PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 505, 506, 507 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
finte

PříspěvekZaslal: út listopad 26, 2013 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vejdy napsal:
@ finte

ta cena je ale za 920 g?Pokud je gramáž červeného scitecu 2350 g za 1000-, Kč,napiš mi kde to je,já tam přijedu a vykoupím zásoby...

pardubice fit&sport presne 1050kc, jo a je to velky baleni 2350g
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Eror

PříspěvekZaslal: pá listopad 29, 2013 4:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dostalo sa mi darom zhruba 1kg Weider Gold Whey – mango maracuja, takže môj názor

-rozpustnosť je pohode, aj vo vode aj v mlieku
-stráviteľnosť bez problémov,
-prášivosť žiadna
-chuť vo vode chutí podobne ako džúsy, sladký je tak akurát, miešal som tak ako je doporučené s 300ml vody, v mlieku je chuť podľa mňa úplne geniálna, niečo ako ovocná zmrzlina
-čo sa týka zloženia, tak k tomuto sa moc vyjadriť neviem :)
RebelSpirit

PříspěvekZaslal: pá listopad 29, 2013 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čau, Mohl byste někdo doporučit podle Vás nejlepší Hydro protein?
Co se týče proteinů mám velmi dobré zkušenosti s Whey Gold Standard (Optimum), Instant Whey (Reflex) u nočních Combat (MusclePharm), Synta (BSN) nebo Phase 8 (Muscletech)
Rád bych po tréninku užíval nějaké Hydro momentálně mam od extrifitu, ale chtěl bych jít do něčeho jiného, uvažuju o Hydro whey od Optimum nutrition, doporučil by někdo Hydro o podobné kvalitě? preferuju zahraniční značku..dík za tip
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: pá listopad 29, 2013 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dávej po tréninku toto:
https://obchod.ronnie.cz/s-5173-ultra-speed-80-fair-power.html

...není to zahraniční, ale to je z mého pohledu plus, mj. u toho aspoň na 100 % víš, čeho v tom kolik je. Já ho teď upíjím po tréninku taky (plus dvakrát přes den) a sedí mi maximálně.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Eror

PříspěvekZaslal: út prosinec 03, 2013 5:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím, máte niekto skúsenosti so značkou nu3tion ?
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: út prosinec 03, 2013 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Eror napsal:

osobně ne ale stačí se podívat na jejich popis výrobku a je vše jasný .
Vysvětlím třeba u BCAA jen okopírovali 4 stejně stranky , takže bcaa + instant a 4.1.1.
a 8.1.1. maj stejný složeni to asi ne takže myslím si svoje .
A pekličky jsou ty jejich certifikáty , 90 % nemaj datumy nejsou potvrzeny a ty co jsou
jsou 8 let strarý .
pokud zvažuješ koupi tak radší se podívej na český trh a na ověřený český značky .

PS: 99 % bcaa rozpustnost okamžitě . at mi někdo ukaže jak se ihned rozpustí leucin ,
kecy sorry .
Eror

PříspěvekZaslal: út prosinec 03, 2013 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mates-daoc napsal:
Eror napsal:

Vysvětlím třeba u BCAA jen okopírovali 4 stejně stranky , takže bcaa + instant a 4.1.1.
A pekličky jsou ty jejich certifikáty , 90 % nemaj datumy nejsou potvrzeny a ty co jsou
jsou 8 let strarý .
pokud zvažuješ koupi tak radší se podívej na český trh a na ověřený český značky .

PS: 99 % bcaa rozpustnost okamžitě . at mi někdo ukaže jak se ihned rozpustí leucin ,
kecy sorry .

Ja sa do zloženia nevyznám, takže ďakuje za reakciu Mňa práve na tých produktoch zaujala cena, tak som sa chcel niečo dozvedieť aj o kvalite.

Vedel by si mi teda poradiť nejaký potréningový protein min 80, niečo z tej zlatej strednej cesty ?
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: út prosinec 03, 2013 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Eror napsal:
Mates-daoc napsal:
Eror napsal:

jsou 8 let strarý .

kecy sorry .

Ja sa do zloženia nevyznám, takže ďakuje za reakciu Mňa práve na tých produktoch zaujala cena, tak som sa chcel niečo dozvedieť aj o kvalite.

