Radom - REBUILD 2016 junioři

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 31, 32, 33  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Radom - REBUILD 2016 junioři  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Radom - REBUILD 2016 junioři
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Radom

PříspěvekZaslal: ne duben 13, 2014 4:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PÁTEK 11. 4. 2014 PRSA. TRICEPS (lehce)

Strečink a zahřívačka s jednoruč a tak

Prsa

Peck deck
15x45 kg
15x45 kg
12x55 kg (s podržením)
12x60 kg -//-
12x60 kg -//-

Bench na rovné
10x80 kg
8x110 kg
8x110 kg
8x110 kg
7+7+7x80, 50, 50 kg (široký, užší, podhmat široký)

Rozpažky s protisměrkama hlavou dolů a hlavnou nahoru
12x17,5 kg (s podržením všechny série)
12x25 kg (s podržením všechny série)

Triceps

Kladka nadhmat
15x45 kg (s podržením) vše
15x45 kg
15x45 kg

Fr tlak s dvojruč hlavou dolů (fakt pecka)
8x30 kg
8x40 kg
8x40 kg
8x40 kg a na úzko hned

Bradla
6xčlověk (mega pomalu)
10xčlověk (rychleji)
8xčlověk (středně)
280 kg 6x (ne úplně dolů)
Bench
170 kg 1x
19 let
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Radom

PříspěvekZaslal: st duben 16, 2014 1:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím, už nestíhám moc zapisovat, takže to uzavřu nejméně do května. Budu sem posílat jen aktuální formu, popřípadě informovat o důležitých informacích, dietu jedu stále, váha na lačno kolem 107+, jak kdy.
Snad matura úspěšně dopadne a já se budu moct pořádně do toho opřít, hlavně od konce srpna
Bench
170 kg 1x
19 let
Radom

PříspěvekZaslal: pá duben 25, 2014 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

23.4.2014 Trénink s člověkem (Tomášem) , a to prsa a záda. Dost dobrý trénink, dali jsme tomu, já to zas ojebával jako vždy . Váha na lačno 106+ (9kg dole cca).
Fotky hodím až budu zas s Člověkem v top fitness, bo všude to vypadá jinak, tak ať mám jednotné fotky . Na léto to bude cajk
Bench
170 kg 1x
19 let
Radom

PříspěvekZaslal: st duben 30, 2014 12:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak posílám nějakou aktuálku, váha 105,9 kg. Někdy si dám na co mám chuť, přece jenom nejsem před soutěží.
Nic extra fotka, ale nemám kde vyfotit lepší zatím. Nejvíc mám na břichu a bocích, jinak u zbytku už toho není tolik.

Bench
170 kg 1x
19 let
Radom

PříspěvekZaslal: st květen 14, 2014 7:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím, mám po písemných, snad úspěšně, za chvilku praktická a ústní, už jen dva týdny. Ať to dám, či nikoliv, tak od 29.5.2014 začínám přípravu na Moravu a ČR 2015 junioři nad 77 kg. V červnu budu pokračovat v dietě, žádné prasečáky, poctivě, bez kardio, intenzivnější tréninky, nechci sundat moc, jen 3-4 kg tuku, takže pojedu sacharidy 400 asi, možná při tom i naberu kvalitní hmotu.
Červenec se budu udržovat, možná naberu i s tímhle, nevím, už jím konečně maso, tak je to něco jiného, připadá mi to lepší. Ke koni srpna, jak budu mít po přijímačkách na výšku a dovolené začnu tu pravou objemovou přípravu s cílem 10 kg svalů nabrat, já vím, je to hodně, ale už se mi to jednou za 3 měsíce podařilo (8kg svalů) - měření na in body, i když to není moc přesné.
Pokud udržím kvalitu, tak chci jet objem až do konce února. Dietou a udržovačku jedu i kvůli brigádě, létu a tak, trošku vypnout od školy, ale flákat se rozhodně nebudu!.
Přes školní rok jsem prakticky stagnoval, jen zkvalitnil trochu, takže je načase něco nabalit. Moje soutěžní váha na MČR byla 92,8 a ještě byla rezerva tak 3-4 kg tuku, navíc jsem spadl ze svalů, teďka kdybych byl na šrot, tak počítám tak 98-99 kg.
Tím chci říct, že mým cílem je soutěžní váha 108, uvidíme, snad to výjde, také proto jedu dietu, aby se mi poté lépe nabíralo a samozřejmě od pátku budu mít pauzu dvoutýdenní, ať si pořádně odpočinu, protože to bude velice náročné vše. Konkrétní cíle nemám, jediným cílem je přijít v nejlepší formě, jaké jsem schopný .
Takže začnu zapisovat ke konci května pravidelně
Bench
170 kg 1x
19 let
MAST3R

PříspěvekZaslal: st květen 14, 2014 7:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To dáš, já jsem třeba byl z maturity podělaný, protože je to první velký zkouška, samozřejmě jsem ten typ člověka, co má všechno na háku a životem proplouvá (stresuji se, ale učím se, až když mi teče do bot). Teď co studuji dál, tak se mi nestalo, že bych byl tak vystresovanej, jak z maturity. Včera třeba zkouška z AJ, neučil jsem se na to nijak speciálně (doma jedu knihu pro začátečníky. ale ani jsem se nedostal k tomu co bylo v testu) no a nakonec jsem měl nejvíc bodů ze všech a to jsem to tipoval nebo spíš těžil z toho, že čumím na všechno v originále a nějaká ty spojení už jsem někdy slyšel (tím myslím různé předložky nebo frázová slovesa).

