Zaslal: st říjen 26, 2011 8:53 am Předmět: Re: mam dost
ty VLE! je mi 32 a me foto je ve formach asi 3 roky zpert, 180/92kg pri 8% tak si to najdi a ZAVRI RYPAK!!!
ja mam vysledky, ty spoustu kecu jen, teorii a jeste vice psani
masliči jsi moc maselny na to abych s tebou rozpraval
fakt sranda, jak si tu o mne otira rypak nejaky soplak a v realu bys utek, protoze bych mel tendence ti jednu vrazit asi a to rovnou.
ty fodbalysto
Frozz. napsal:
total-magor:
Tvůj nick mluví za vše, k tvému komentu se netřeba vyjadřovat.
Spíš radši napíšu: poď si zaběhat ty "nádhero", a pak si promluvíme, bereš? :o)
btw: nedá mi to, kdybys cvičil (posilovna) 3x déle, bylo by to zhruba 15 let, tak nějak ale budeš starý, to ti moc nevyšlo, i když to zřejmě byla hyperbola.
Běž si radši dát ten svůj
PO: hrudnik zada
ST: nohy, ramena, ruce
PA: hrudnik, zada, nohy
trenink.
To jsou zase žabomyší války.. Nicméně stojim za Frozzem, protože jsem se v chlastu docela vezl a ještě občas zajdu, což bych rád eliminoval úplně. Nevím, se seznamováním jsem nikdy problémy neměl, naopak po chlastu chci akorát víc mr..t ale stojka nic moc..
_________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
No vidite, a ja nechlastam vubec, posledni 3 roky kvuli BB tak 3 piva za rok, ale jde o to, ze jsem si NECO uvedomil, co frozz ne, a vim, ze borec s genetikou a pivem rozseka joudu bez genu a mega vuli na sracky.
Its all.
Jarack napsal:
To jsou zase žabomyší války.. Nicméně stojim za Frozzem, protože jsem se v chlastu docela vezl a ještě občas zajdu, což bych rád eliminoval úplně. Nevím, se seznamováním jsem nikdy problémy neměl, naopak po chlastu chci akorát víc mr..t ale stojka nic moc..
total-magor: koukám, že jsi i trochu vyšinutý, nevíš vůbec nic, a pro mě jsi nula :-).
Nemám víc co bych řekl. Ahoj a hodně štěstí v tvojim "BB" a klidně si měj poslední slovo, mě je to fuk, jako ty celý.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
cmrt - BB je obecně používaná zkratka pro bodybuilding
A takhle se sem dává odkaz na youtube:
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Tak jsem se trochu zajimal o tohle tema a podle vedeckych zdroju :) nema alkohol zadny negativni vliv na rust svalu (ale mnozstvi alkoholu, celkova strava apod jsou dulezity dalsi faktory).
Napiste si kdo da vic na bench a uz klid. Konflikty jsou beze smyslu, resite hovadinu. Budte jeden moudrejsi a nechte druheho at si zuri a pise hovadiny.
Napiste si kdo da vic na bench a uz klid. Konflikty jsou beze smyslu, resite hovadinu. Budte jeden moudrejsi a nechte druheho at si zuri a pise hovadiny.
"čt říjen 27, 2011" - konec diskuze, proč sem přispíváš?
edit: aha, naháněč příspěvků.
Je dobre ze to nahanec prispevku otevrel protoze napr ja sem tuto diskuzi nezaznamenal a opravdu mi hlava nebere co to tu jsou za RYCHLE SIPY...
Kdyz byl kamos kdysi v dukle tak to pilo vsechno jak duha a byli tam sami elitni sporotvci co v tom svem odvetvi byli nekdo.
EDIT: Jinak uz delsi dobu premyslim nad tim ze by mohla byt vedle bydliste a nicku i kolonka vek. Myslim ze napr v teto diskuzi to vidi jinak nekdo kdo ma 16 a nekdo kdo ma 40... A taky bo to prospelo spouste tematu kde nekdo se snazi chrlit rozumy.
_________________ Jen mě těší, že za ten pád letadla nemůžou kettlebely. Doufám.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru