Power Clean (silove premiestnenie):
3x20kg
3x40kg
3x60kg
3x70kg
3x80kg
0x90kg <-- doprdele.. Teraz ako tak casto taham, tak mi vsetky vzpierackse discipliny klesli :/
Deadlift (Mrtvy tah):
3x60kg
3x100kg
3x120kg
3x140kg
3x160kg
3x180kg <-- Uz toto bolo tazke. To neustale tahanie ma zacina zdolavat. Ale ja sa nedam! :D
3x195kg <-- PB - tretie opacko trochu hardcore, musel som si aj trochu zarucat
Nabuduce taham v sobotu so 190 a ak dam 5, tak to potiahnem dalej. Ak nie, tak zvazim zmenu treningu.
Overhead squat na BOSU:
5x20kg
5x20kg
5x20kg
5x20kg
Skracovacky na lavicke / bicepsove zdvihy s JC:
15xRacheljak / 6x18kg
15xRacheljak / 6x18kg
15xRacheljak / 6x18kg
15xRacheljak
Na zaver to uz bolo len take smrdlanie po tych tahoch :D
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Držím peste, nech sa to bude ešte chvíľu zvyšovať, ale ono udržovať takýto famózny, priam lineárny progres, sa podľa mňa nedá dlhodobo, ono už teraz je to paráda, jak to šlo brutálne hore.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Tady toho logu jsem si nejak nevsiml
a koukam, ze je to pekna skoda!
moc pekny
drzim palce a budu sledovat
Přesně tak!
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Power Snatch (trh silou):
3x20kg
3x40kg
3x50kg
<-- Dnes to lietalo hore ako nic, skoda, ze dnes som nemal v plane ist vyssie, takze len takto v ramci rozcvicky.
Push Press (tlak s vyrazom):
3x20kg
3x40kg
3x60kg
3x70kg
3x80kg
2x90kg
1x90kg <-- druhe mi nevyslo :/
Bench Press (tlak na lavicke):
10x20kg
5x40kg
5x60kg
5x70kg
5x80kg
Seated Military Press (Tlaky nad hlavu v sede):
6x60kg
6x60kg
6x60kg
6x60kg
superseria
Rozpazovanie / Tlak s JC za hlavou:
8x10kg / 6x35kg
8x10kg / 6x35kg
8x10kg / 6x35kg
Morico napsal:
spekounP napsal:
Tady toho logu jsem si nejak nevsiml
a koukam, ze je to pekna skoda!
moc pekny
drzim palce a budu sledovat
Přesně tak!
Dakujem Vam pekne, chlapi. Este to ani zdaleko nieje ono, ale ja sa poskusim vas nesklamat, dajte mi pol roka
Turakam - este dufam z toho daco vymackam :D Ale je mi to samozrejme jasne, ze uz to chce zmenu, uvidim v sobotu ako to pojde.
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
To co dostanes nad hlavu, tak s tim bych si ja tak mohl kutalet po zemi, ale benche jsou skoro ty samy vahy jako pushpressy.
mas mozna nadani pro dynamiku, dobrou koordinaci pohybu
Ja jsem zase spis na tu statickou silu, ale jak mam skloubit vic dynamickejch pohybu najednou, tak jsem drevo neuveritelny. (o tom svedci i skutecnost, ze pushpress a military press mam skoro stejny cisla)
(nebo je jeste druha moznost, ze na benche prdis a jedes je jenom tak propagacne)
2x20kg
2x40kg
2x50kg
2x60kg
2x60kg
Deadlift (mrtvy tah):
5x60kg
5x100kg
5x130kg
5x150kg
5x170kg
5x190kg <-- PB
<-- Totalne som sa nabudil, v posilke som bol uplne sam a reval som pri tom ako beast :D:D
V posilke na mochovskej sa mi sice cvici skvele, no osa mi velmi nevyhovuje. No napriek tomu planovany vykon padol a to je hlavne.
Power Clean (silove premiestnenie):
3x60kg
3x80kg
3x80kg
3x80kg
Stahovanie hornej kladky nadhmat nasiroko:
6x95kg
6x95kg
6x95kg
Stahovanie hornej kladky podhmat nauzko:
6x95kg
6x95kg
6x95kg
Barbell complex so 40kg:
10xDeadlift
10xPritahy VC
10xHang Clean
10xSquat
1 min pauza
10xDeadlift
10xPritahy VC
10xHang Clean
10xSquat
Dnes som celkom spokojny. Mal som naponahlo a vo vseobecnosti mam teraz v osobnom zivote velke stresy, tak musim oddychovat, kedy sa len da :/
spekounP napsal:
Mas zajimavej nepomer sily ramen a sily na benchi
To co dostanes nad hlavu, tak s tim bych si ja tak mohl kutalet po zemi, ale benche jsou skoro ty samy vahy jako pushpressy.
mas mozna nadani pro dynamiku, dobrou koordinaci pohybu
Ja jsem zase spis na tu statickou silu, ale jak mam skloubit vic dynamickejch pohybu najednou, tak jsem drevo neuveritelny. (o tom svedci i skutecnost, ze pushpress a military press mam skoro stejny cisla)
(nebo je jeste druha moznost, ze na benche prdis a jedes je jenom tak propagacne)
Jo a kdy planujes mrtvolu 200kgx5 ?
Bench Press povazujem za doplnkovy cvik . ALe je jasne, ze by som chcel mat lepsie vykony na bench, no ja mam strasne slabe prsne svaly, vzdy som mal, neviem si to vysvetlit. ALe to nevadi, podstatne je pre mna vsetko overhead a tahy, cize na to sa zameriavam.
