Ráno posilovna - večer hospoda

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ráno posilovna - večer hospoda  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Ráno posilovna - večer hospoda
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
TimbaCZ

PříspěvekZaslal: čt říjen 20, 2011 6:43 pm    Předmět: Ráno posilovna - večer hospoda Odpovědět s citátem

Zdravím, chci se zeptat co si o tomto myslíte. Budu vděčnej za názory.

V pátek máme ve škole posilku takže proč toho nevyužít, akorát každý pátek večer chodím pravidelně posedět s přáteli do hospody a to víte... Vždy padnou nějaký ty piva a panáky (obvykle né zrovna málo). Co myslíte, má aspoň trochu smysl dávat si v pátek ráno tu posilku? V pátek odpoledne si vždy tak 2 hodinky pospím, protože na mě dopadne únava z týdne, což by možná mohlo trošičku pomoct regeneraci svalů. Ještě doplním že ten pátek by to bylo spíš takový lehčí cvičení vzhledem ke kratšímu času atd.
Jinak do posilky chodím ještě v neděli a úterý.

Díky moc za názory
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: čt říjen 20, 2011 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud neplánuješ jít na olympii, tak bych takovýhle ptákoviny neřešil Přes prázdniny byl můj potréninkovej nápoj většinou jednou týdně Rum a žádnej problém jsem v tom neviděl, jen že to potom leze rychlej do hlavy
TimbaCZ

PříspěvekZaslal: čt říjen 20, 2011 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasný, díky . Šlo mi hlavně o to aby ta kombinace třeba neznamenala nulový výsledky či degradaci svalů. To bych opravdu nerad
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt říjen 20, 2011 10:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle mého se na to vyser, nemá to cenu. Radši si najdi jiný koníček, než posilování, na který budeš mít víc jak "kratký čas" a nebudeš si po něm dávat každý večer piva a panáky. Nechci tě strašit, ale je to tak.
Vokr

PříspěvekZaslal: čt říjen 20, 2011 11:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Podle mého se na to vyser, nemá to cenu. Radši si najdi jiný koníček, než posilování, na který budeš mít víc jak "kratký čas" a nebudeš si po něm dávat každý večer piva a panáky. Nechci tě strašit, ale je to tak.

A podle mě to zrovna cenu má, je pravda že to tomu nikterak nepřidá ale lepší jak nic. Pokud má dostatek bílkovin tak určitě něco tělo zregeneruje.
wondra

PříspěvekZaslal: čt říjen 20, 2011 11:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

všichni kdo někdy pořádně trénovali a někdy si někam potom zašli mají myslím ucelený názor. A to že to stojí za prd. Regenerace po takovémto "zážitku" je obvykle delší a u mě to bývalo i o 2-3 dny (regenerace jen pocitově, ze svalovky). většinou když vím že někam půjdu kde si dám 2 a víc piv tak cvičit nejdu. Ztrácí to smysl a význam.
Jurmo

PříspěvekZaslal: čt říjen 20, 2011 11:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wondra napsal:
všichni kdo někdy pořádně trénovali a někdy si někam potom zašli mají myslím ucelený názor. A to že to stojí za prd. Regenerace po takovémto "zážitku" je obvykle delší a u mě to bývalo i o 2-3 dny (regenerace jen pocitově, ze svalovky). většinou když vím že někam půjdu kde si dám 2 a víc piv tak cvičit nejdu. Ztrácí to smysl a význam.

vidis a treba ja zadnej rozdil nepocituju
Cratach

PříspěvekZaslal: pá říjen 21, 2011 12:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jezis a proc by se mel kvuli tomu, ze v patek vecer zajde na pivo, vysrat na cely posilovani ?

to Timba: pokud des rano cvicit, pres den po tom dodavas telu dostatek zivin a az vecer des na pivo tak v tom nevidim moc problem (pokud se nepripravujes treba na soutez).

Ja sem teda ani v pripade, ze sem se v treninkovej den vecer dost zlil, nepoznal rozdil v regeneraci, resp. v tom, ze by byla delsi, ani kocovina nebyla vetsi. Samozrejme pokud to clovek nakou dobu praktikuje pravidelne v treninkovy dny, tak si vsimne, ze celkove vysledky se proste moc nehejbou, ale ze bych teda cejtil zpomalnou regeneraci nebo tak to fakt ne.
drlift_

PříspěvekZaslal: pá říjen 21, 2011 5:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vubec to neres. Hospoda s posilovnou se dobre doplnujou :)
Puritania

PříspěvekZaslal: pá říjen 21, 2011 7:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já to vezmu trochu z jiného konce, ten alkohol nebudu brát vůbec v potaz. Autor topicu píše, že maji posilovnu v pátek ve škole, tudíž 1x týdně. Nedovedu si představit, že bych cvičil jednou týdně cca hodinu a zanechalo to na mě nějaké viditelné výsledky (a to ani neberu v úvahu, že se ten samý den ožeru).
S nárůstem svalů bych teda moc nepočítal.

Beru, že zrovna BB z něj být nechce, to by měl jiný přístup.
A samozřejmě je to můj názor, já dělám věci naplno nebo vůbec, v takovém šmrdlání nevidím moc smysl.
Lord_Martas

PříspěvekZaslal: pá říjen 21, 2011 8:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ohledne te regenerace je to proste fakt, po posilovani v tele vznikaji kyseliny, ktere se snazi telo zneutralizovat a posleze dostat pryc, jenomze kdyz se vecer ozerete jako prase, tak tomu telo pridavate dalsi kyseliny.
takze podle selskeho rozumu je jasne, ze regenerace je delsi a z meho pohledu vysledek z toho patecniho posilovani nulovy.a to neberu este potaz z dlouhodobeho hlediska...

Jinak ja jsem zastancem bud sport nebo alkohol/koureni. bud jedno nebo druhe. priklanim se k 1.

2Puritania: posiluje 3x tydne, viz 1. post ;-)
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá říjen 21, 2011 8:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

LordMatas - 100% souhlas, buď jedno nebo druhé, taky jsem toho názoru.

Cratach - zaměnuješ informace, on nepsal:
"ze v patek vecer zajde na pivo"

ale

"vždy padnou nějaký ty piva a panáky (obvykle né zrovna málo)."

.... z toho se dá vyvodit, že mezi těma větama je velký rozdíl.

Autor: chodíš do posilky v neděli, úterý a pátek. A po každé posilce jdeš na piva nebo jen v pátek? Jsem to nějak špatně pochopil.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá říjen 21, 2011 9:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem teda nikdy nepil... sice né kvůli sportu, ale protože alkohol smrdí.
Spíš bych se ale zeptal autora...
Nepřijde ti trošku... blbý, sportovat (posilka a cokoliv jinýho) a tím podporovat tvoje tělo a do toho pít alkohol - tedy ničit záměrně tvoje tělo?
elrubio

PříspěvekZaslal: pá říjen 21, 2011 9:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tady je to samej puritán a moralista..

I am the Viking!

http://www.facebook.com/pages/Fitness-models-galleries/125473037559547
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
marash

PříspěvekZaslal: pá říjen 21, 2011 9:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

elrubio: to jo

a ty názory typu "buď jedno nebo druhý".. takže v podstatě nemá cenu chodit třikrát tejdně do posilky, když se pak v pátek zleješ. tzn., že bude lepší se na posilku vysrat a radši se ožrat třikrát do tejdne? OMG

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Ráno posilovna - večer hospoda Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: