|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
TimbaCZ
|
Zaslal: čt říjen 20, 2011 6:43 pm Předmět: Ráno posilovna - večer hospoda |
|
|
Zdravím, chci se zeptat co si o tomto myslíte. Budu vděčnej za názory.
V pátek máme ve škole posilku takže proč toho nevyužít, akorát každý pátek večer chodím pravidelně posedět s přáteli do hospody a to víte... Vždy padnou nějaký ty piva a panáky (obvykle né zrovna málo). Co myslíte, má aspoň trochu smysl dávat si v pátek ráno tu posilku? V pátek odpoledne si vždy tak 2 hodinky pospím, protože na mě dopadne únava z týdne, což by možná mohlo trošičku pomoct regeneraci svalů. Ještě doplním že ten pátek by to bylo spíš takový lehčí cvičení vzhledem ke kratšímu času atd.
Jinak do posilky chodím ještě v neděli a úterý.
Díky moc za názory
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt říjen 20, 2011 6:45 pm Předmět: |
|
|
Pokud neplánuješ jít na olympii, tak bych takovýhle ptákoviny neřešil  Přes prázdniny byl můj potréninkovej nápoj většinou jednou týdně Rum a žádnej problém jsem v tom neviděl, jen že to potom leze rychlej do hlavy _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
TimbaCZ
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt říjen 20, 2011 10:00 pm Předmět: |
|
|
Podle mého se na to vyser, nemá to cenu. Radši si najdi jiný koníček, než posilování, na který budeš mít víc jak "kratký čas" a nebudeš si po něm dávat každý večer piva a panáky. Nechci tě strašit, ale je to tak. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: čt říjen 20, 2011 11:09 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Podle mého se na to vyser, nemá to cenu. Radši si najdi jiný koníček, než posilování, na který budeš mít víc jak "kratký čas" a nebudeš si po něm dávat každý večer piva a panáky. Nechci tě strašit, ale je to tak. |
A podle mě to zrovna cenu má, je pravda že to tomu nikterak nepřidá ale lepší jak nic. Pokud má dostatek bílkovin tak určitě něco tělo zregeneruje.
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: čt říjen 20, 2011 11:13 pm Předmět: |
|
|
všichni kdo někdy pořádně trénovali a někdy si někam potom zašli mají myslím ucelený názor. A to že to stojí za prd. Regenerace po takovémto "zážitku" je obvykle delší a u mě to bývalo i o 2-3 dny (regenerace jen pocitově, ze svalovky). většinou když vím že někam půjdu kde si dám 2 a víc piv tak cvičit nejdu. Ztrácí to smysl a význam.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurmo
|
Zaslal: čt říjen 20, 2011 11:48 pm Předmět: |
|
|
| wondra napsal: | | všichni kdo někdy pořádně trénovali a někdy si někam potom zašli mají myslím ucelený názor. A to že to stojí za prd. Regenerace po takovémto "zážitku" je obvykle delší a u mě to bývalo i o 2-3 dny (regenerace jen pocitově, ze svalovky). většinou když vím že někam půjdu kde si dám 2 a víc piv tak cvičit nejdu. Ztrácí to smysl a význam. |
vidis a treba ja zadnej rozdil nepocituju
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: pá říjen 21, 2011 12:32 am Předmět: |
|
|
Jezis a proc by se mel kvuli tomu, ze v patek vecer zajde na pivo, vysrat na cely posilovani ?
to Timba: pokud des rano cvicit, pres den po tom dodavas telu dostatek zivin a az vecer des na pivo tak v tom nevidim moc problem (pokud se nepripravujes treba na soutez).
Ja sem teda ani v pripade, ze sem se v treninkovej den vecer dost zlil, nepoznal rozdil v regeneraci, resp. v tom, ze by byla delsi, ani kocovina nebyla vetsi. Samozrejme pokud to clovek nakou dobu praktikuje pravidelne v treninkovy dny, tak si vsimne, ze celkove vysledky se proste moc nehejbou, ale ze bych teda cejtil zpomalnou regeneraci nebo tak to fakt ne. _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: pá říjen 21, 2011 5:50 am Předmět: |
|
|
Vubec to neres. Hospoda s posilovnou se dobre doplnujou :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Puritania
|
Zaslal: pá říjen 21, 2011 7:21 am Předmět: |
|
|
Já to vezmu trochu z jiného konce, ten alkohol nebudu brát vůbec v potaz. Autor topicu píše, že maji posilovnu v pátek ve škole, tudíž 1x týdně. Nedovedu si představit, že bych cvičil jednou týdně cca hodinu a zanechalo to na mě nějaké viditelné výsledky (a to ani neberu v úvahu, že se ten samý den ožeru).
S nárůstem svalů bych teda moc nepočítal.
Beru, že zrovna BB z něj být nechce, to by měl jiný přístup.
A samozřejmě je to můj názor, já dělám věci naplno nebo vůbec, v takovém šmrdlání nevidím moc smysl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Martas

|
Zaslal: pá říjen 21, 2011 8:19 am Předmět: |
|
|
ohledne te regenerace je to proste fakt, po posilovani v tele vznikaji kyseliny, ktere se snazi telo zneutralizovat a posleze dostat pryc, jenomze kdyz se vecer ozerete jako prase, tak tomu telo pridavate dalsi kyseliny.
takze podle selskeho rozumu je jasne, ze regenerace je delsi a z meho pohledu vysledek z toho patecniho posilovani nulovy.a to neberu este potaz z dlouhodobeho hlediska...
Jinak ja jsem zastancem bud sport nebo alkohol/koureni. bud jedno nebo druhe. priklanim se k 1.
2Puritania: posiluje 3x tydne, viz 1. post ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá říjen 21, 2011 8:48 am Předmět: |
|
|
LordMatas - 100% souhlas, buď jedno nebo druhé, taky jsem toho názoru.
Cratach - zaměnuješ informace, on nepsal:
"ze v patek vecer zajde na pivo"
ale
"vždy padnou nějaký ty piva a panáky (obvykle né zrovna málo)."
.... z toho se dá vyvodit, že mezi těma větama je velký rozdíl.
Autor: chodíš do posilky v neděli, úterý a pátek. A po každé posilce jdeš na piva nebo jen v pátek? Jsem to nějak špatně pochopil. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá říjen 21, 2011 9:00 am Předmět: |
|
|
Já jsem teda nikdy nepil... sice né kvůli sportu, ale protože alkohol smrdí.
Spíš bych se ale zeptal autora...
Nepřijde ti trošku... blbý, sportovat (posilka a cokoliv jinýho) a tím podporovat tvoje tělo a do toho pít alkohol - tedy ničit záměrně tvoje tělo?
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: pá říjen 21, 2011 9:12 am Předmět: |
|
|
tady je to samej puritán a moralista..
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: pá říjen 21, 2011 9:29 am Předmět: |
|
|
elrubio: to jo
a ty názory typu "buď jedno nebo druhý".. takže v podstatě nemá cenu chodit třikrát tejdně do posilky, když se pak v pátek zleješ. tzn., že bude lepší se na posilku vysrat a radši se ožrat třikrát do tejdne? OMG
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|