btw: rada, když stojíš za dveřma a máš jít na radu, tak si neříkej:"Nesmím si vytáhnout to a to" jinak s to vytáhneš jako já.
Radom

PříspěvekZaslal: st květen 14, 2014 7:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To máš pravdu, to slyším často i od kamarádů, co na výšce jsou, proto se tam také těším . Tou maturou si musí projít každý kdo je na maturitním oboru, no , já jsem právě taký, že si to vše rozplánuji, jak cvičení a učím se pravidelně , už se těším, až bude po všem . Já bych byl celkem i v klidu, ale jak vidíš těch 300 děcek, tak tě vystresují oni, jak je vidíš :D

edit: Haha :D, to jo, já toho mám tolik, že než bych to vyjmenoval, tak by prošla celá třída .
Snad nebudu mít zákon schválnosti
Bench
170 kg 1x
19 let
MAST3R

PříspěvekZaslal: st květen 14, 2014 7:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si pamatuji, jak nám jedna profesorka/učiteleka, říkala, že je to i o štastné ruce a je to fakt, přeci jen něco umíš lépe a dokonce Tě to baví nebo Tě to zaujalo a něco Tě nebaví a nebo ses to dokonce ani pořádně nenaučil. Pokud si všechno plánuješ a pravidelně se učíš, tak to máš v poho, já se učil tím stylem, že jsem si týden jenom četl ekonomické otázky, a pak jsem nějak zjistil, že už mám jenom víkend a jdu maturovat, takže jsem ležel v posteli s hromadou papírů, ale vše jsem se naučit nestihl.

Jinak pokud nejsi úplný debil a nebudeš tam jenom sedět a koukat, tak to dáš. Oni i ty učitelé Ti to chtěji dát. Jinak já nejsem zatím na VŠ, ale na VOŠ a dost lidí odešlo během studia a zůstalo nás tu pár, takže je to jak na střední, učitelé nás znají jménem a vědí kdo se jak snažil běheme celého studia a kdo je flákač. Třeba když mi včera řekli, že na absulotirum jsou 3 pokusy, tak mě to trochu uklidnilo, ne že mám v plánu to udělat až na po třetí, ale nějak jsem podcenil odbornou AJ a budu muset hodně makat, abych to dal.
Radom

PříspěvekZaslal: st květen 14, 2014 8:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasný, v tom máš pravdu. Je to o štěstí, jak máš 100 okruhů a každý může mít 4-8 otázek a celkově je to asi 1200 stran, tak je velká šance, že si vytáhneš to, co neumíš dokonale, či vůbec.
Všechno nestihnu, i když se učím pravidelně, je toho moc a u AJ to mám stejně, je mi to i celkem jedno, zda půjdu na podruhé - tam to dám sto pro, teď není čas se učit ty témata na 5 minut - odborné, víš, to z hlavy neokecáš :/.
Jj, ti učitelé si pamatuji no, jestli si flákal, enbo poctivě učil, takže to je aspoň trošičku výhoda pro mě :D
Bench
170 kg 1x
19 let
Radom

PříspěvekZaslal: čt květen 15, 2014 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Váha nějakých 107 kg, je to na pytel, vím, musím nabrat . Ty pozy se mi moc nevydařily, ale chuj s tým

Bench
170 kg 1x
19 let
Mravenec1

PříspěvekZaslal: pá květen 16, 2014 5:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdarec, tu předposlední pózu si hodně spojuju s Filo Vaškem...
..tan bicák jak máš krásně kulatej...hlavně na tej první - most muscular se to píše myslím
hodně štěstí
Radom

PříspěvekZaslal: pá květen 16, 2014 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky moc
Bench
170 kg 1x
19 let
Radom

PříspěvekZaslal: st květen 21, 2014 1:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Všechno krom ústních mám za sebou! Už jen ty ústní doklepat kurde a mám to a ještě k tomu nad očekávání známky :). Už jen 6 dní a pak to začne, už se nemůžu dočkat, třeba to posunout na jiný level
Bench
170 kg 1x
19 let
jachym

PříspěvekZaslal: st květen 21, 2014 4:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LOL... nechci ti brát iluze, ale asi dostá záleží na oboru... já se zrovna drtim na státnice a zlatá matura
Radom

PříspěvekZaslal: st květen 21, 2014 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moc jsem tě nepochopil :D, každopádně je to nejtěžší část, zrovna na lehkém oboru nejsem, učitelka, co studuje výšku nám převádi vše na střední, je toho moc, nvm kolik mám stránek na A4 s písmem 12 arial, asi 1200 cca. Málo to zrovna není, samozřejmě výška je zas něco jinačího, je to prakticky na tobě, na střední tě akorát každý buzeruje a otravuje.
Držím palce, aby ti to vyšlo , dal jsem teďka pauzu až do úterka, kdy mám ústní, neboť jsem nemohl udělat pořádně dřep, protože mě zlobí koleno, tak i pauzu potřebuji, navíc začnu přípravu pořádnou, tak to zas bude záhul pro tělo, takže 11-14 dní odpočinek od všeho, od stravy, od tréninku.
Bench
170 kg 1x
19 let

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Radom - REBUILD 2016 junioři Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 31, 32, 33  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: