|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po listopad 25, 2013 11:02 pm Předmět: |
|
|
Doporučenou maloobchodní cenu ve většině případů doporučuje výrobce, od ní se odvíjejí velkoobchodní ceny, od ní se odvíjejí i ceny internetové. Jinak divil by ses, na kolika místech se zboží za skutečně maloobchodní doporučené ceny (nebo ceny jim hodně blízké) prodává a jaké množství se ho za ně prodá. Mě to někdy samotného udivuje taky.
Btw. třeba na Alze to je také tak, ne? Aspoň co teď koukám na titulku, taky v detailu zboží běžná cena 16490 Kč a po slevě 11490 Kč...
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: po listopad 25, 2013 11:15 pm Předmět: |
|
|
No to jsem zapomněl, že třeba ve fitkách to prodávají dost draze, nebo kamenný prodejny. Já tak nějak mluvil jen o eshopech a ty to mají +/- stejný.
Já tím nijak nechtěl útočit na tvůj obchod, jen mě to zajímalo.
Jo alza, to je případ sám o sobě  slevový tornáda a přitom jinde to stojí míň i bez slevy, to už je vrchol
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po listopad 25, 2013 11:16 pm Předmět: |
|
|
Jenže stejně to vždycky koupím na Alze, cena necena...  A vzhledem k tomu, jak jsou velcí a jak stále rostou, nejsem sám...
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: po listopad 25, 2013 11:24 pm Předmět: |
|
|
To já ne, protože jejich přístup k reklamacím je asi nejhorší co jsem kde zažil.
Ale jinak, já taky nejraději nakupuji na https://obchod.ronnie.cz/ (a doufám, že za to u tebe mám bezvýznamný plus)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po listopad 25, 2013 11:26 pm Předmět: |
|
|
Píšu si:). A děkuju. Jinak já tam s reklamacemi mám zkušeností málo, ale zatím vždy dobré. Hlavní je ale doručení do 90 minut, to asi nikdy nepochopím, jak je možné toho docílit. Btw. jsme tu lehce OT:).
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: út listopad 26, 2013 6:20 am Předmět: |
|
|
to Ronnie: Já chápu,že mě nikdo nenutí to kupovat, ale ja tím hlavně chtěl řict,že extrifit nepřišel s nějakým zázrakem a vlastně ani s žádnou novinkou. Co se týče těch cen, tak jsem porovnával ceny po přihlášení na obou webech a takto to vychází,žádne akční ceny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
|
| nahoru |
|
 |
finte
|
Zaslal: út listopad 26, 2013 8:43 am Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | No to jsem zapomněl, že třeba ve fitkách to prodávají dost draze, nebo kamenný prodejny. Já tak nějak mluvil jen o eshopech a ty to mají +/- stejný.
Já tím nijak nechtěl útočit na tvůj obchod, jen mě to zajímalo.
Jo alza, to je případ sám o sobě slevový tornáda a přitom jinde to stojí míň i bez slevy, to už je vrchol |
Treba u nas ve fitku mají scitecy modrej i cervenej za litr :D coz sem docela cumel...a to nikde neseženeš levnější..
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: út listopad 26, 2013 12:02 pm Předmět: |
|
|
OPTIMUM COMPLETE PROTEIN čokoláda, vanilka
Obě příchutě jsem zkoušel jak s mlékem (před spaním) tak s vodou (po tréninku). S mlékem 300ml a voda 250ml:
- rozpustnost v pohodě, nic po dopití na šejkru nezůstávalo.. Při míchání s mlékem naskočila pěna, což je ale jasné... S vodou vše ok!
- stravitelnost bez problémů
- prašivost minimální, hlavně když jsem otevřel obě příchutě, ucítil jsem krásnou vůni jakou jsem snad nikdy u žádných proteinů tak necítil.
- příchuť čokoláda -> mléko: geniální. olizoval jsem se ještě dvě hodiny v posteli voda: pořád to chutnalo skvěle. je jasné, že už z toho nebyl takovej čokoládovej šejk jak s mlékem, ale i tak to bylo opravdu lahodné.
vanilka -> Stejné jak u čokolády. S mlékem pochopitelně chutnější, ale zde musím zdůraznit , že tato vanilka mi chutnala více než od Combatu!! A to je co říct
Závěrem... Je to 60% protein, takže jedině asi do objemu, ale pokud nemá někdo problém s větším množstvím sacharidama na odměrku a chce si pochutnat, doporučuji... Chuť bych přirovnal k výborné Synthe
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: út listopad 26, 2013 12:57 pm Předmět: |
|
|
@ finte
ta cena je ale za 920 g?Pokud je gramáž červeného scitecu 2350 g za 1000-, Kč,napiš mi kde to je,já tam přijedu a vykoupím zásoby...
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: út listopad 26, 2013 2:01 pm Předmět: |
|
|
| vejdy napsal: | @ finte
ta cena je ale za 920 g?Pokud je gramáž červeného scitecu 2350 g za 1000-, Kč,napiš mi kde to je,já tam přijedu a vykoupím zásoby... |
kamarád v UH kvpoval 5kg (červený) za 2350 myslím, taky fajn
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: út listopad 26, 2013 2:16 pm Předmět: |
|
|
To je ovšem za 5kg normální cena.
|
|
| nahoru |
|
 |
vaclav.p

|
Zaslal: út listopad 26, 2013 4:23 pm Předmět: |
|
|
může mi někdo osvětlit (ronnie?) co znamená číslo 80 na tý etiketě ,,Super Hydro 80 " ? 80% aminokyselin?
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: út listopad 26, 2013 4:26 pm Předmět: |
|
|
je to myslím i v popisu (80% aminokyselin)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út listopad 26, 2013 5:31 pm Předmět: |
|
|
Jj, je to v popisu "...obsahuje 80,5 % aminokyselin..." a z toho to číslo pochází.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|