Zaslal: st květen 13, 2020 9:17 am Předmět: Rada začátečníkovi
Ahoj všem,
Mohl bych Vás poprosit o kontrolu rozložení tréninku (viz. následující výpis cvičení). Cvičím každý druhý den cca čtvrt roku a k dispozici mám:
Činky
- EZ činka
- Jednoruční činky
Stroj:
- Nějaký multifunkční s horní kladkou + bench, druhá strana stepper, 3.strana (taková ta lavička ve vzduchu k předkopávání :- ) ), 4.strana bench v sedě (odtahování od sebe).
Trénink
3x10 60kg Stroj - Bench
3x10 60kg Stroj - Dřepy se zátěží
3x10 40kg EZ-Bar Curl
3x10 60kg Stroj - přítahy v sedě za zády (rovná tyč na kladce a ruce do pravého úhlu).
3x10 70kg Stroj - přítahy v sedě vpředu (podobně jako shyb , akorát v šíři ramen)
3x10 30kg Stroj - Triceps Pushdown (ve stoje , stahování závaží od půlky záběru dolů)
3x15 Sedleh
3x22 "Šlapání s nataženými nohami" a kývání do strane s rukama za hlavou
3x12 V leže - natažené ruce nohy a zvedání obojího naráz
3x22 Vyšší poloha kliku (natažené ruce) - předkopávání k ramenů
3x22 Vyšší Poloha kliku (natažené ruce) - předkopávání do stran (levá noha k pravé ruce...).
Jsem začátečník a kdyby si někdo našel čas byl bych mu vděčný, samozřejmě ne zadarmo :-)
PS: Zdá se mi že to cvičení by mělo být asi víc rozděleno na jednotlivé dny , ale nerozumím tomu :/ proto jsem se rozhodl napsat sem.
Skus sem dat odkaz na tu multifunkcnu vezu, podla popisu netusim :)
Realne ale uz s jednoruckami urobis cely trening:
Myslim, ze tych videi tam maju viac na fullbody treningy s jednoruckami. Ak este k tomu pripojis tu tvoju vezu, nech uz je akakolvek, tak v pohode pokryjes domace cvicenie.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Zrovna se jedna prodává v Polandii tak aspoň nějaké fotky :-)
Upřímně já se do toho cvičení pustil tak nějak po hlavě, našel jsem pár cviků , poskládal za sebe a víc moc neřešil :-) Každopádně mi přijde že nějak extra nenabírám a cvičení mě dost unavuje druhý den.. .-)
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Trénink musí být impulz. Musí být nějakým způsobem pro svaly stresující. Jak toho dosáhnout s minimem vybavení. Stačí znát hodně cviku, umět jejich techniku. A namrskat je do super sérii jezdit intezifikacni metody. A i s nulovým vybavením to jde.
Jako nemám čas abych ti psal trénink na blind když tě neznám. Ale věřím, že když chceš cvičit tak si poradíš.
upřímně mi šlo spíš o to , aby někdo koukl na to, co cvičím a řekl třeba že je to blbost, že je lepší si rozložit do dní a jednotlivých částí těla.
Případně napsal nějaké cviky co mám na nic a navrhl něco jiného.
Vybavení prosím neřešte, pro mě je dostačující (sice mi to zabilo celou garáž, ale provizorně dělám přítahy na trámech, dřepy u stroje když otočím L držadla na bechni dovnitř, apod .. s tím si poradím :- ) .
S tym, co mas sa da urobit trening, ak ti to tak staci a vyhovuje, OK.
Poslal som ti video na fullbody trening (teda, je to cela seria videi s roznymi cvikmi a postupne sa zvysujucou zatazou), ked k tomu doplnis cvicenie na tej vezi, malo by ti to stacit.
Ale stale pracujem len s tou hypotezou, ze si mlady tenucky zaciatocnik. Pokial mas 45 a si cvalda, odporucania budu hned zniet inak
Inak ale suhlas s Turakamom, zbav sa tej veze a kup si radsej stojan na drepy a velku cinku so zavaziami, v konecnom dosledku s tym odcvicis ovela viac s lepsim progresom a ani to nebude zaberat tolko miesta.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Každopádně dám na Vaše rady s tou věží nejspíš, je fakt že to místo je ukrutný a využívám půlku toho co to umí .. přecejen to tam kvůli tomu držet asi nemá smysl.. projdu si ještě všechna ta videa .. Mockrát děkuju :-)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru