|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
finte
|
Zaslal: út listopad 26, 2013 6:24 pm Předmět: |
|
|
| vejdy napsal: | @ finte
ta cena je ale za 920 g?Pokud je gramáž červeného scitecu 2350 g za 1000-, Kč,napiš mi kde to je,já tam přijedu a vykoupím zásoby... |
pardubice fit&sport presne 1050kc, jo a je to velky baleni 2350g
|
|
| nahoru |
|
 |
Eror
|
Zaslal: pá listopad 29, 2013 4:09 pm Předmět: |
|
|
Dostalo sa mi darom zhruba 1kg Weider Gold Whey – mango maracuja, takže môj názor
-rozpustnosť je pohode, aj vo vode aj v mlieku
-stráviteľnosť bez problémov,
-prášivosť žiadna
-chuť vo vode chutí podobne ako džúsy, sladký je tak akurát, miešal som tak ako je doporučené s 300ml vody, v mlieku je chuť podľa mňa úplne geniálna, niečo ako ovocná zmrzlina
-čo sa týka zloženia, tak k tomuto sa moc vyjadriť neviem :)
|
|
| nahoru |
|
 |
RebelSpirit

|
Zaslal: pá listopad 29, 2013 9:30 pm Předmět: |
|
|
Čau, Mohl byste někdo doporučit podle Vás nejlepší Hydro protein?
Co se týče proteinů mám velmi dobré zkušenosti s Whey Gold Standard (Optimum), Instant Whey (Reflex) u nočních Combat (MusclePharm), Synta (BSN) nebo Phase 8 (Muscletech)
Rád bych po tréninku užíval nějaké Hydro momentálně mam od extrifitu, ale chtěl bych jít do něčeho jiného, uvažuju o Hydro whey od Optimum nutrition, doporučil by někdo Hydro o podobné kvalitě? preferuju zahraniční značku..dík za tip _________________ Rebel Spirit
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá listopad 29, 2013 9:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Eror
|
Zaslal: út prosinec 03, 2013 5:59 pm Předmět: |
|
|
Zdravím, máte niekto skúsenosti so značkou nu3tion ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: út prosinec 03, 2013 6:27 pm Předmět: |
|
|
| Eror napsal: | | Zdravím, máte niekto skúsenosti so značkou nu3tion ? |
osobně ne ale stačí se podívat na jejich popis výrobku a je vše jasný .
Vysvětlím třeba u BCAA jen okopírovali 4 stejně stranky , takže bcaa + instant a 4.1.1.
a 8.1.1. maj stejný složeni to asi ne takže myslím si svoje .
A pekličky jsou ty jejich certifikáty , 90 % nemaj datumy nejsou potvrzeny a ty co jsou
jsou 8 let strarý .
pokud zvažuješ koupi tak radší se podívej na český trh a na ověřený český značky .
PS: 99 % bcaa rozpustnost okamžitě . at mi někdo ukaže jak se ihned rozpustí leucin ,
kecy sorry .
|
|
| nahoru |
|
 |
Eror
|
Zaslal: út prosinec 03, 2013 7:43 pm Předmět: |
|
|
| Mates-daoc napsal: | | Eror napsal: | | Zdravím, máte niekto skúsenosti so značkou nu3tion ? |
Vysvětlím třeba u BCAA jen okopírovali 4 stejně stranky , takže bcaa + instant a 4.1.1.
A pekličky jsou ty jejich certifikáty , 90 % nemaj datumy nejsou potvrzeny a ty co jsou
jsou 8 let strarý .
pokud zvažuješ koupi tak radší se podívej na český trh a na ověřený český značky .
PS: 99 % bcaa rozpustnost okamžitě . at mi někdo ukaže jak se ihned rozpustí leucin ,
kecy sorry . |
Ja sa do zloženia nevyznám, takže ďakuje za reakciu Mňa práve na tých produktoch zaujala cena, tak som sa chcel niečo dozvedieť aj o kvalite.
Vedel by si mi teda poradiť nejaký potréningový protein min 80, niečo z tej zlatej strednej cesty ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: út prosinec 03, 2013 8:45 pm Předmět: |
|
|
| Eror napsal: | | Mates-daoc napsal: | | Eror napsal: | | Zdravím, máte niekto skúsenosti so značkou nu3tion ? |
jsou 8 let strarý .
kecy sorry . |
Ja sa do zloženia nevyznám, takže ďakuje za reakciu Mňa práve na tých produktoch zaujala cena, tak som sa chcel niečo dozvedieť aj o kvalite.