Niesom s tymi pushpressmi vobec spokojny, no vzdy som mal slabu tlakovu silu, tak necakam ziadne rychle zazraky, trpezlivy som dost.
Mrtvolu 200x5? Nad tym som sa este ani nezamyslal, pride mi to trochu sci-fi a vacsinou si davam ciele dosazitelne v ramci mesiaca/dvoch, aby som sa udrzoval motivovany. Cize teraz je prvym cielom 200x3 a potom 220 max. CO bude potom, to neviem, necham asi tahy na nejaky cas plavat, este neviem. Este v januari som nepotiahol 170, cize mozem byt spokojny
Ty tahy fakt pekny.
Myslim, ze tech 5x200kg neni zase az tak nerealny cil.
Ale jestli jsi to dostal za 7 mesicu ze 170kg na 3x195kg (nebo 5x190kg) tak jses fakt borec.
Pekná práce
Jinak tomu říkám parádní skladba cviků na záda:
snatch
mrtvola
přemko
Power Clean + Push Press (silove premiestnenie + vyrazovy tlak):
3+3x20kg
3+3x40kg
3+3x60kg
3+3x70kg
3+3x80kg
1+1x90kg <-- PB (strasne lahke )
1+1x90kg <-- toto uz take lahke nebolo, zabudol som sa sustredit
Bench Press (tlak na lavicke):
10x20kg
8x40kg
3x60kg
3x70kg
3x80kg
2x90kg <-- jezis, dnes to bolo slabe aj na mna!! :/
Rack lockouts (dotlaky zo zarazok) - cca 4cm nad hrudou:
5x80kg
4x80kg
4x80kg
4x80kg
superseria
Power Snatch from pins + Zdvihy noh v lahu na lavicke
3x40kg + 15xRacheljak
3x40kg + 15xRacheljak
3x40kg + 15xRacheljak
3x40kg + 15xRacheljak
Seated meb-ball twist:
15+15x5kg
15+15x5kg
spekounP napsal:
Pěkně tomu dáváš naprdel
No ja zse vobec taky pocit nemam . A co ty? Preco si log nevedies? O tvojich aktualnych vykonoch sa dozvedame len z toho, co pises Moricovi do logu
Já bych moc nehrotil PP a BP v jeden den, stojí to pak za houby. Když už, tak jedno jen lehce a nestresovat se kvůli výkonům. Sílu v ramenách máš pěknou a ten nepoměr vůči BP je solidní.
SpekounP si vede log na IF, jestli se nemýlím.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
to je pravda, ak sa cvičí benč či úzky benč po tlakoch na ramená či výrazoch, tam je skoro isté, že výkon bude nižžší. Nie je spekoun náhodou pajas na ironfactor?
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
to je pravda, ak sa cvičí benč či úzky benč po tlakoch na ramená či výrazoch, tam je skoro isté, že výkon bude nižžší. Nie je spekoun náhodou pajas na ironfactor?
To musí potvrdit on nebo Morico, ale řekl bych, že ano.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Popravde, PP ma pre mna omnoho vacsiu vahu nez BP. Keby som si mal vybrat medzi +10kg na PP alebo +20 na BP, vybral by som si push press :D disbalancia a ci nie, whatever
No dnes to bolo este o dost horsie nez obvykle, obvykle aj po PP vytasim s 90 take 4 opacka. A zase, ked sa tak zamyslis, teraz chodievam tie ramp up serie, cize s max vahou je tam len jedna seria a ta posledna, pri nizsich seriach sa len snazim ist co najdynamickejsie, tak si nemyslim, ze by to bola taka zataz, neviem. Kazdopadne co sa tyka tlakovej sily, rad si necham poradit, od buduceho tyzdna pojdem zase 2+1, 2+2 (vrch/spodok), tak to mozno tak nejak upravim.
Dakujem, pani
Pajas na IF, to viem, kto je, no dokopy som si ich zatial nedaval :D
No ja zse vobec taky pocit nemam . A co ty? Preco si log nevedies? O tvojich aktualnych vykonoch sa dozvedame len z toho, co pises Moricovi do logu
Já to myslel jakože v dobrym . Málokdo cvičí tyhle cviky a nepamatuju si někoho, kdo by je jel jako hlavní cviky na záda v jednom tréninku, takže ode mě máš palec nahoru
Jinak já jsem přesunul log na IF. (jak psali kluci nahoře)
Sem ale občas kouknu.
Po prvom opakovani som si spravil PB na jedno opakovanie, po druhom PB na dva opacka a po tretom PB na tri... Na tretom opacku to uz bolo tazke a poodisla mi technika, video je robene z blbeho uhla, tam to vyzera, ze poodisla na vsetky opakovaniach :D
3x20kg
3x40kg
2x60kg
2x60kg
Front squat (celny drep):
3x20kg
3x60kg
3x100kg
<-- toto bol test kolena, ci je v poriadku. Zdalo sa to byt ok, ale aj tak asi nebudem riskovat. Budem chodit len celne drepy zatial v novom treningu, aby som zabranil nejakej velkej disbalancii (kvadr/hams).
Overhead squat (drep vo vzpazeni):
5x20kg
5x40kg
1x60kg <-- stratil som balans :D
DB Bic. curls (bicepsove zdvihy s JC):
6x20kg
6x20kg
6x20kg
6x20kg
S dnesnym treningom som spokojny, ale len kvoli tahom, inak som toho vela nestihol, bola so mnou priatelka a strasne sa nudila, tak ma ku koncu tahala prec...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru