají do prote inových suplementů prakticky všichni výrobci (určitě se najdou výjimky, je jich ale málo a většinou jen pro konkrétní produkty) a to z důvodu výrazného zlepšení chuti, které zmíněná 2 - 3 % dokáží a to (právě díky tak malému použitému množství) bez odrazu na kvalitu produktu (btw. i tak bývá "takticky" (?) na etiketách dost často vynecháváno).
A teď Gelita - to je německý gigant, největší světový výrobce 7násobně hydrolyzovaného kolagenu, tzn. bílkoviny nejvyšší možné stravitelnosti a plného aminokyselinového spektra. Někdy před pár týdny tu byla diskuse, kdy tu někdo psal o kolagenu v pr oteinovém suplementu jako o méněcenné náhražce . Tak tomu ale není, mluvíme-li třeba o WPC 80 od Extrifitu, je tam totiž právě tento 7násobně hydrolyzovaný kolagen a to právě jen a pouze pro zlepšení aminokyselinového spektra, k čemuž má nejlepší možné předpoklady.
Tolik k těm dvěma vysmívaným výrazům. |
ano,rikejme tomu treba posmesne..u me to proste nema v proteinu co delat..az budu chtit kloubni vyzivu,tak si ji koupim..protein si kupuji z jineho duvodu ,nez aby me ochranil klouby a nebo lepe po Laktinu chutnal.Kazdy mame jina kriteria pri koupi suplementu a kazdy si jiste dovede usudek udelat sam.Tohle vsechno uz jsme tu ale pred par mesici rozebirali a nebejt toho,ze sem odepsal nekomu,kdo to zacal resit,tak jsme se tu nemuseli zbytecne hadat.
Lundgren:nikomu nic nekazu,jen si rikam sve nazory a pokavad to nekdo jako kazani bere,tak je to jeho vec.:)
Herza:klizka je dobra
|
|
| nahoru |
|
 |
xjohnyx
|
Zaslal: so srpen 08, 2009 9:44 am Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | Ronnie napsal: | | _Lundgren napsal: | | Iron.Pumping napsal: |
Tolik k těm dvěma vysmívaným výrazům. |
ano,rikejme tomu treba posmesne..u me to proste nema v proteinu co delat..az budu chtit kloubni vyzivu,tak si ji koupim..protein si kupuji z jineho duvodu ,nez aby me ochranil klouby a nebo lepe po Laktinu chutnal.Kazdy mame jina kriteria pri koupi suplementu a kazdy si jiste dovede usudek udelat sam.Tohle vsechno uz jsme tu ale pred par mesici rozebirali a nebejt toho,ze sem odepsal nekomu,kdo to zacal resit,tak jsme se tu nemuseli zbytecne hadat.
Lundgren:nikomu nic nekazu,jen si rikam sve nazory a pokavad to nekdo jako kazani bere,tak je to jeho vec.:)
Herza:klizka je dobra |
to je to stejny jak kdyby sis koupil auto a oni by ti tam dali zadarmo klimatizaci a ty bys rekl ze to nechces zes chtel to puvodni
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so srpen 08, 2009 9:53 am Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | ano,rikejme tomu treba posmesne..u me to proste nema v proteinu co delat..az budu chtit kloubni vyzivu,tak si ji koupim..protein si kupuji z jineho duvodu ,nez aby me ochranil klouby a nebo lepe po Laktinu chutnal.Kazdy mame jina kriteria pri koupi suplementu a kazdy si jiste dovede usudek udelat sam.Tohle vsechno uz jsme tu ale pred par mesici rozebirali a nebejt toho,ze sem odepsal nekomu,kdo to zacal resit,tak jsme se tu nemuseli zbytecne hadat. |
Oki, však se nehádáme.
Jen jsem měl z tvého příspěvku pocit, že nevíš, co to ta zmíněná Gelita je.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|