Vedel by si mi teda poradiť nejaký potréningový protein min 80, niečo z tej zlatej strednej cesty ? |
na ronnie e-shopu jich je hodně a hlavně se někdy vyplatí počkat a koupit jak jsou v akci
a jsou to pro vás nemale častky .
vyber si sám
https://obchod.ronnie.cz/s-2195-professional-wpc-80-sacek.html akce 41 %
https://obchod.ronnie.cz/s-3768-whey-core-100.html 33%
https://obchod.ronnie.cz/s-5173-ultra-speed-80-fair-power.html
... atd ... koukni se sám a vyber si
https://obchod.ronnie.cz/proteiny
jestli ale chceš něco z poza louže tak to ti sloužit nemužu , já trošku na ně zanevřel
I když tedka ..... nojo co nadělám
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: út prosinec 03, 2013 9:26 pm Předmět: |
|
|
Aj já ho mám a dávám ho po tréninku s gainerem od Survivalu a ještě během dne na svačinu s rozdrcenýma vločkama. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
blikk
|
Zaslal: čt prosinec 05, 2013 4:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
roxtidy
|
Zaslal: čt prosinec 05, 2013 4:53 pm Předmět: |
|
|
| finte napsal: | | vejdy napsal: | @ finte
ta cena je ale za 920 g?Pokud je gramáž červeného scitecu 2350 g za 1000-, Kč,napiš mi kde to je,já tam přijedu a vykoupím zásoby... |
pardubice fit&sport presne 1050kc, jo a je to velky baleni 2350g |
maji tam pouze banan za 1200,-, vcera jsem tam volal
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: čt prosinec 05, 2013 5:20 pm Předmět: |
|
|
Je to jen můj osobní názor, ale...
...já osobně bych si žádnou věc od ATP nekoupil
|
|
| nahoru |
|
 |
finte
|
Zaslal: čt prosinec 05, 2013 7:55 pm Předmět: |
|
|
| roxtidy napsal: | | finte napsal: | | vejdy napsal: | @ finte
pardubice fit&sport presne 1050kc, jo a je to velky baleni 2350g |
maji tam pouze banan za 1200,-, vcera jsem tam volal |
Tak uz je asi po akci: ( ale bylo to tam od cervence co tam chodim jeste min. 2-3 tydny zpatky....
|
|
| nahoru |
|
 |
blikk
|
Zaslal: so prosinec 07, 2013 4:42 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,
už jste to někdo měli ten nový IsoBeef? Docela mě to láká, ale trochu mě zarazilo tohle v popisu:
"Masový izolát se chová jinak než instantní syrovátkový protein a pro přípravu nápoje doporučujeme více šejkrovat, až se proteinový prášek z masa rozpustí a vytvoří krém s velmi hustou konzistencí. Chuť masového izolátu je velmi lahodná. Při pití udržujte šejkovitou konzistenci dalším protřepáváním."
Co konkrétně to znamená? Pění to moc? A chuťově jak to vychází? Může potom někdo napsat nějakou recenzi? O kvalitě pochybnosti nemám, cena je taky celkem ok, takže mě zajímá hlavně tohle.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johnbear

|
Zaslal: so prosinec 07, 2013 5:17 pm Předmět: |
|
|
| blikk napsal: | Ahoj,
už jste to někdo měli ten nový IsoBeef? Docela mě to láká, ale trochu mě zarazilo tohle v popisu:
"Masový izolát se chová jinak než instantní syrovátkový protein a pro přípravu nápoje doporučujeme více šejkrovat, až se proteinový prášek z masa rozpustí a vytvoří krém s velmi hustou konzistencí. Chuť masového izolátu je velmi lahodná. Při pití udržujte šejkovitou konzistenci dalším protřepáváním."
Co konkrétně to znamená? Pění to moc? A chuťově jak to vychází? Může potom někdo napsat nějakou recenzi? O kvalitě pochybnosti nemám , cena je taky celkem ok, takže mě zajímá hlavně tohle. |
To je ta reklama fakt tak brilantně zvládnutá?
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|