Vedel by si mi teda poradiť nejaký potréningový protein min 80, niečo z tej zlatej strednej cesty ?

na ronnie e-shopu jich je hodně a hlavně se někdy vyplatí počkat a koupit jak jsou v akci
a jsou to pro vás nemale častky .
vyber si sám
https://obchod.ronnie.cz/s-2195-professional-wpc-80-sacek.html akce 41 %
https://obchod.ronnie.cz/s-3768-whey-core-100.html 33%
... atd ... koukni se sám a vyber si
https://obchod.ronnie.cz/proteiny

jestli ale chceš něco z poza louže tak to ti sloužit nemužu , já trošku na ně zanevřel
I když tedka ..... nojo co nadělám
mirus

PříspěvekZaslal: út prosinec 03, 2013 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Dávej po tréninku toto:

...není to zahraniční, ale to je z mého pohledu plus, mj. u toho aspoň na 100 % víš, čeho v tom kolik je. Já ho teď upíjím po tréninku taky (plus dvakrát přes den) a sedí mi maximálně.

Aj já ho mám a dávám ho po tréninku s gainerem od Survivalu a ještě během dne na svačinu s rozdrcenýma vločkama.
blikk

PříspěvekZaslal: čt prosinec 05, 2013 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Máte někdo zkušenost s:
https://obchod.ronnie.cz/s-5058-muscular-whey-protein-80.html

Zaujala mě ta akční cena. Momentálně používám Whey Core 100 na střídačku s WPC 80, dá se to s tím srovnat/nahradit?
roxtidy

PříspěvekZaslal: čt prosinec 05, 2013 4:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

finte napsal:
vejdy napsal:
@ finte

ta cena je ale za 920 g?Pokud je gramáž červeného scitecu 2350 g za 1000-, Kč,napiš mi kde to je,já tam přijedu a vykoupím zásoby...

maji tam pouze banan za 1200,-, vcera jsem tam volal
člověk

PříspěvekZaslal: čt prosinec 05, 2013 5:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blikk napsal:
Máte někdo zkušenost s:
https://obchod.ronnie.cz/s-5058-muscular-whey-protein-80.html

Zaujala mě ta akční cena. Momentálně používám Whey Core 100 na střídačku s WPC 80, dá se to s tím srovnat/nahradit?

Je to jen můj osobní názor, ale...

...já osobně bych si žádnou věc od ATP nekoupil
finte

PříspěvekZaslal: čt prosinec 05, 2013 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

roxtidy napsal:
finte napsal:
vejdy napsal:
@ finte

maji tam pouze banan za 1200,-, vcera jsem tam volal

Tak uz je asi po akci: ( ale bylo to tam od cervence co tam chodim jeste min. 2-3 tydny zpatky....
blikk

PříspěvekZaslal: so prosinec 07, 2013 4:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,
už jste to někdo měli ten nový IsoBeef? Docela mě to láká, ale trochu mě zarazilo tohle v popisu:
"Masový izolát se chová jinak než instantní syrovátkový protein a pro přípravu nápoje doporučujeme více šejkrovat, až se proteinový prášek z masa rozpustí a vytvoří krém s velmi hustou konzistencí. Chuť masového izolátu je velmi lahodná. Při pití udržujte šejkovitou konzistenci dalším protřepáváním."

Co konkrétně to znamená? Pění to moc? A chuťově jak to vychází? Může potom někdo napsat nějakou recenzi? O kvalitě pochybnosti nemám, cena je taky celkem ok, takže mě zajímá hlavně tohle.
Johnbear

PříspěvekZaslal: so prosinec 07, 2013 5:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blikk napsal:
Ahoj,
už jste to někdo měli ten nový IsoBeef? Docela mě to láká, ale trochu mě zarazilo tohle v popisu:
"Masový izolát se chová jinak než instantní syrovátkový protein a pro přípravu nápoje doporučujeme více šejkrovat, až se proteinový prášek z masa rozpustí a vytvoří krém s velmi hustou konzistencí. Chuť masového izolátu je velmi lahodná. Při pití udržujte šejkovitou konzistenci dalším protřepáváním."

Co konkrétně to znamená? Pění to moc? A chuťově jak to vychází? Může potom někdo napsat nějakou recenzi? O kvalitě pochybnosti nemám , cena je taky celkem ok, takže mě zajímá hlavně tohle.

To je ta reklama fakt tak brilantně zvládnutá?

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 505, 506, 507 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: